Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwe zonnewerende platen op verandadak plaatsen:

Nieuwe zonnewerende platen op verandadak plaatsen

We zouden graag de dakplaten van onze veranda vervangen worden door zonnewerende polycarbonaatplaten k1.0. Dit om de warmte in de zomer beter buiten te houden en de koude in de winter. De veranda is +- 7 m x 3 m
Offertes van aannemers voor verandabouw uit De Klinge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe zonnewerende platen op verandadak plaatsen uit heel België:

Polycarbonaat platen plaatsen

Ik wil het zonnewerende glas vervangen door polycarbonaat platen, deze liggen op aluminium profielen. Het dak is 18 m². De profielen liggen op 1/2m van elkaar maar kunnen bv op 1 meter verlegd worden.

Veranda herstellen

Vervangen van polycarbonaatplaten en rubbers (aan draagbalken, muur) aan bestaande veranda + 'arretten' onderaan en opspuiten aan muur en vloeraansluitingen (ook water binnen onderaan). Graag vijfwandige platen (opaal kleur) met zonnewerende toplaag. 4 platen van 900x3950. Afvoeren van oud materiaal

Vervangen van polycarbonaat platen

Ik wil het dak van mijn veranda vernieuwen in polycarbonaten platen van 32 cm of iets minder. Men moet eerst de oude verwijderen en hierna dus vervangen met nieuwe zonnewerende en isolerende platen. Het gaat om een veranda van 3,5 x 4 meter.

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Polycarbonaatplaten op gesloten veranda beschadigd door hagel. Ik wens de volledige dakbedekking te laten vervangen door hoogkwalitatieve zeer goed isolerende en zonnewerende polycarbonaat of acrylaat platen. Oppervlakte ongeveer 25 m².

Vervangen van plexiplaten veranda

De plexiplaten van onze veranda zijn te vervangen door zonnewerende platen minimum 35 mm. Het zijn zes platen van +- 3m x 1, 2m Er zit een zonneluifel op deze veranda en deze is terug te plaatsen. Graag een offerte hiervoor.