Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit De Klinge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit De Klinge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in De Klinge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verandabouw, verbouwing aan-, uit en opbouw in De Klinge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in De Klinge:

Nieuwe zonnewerende platen op verandadak plaatsen

We zouden graag de dakplaten van onze veranda vervangen worden door zonnewerende polycarbonaatplaten k1.0. Dit om de warmte in de zomer beter buiten te houden en de koude in de winter. De veranda is +- 7 m x 3 m

Alleenstaande garage bouwen

Wij willen een garage laten zetten in traditionele houtskeletbouw. Hiervoor een epdm dakbezetting met standaard isolatiedikte.

Uitbreiding van woning

Uitbreiding van de woning met ca 20m2 + nieuwe indeling van de bestaande oppervlakte.

Isolatie en renovatie buitengevel

Wij wensen onze zijgevel te isoleren en af te werken met gevelplaten en onze voor- en achtergevel met crepi of bepleistering af te werken.

Renovatie gelijkvloers na huisbrand

Graag hadden wij een aantal offertes gezien om het volledige gelijkvloers van een halfopen bebouwing te renoveren na een huisbrand.

Graag hadden wij een blok van 66 m² ...

Graag hadden wij een blok van 66 m² aangebouwd wat goedgekeurd is door de gemeente. Dit is 11 meter breed en 6 meter diep en max 3 meter hoog dus enkel gelijkvloers doortrekken. Graag hadden we dan ook onze vloerverwarming, electriciteit, water doorgetrokken.Wat een extra kost zal zijn door de bestaande vloer uit te breken enz...

verandering verwarming

verandering verwarming