Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Beveren Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, verbouwing zolderverbouwing in Beveren Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Beveren Waas:

Afbreken achterbouw en terug heropbouwen van een nieuwe

het gaat hier over een afbraak van aan het huis van oude aangebouwde coterie dat nu een keuken is een badkamertje en een washok is de bedoeling is alles afbreken en terug opbouwen naar onze wensen van tegen het huis de keuken daar achter de badkamer en een slaapkamer alles is dan gelijkvloers zie bij gaande foto's en plannetje dat ik heb getekend ( ik zelf en mijn zonen zijn bereid mee te helpen bij afbraak en weder opbouw )

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Ik wil de buitenmuur van de keuken veranderen. Nu zijn dit 3 kleine ramen en ik zou graag deze eruit halen en 1 groot verandaraam plaatsen. Hierdoor zou er dus een doorlopende steunbalk geplaats moeten worden.

Vaste trap plaatsen, deurgat maken en een dakraam plaatsen

We plannen onze zolder af te werken tot een volwaardige kamer. Hiervoor dient een nieuw trapgat gemaakt te worden in een betonnenvloer. Hierna het plaatsen van een vaste trap naar de zolder. Een deurgat in een muur te maken en het bestaande trapgat gedicht te worden. Een velux plaatsen in het dak op de zolder.

Trap naar zolder veranderen en zolderruimtes afwerken

Op zoek naar een vakman om trap te veranderen naar de zolder voor de veiligheid. Momenteel een trap vanuit de garage, willen graag een trap met een of meerdere draaien vanuit de gang naar de zolder. Ook verbouwen we een zolder met 4 slaapkamers en badkamer, hiervoor zijn we op zoek naar een vakman voor bezetting en afwerking.

Glas vervangen van veranda dak

Afmetingen ongeveer 90 bij 300 cm ligt onder een hoek van 55°. De veranda is gebouwd in alu en bestaat uit 4 schuine glazen . Eén er van moet vervangen worden wegens scheur in de gelaagde kant.

Bijbouw plaatsen en regenput boren

Plaatsen van een bijbouw 30 m² (enkel de ruwbouw) Dit is een HOB en komt achter het huis. Plaatsen van een nieuwe septische put en regenput.

Vloerrenovatie uitvoeren houten vloer

Ik wil mijn houten vloer laten vervangen door een nieuwe. De huidige houten vloer is rot. +/- 30 m².

Poutrel bij renovatie voor open maken achterbouw

Ik zou graag binnenkort een poutrel willen laten steken van ongeveer 5 à 6 meter om mijn achterbouw volledig open te maken. Waar de poutrel zou moeten komen is een goede 3 meter een dragende muur. Ik wou graag weten wat me dat (ongeveer) gaat kosten? Misschien belangrijk om te weten: dat het een gesloten bebouwing is deze dus NIET aan de straatkant moet komen (WEL aan de tuinkant).

Opening garagepoort verbreden

Graag had ik een offerte laten maken voor het verbreden van mijn garage doorgang , huidige doorgang ongeveer 2,10 m en zou graag een 20 tal cm verbreden naar ongeveer 2,30 m het is maar langs 1 zijde dat er een stuk muur moet verwijderd worden zodat ik alleen maar de panelen van mijn poort moet laten vervangen en dan kan ik mijn geleiders van de poort kan recupereren.

Verbouwen van woning

Aanbouw afbraak en terug opbouw heb zelf al plan gemaakt als voorbeeld en kan eventueel zelf ook mee helpen bij afbraak en terug opbouw