Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor plaatsen van poutrellen en kolommen na afbraak muur:

Plaatsen van poutrellen en kolommen na afbraak muur

Verbouwing van oud huis. Volledige achtermuur dient afgebroken te worden. lengte van muur 14,5 m. Plaatsing 7 staal kolommen en 4 poutrellen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Boekhoute (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van poutrellen en kolommen na afbraak muur uit heel België:

Plaatsen poutrel

Twee poutrellen plaatsen, een van 3m en een van 2m. Materiaal in overleg met vakman.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van poutrellen in een renovatieproject. Ondertussen hebben we het stabiliteitsonderzoek gekregen en zouden voor onderstaande punten een prijsofferte willen verkrijgen: - het plaatsten van 2 poutrellen op het gelijksvloer (om openingen te vormen voor het plaatsen van ramen in de achtergevel). Kunnen jullie mij ook aangeven of jullie de muren dan ook zelf afbreken? Indien ja, staan jullie ook in voor het verwijderen van het steenpuin? - het plaatsen van standaard prefab betonnen lintelen boven bestaande ramen (ter vervanging van bestaande houten lintelen) - indien jullie dit ook doen: het herstellen van een scheur in het bestaande metselwerk door het plaatsen van scheurverankering (reparatiemortel en roestvrij spiraal anker).

Ruwbouwwerken voor renovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer die de ruwbouwwerken van een totaalrenovatie zouden willen uitvoeren van een woning uit 1952. Er zou een aanbouw moeten bijkomen van ca. 30m². Volgende zaken zouden moeten gebeuren: - Bouwklaar maken van het terrein - Rioleringen (incl. nieuwe Septische put, regenwaterput, bufferput) - maken van nieuwe opening in bestaande structuur - funderingsplaat - opmetsen dragende en niet dragende muren - plaatsen poutrellen

Poutrellen plaatsen

Aanleveren en plaatsen van poutrellen: 1x HEA140 280cm + opleg -> Plaatsing op 1e verdiep 1x HEA140 310cm + opleg -> Plaatsing op 1e verdiep 1x HEA140 250cm + opleg -> Plaatsing op 1e verdiep 1x HEB200 390cm -> Plaatsing op gelijkvloers Aanleveren van steunkolommen, de architect heeft voor de HEA140 poutrellen steunkolommen voorzien van 80x80x6, maar we zouden deze graag in 140x140 willen uitvoeren zodat ze dezelfde dikte hebben als de muur / HEA140 . (gecontroleerd met architect en de dikte van de profielen mag dan i.p.v. 6mm naar 4mm dik gaan) en zichtbaar laten: 2x (140x140x4-6) +/- 250cm Voor de HEB200 poutrel: 2x (80x80x6) Plaatsen van betonsloffen (aselet op bijgevoegde afbeeldingen) voor de HEA140 poutrellen

poutrel plaatsen in gevelmuur

Horizontale HEB-poutrel (2m80) plaatsen , muur stutten en verticale I- poutrellen om HEB te dragen.

Muren en draagmuur uitbreken en poutrellen plaatsen

Wij willen verschillende muren (2 klein muren in de kelder, 1 op de gelijksvloer) en 1 steunmuur tussen living en de keuken op het 1st verdieping afbreken. Poutrellen moeten geplaatst worden.

Steken van poutrel in draagmuur

Plaatsen van meerdere poutrellen in draagmuren en plaatsen van betonplaat in vloer. Werken zouden uitgevoerd moeten worden in februari/maart.

Plaatsen poutrellen met mobiele kraan

Wij zijn op zoek naar iemand die enkele metalen poutrellen kan plaatsen met een mobiele kraan. De poutrellen vindt u terug in bijlage aangeduid in het paars. Voor verdere vragen mag u mij steeds contacteren. 5 poutrellen in totaal.