Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borsbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Borsbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borsbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, zolderverbouwing verbouwing in Borsbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borsbeke:

Berging uitbreiden, nieuwe veranda plaatsen en deze met elkaar verbinden

Bestaande berging uitbreiden met ongeveer 12m². Eén muur moet weg. Daar zit een draagbalk boven, maar ik weet niet of die sterk genoeg is. Daarnaast wil ik de veranda van 14 m² renoveren. De oude veranda uit aluminium)moet weg en daar mag een nieuwe, liefst in pvc maar dat is bespreekbaar. Berging en veranda op elkaar aansluiten met een houten verbindingsloop van 2m breed en 7m lang. Zowel bergin als veranda met plat dak en lichtkoepels of met doorschijnend dak.

Dakvenster plaatsen en isoleren zolder

Ik wil een Fakro dakvenster laten plaatsen van 134x140 gelakt en de zolder isoleren. De zolder wil ik grotendeels zelf isoleren, met een beetje hulp van een aannemer. Aankoop materialen via aannemer. Het huis is van 1995. De spanten zijn 15cm diep. Liefst isolatie met minerale wol en een minimale Rd waarde van 4,5. Het te isoleren oppervlak is ongeveer 194m2.

Kelder nieuwbouw gieten

Graag een prijsofferte voor gieten van kelder onder nieuw te bouwen woning van 12 meter op 12. Grondwerken worden door ons zelf gedaan. Uit te voeren in mei 2015.

Achterbouw plaatsen aan bestaande keuken

Wij zouden graag een achterbouw plaatsen van ong 4x4 m aan onze bestaande keuken.

gesloten bebouwing

gesloten bebouwing

Wij willen dit jaar nog beginnen te ...

Wij willen dit jaar nog beginnen te bouwen, hebben reeds alle plannen en vergunning is goedgekeurd, moderne stijl, garage in de woning.,open bouw zij nu nog op zoek naar een aannemer die dit jaar kan beginnen