Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw verandabouw in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dendermonde:

Opmetsen deksel septische put

1.Opening ondergrondse septische put maken 2.Geurdicht deksel (dubbele deksels) opmetsen / plaatsen (Ik heb geen materialen)

Houten aanbouw plaatsen

Aanbouw tegen een buitenmuur. Afmetingen 110 breed x 300 diep x 250cm hoog

Garage bouwen

Wij willen graag een garage laten bouwen aan ons huis. Gevelstenen (3 zijden) worden reeds geleverd en de gewapende vloerplaat (incl. funderingsbeton, wapening, visqueenfolie, nivelleren en mechanisch verdichten van de grond) is ook voorzien. We hebben dus iemand nodig die de rest van de werken kan uitvoeren. Garage is 3m op 6m.

Bestaande veranda afbreken en terug opbouwen

Graag hadden we een veranda afgebroken bij mensen waarvan we deze gekocht hebben en deze moet op een ander adres terug opgebouwd worden.

Bovenverdieping renoveren

Wij wonen in een woonst in hoevestijl van 1990. Ze is altijd enkel beneden bewoond de zolder is geïsoleerd en er staan muren in voorzien om kamers te maken. Er moet een trap geplaatst worden. Het zijn twee kamers en een tussenstuk met dakkapel. Van de grootste kamer moet een slaapkamer gemaakt worden de andere kamer een badkamer. Er moeten in de slaapkamer twee dakramen gestoken worden en in de badkamer één. Elektriciteit moet overal voorzien worden en loodgieterij voor de badkamer plus badkamer plaatsen. Alle plafonds en muren en vloeren afgewerkt. Als boven alles afgewerkt is zouden we beneden verbouwen maar voorlopig dus enkel boven.

Balkon renoveren

het balkon is een 5 tal jaar geleden gerenoveerd maar niet op de gevraagde en niet op een correcte manier. de laag "speciale coating" schilferde al na een jaar af..... ik wil dit laten herstellen op een correcte maar ook niet te dure manier.

Afbraak van lamellen plafond

Voor het opstarten van een kantoorruimte te herinrichten zouden er eerst enkele afbraakwerken in het interieur dienen te gebeuren. Zoals plafond in pvc stroken, bestaande verlichting, ingemaakte kasten enz. Afbraak van lamellen plafond 30m2

Balkon renoveren aan een bel-étage + betonrot herstellen

Betreft balkon aan een bel-etage woning. De balkon bevind zich aan voorkant van het huis : oppervlakte ongeveer 6 m x 0. 6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken en te werken via oprit. De uit te voeren werken omvatten het uitbreken van de oude tegels en waterdicht maken van het terras + nieuwe tegels plaatsen+ herstellen van betonrot aan de onderkant - voorkant+aanbrengen crepie, en uitbreken van de bestaande balustrade , er moet geen nieuwe balustrade geplaatst worden.

Raamopeningen aanpassen, muren afbreken en poutrels steken

Het vergoten en verkleinen van raamopeningen in de achtergevel , een viertal in totaal. Ook moet men een drietal muren afbreken en hier poutrels steken voor de stabiliteit te garanderen.

Opening in muur maken en enkele leidingen verleggen

Doorgang maken in muur, niet dragend ongeveer twee deuren groot ,verplaatsen van drie radiatoren ,toilet en lavabo voorzien van water en afloop , waterkraan plaatsen buiten.