Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Desteldonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Desteldonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Desteldonk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in Desteldonk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Desteldonk:

Poutrellen steken voor verbouwingen

Er moeten voor onze verbouwingen 3 poutrellen in het huis geplaatst worden en de metalen poutrellen boven de ramen (13) moeten ook vervangen worden door betonnen poutrellen.

Muur keukenkamer uitbreken en schuifraam plaatsen

Er moet een (schuif)raam tot op de grond geplaatst worden en hiervoor moet men een deel van een muur uitbreken en eventueel een steunbalk plaatsen. Het gaat om de keukenruimte die we open willen maken met de ruimte ernaast. Uit te breken muur is ongeveer 1.5 meter breed en alle materiaal te voorzien door vakman.

Poutrels plaatsen

Ik zou 2 poutrellen nodig hebben voor onze schuur. De afmetingen van de poutrellen zijn 6 meter en 2,80 meter, telkens 20 op 20. Oppervlakte van de schuur is 6 op 11. 4 meter.

Bijbouw realiseren

Wij zoeken een aannemer voor een bijbouw: Wij hebben kleine bijbouw te realiseren – living met open keuken in plaats van de tuin. Werk zou volgende betreffen: het verwijderen van bestaand muur (met uitbreiden naar nieuw bijbouw), verwijderen van vloer in oude salon, isoleren en beton gieten. Verder nieuw deel: het uitgraven grond onder nieuw bijbouw, betonnen vloer laten gieten, muren, plaat dak, media aansluiten (water, afval water, electr). Realisatie om af te spreken hoogstwaarschijnlijk April-mei-juni 2016.

Verbouwing Desteldonk

Wij hebben een te verbouwen woning gekocht in Desteldonk. Er zouden een drietal binnenmuren moeten uitgebroken en versterkt worden met steunbalken. Graag offerte (wij hebben geen idee van budget) en tijdstip wanneer de werken zouden kunnen uitgevoerd worden.

Graag zouden wij onze kantoren te Gent ...

Graag zouden wij onze kantoren te Gent laten renoveren, Het zou gaan over een 454 m² oppervlakte waarvoor nieuwe vloeren, plaatsing van een keuken, toiletten en schilderwerken nodig zijn. Indien u interesse heeft om de ruimte eens te komen bekijken hoor ik het graag van u. U kan mij bereiken op onderstaande nrs (volgende week enkel bereikbaar op gsm)

Kangoeroewoning

Kangoeroewoning

Wij zouden graag onze zolder bereikbaar ...

Wij zouden graag onze zolder bereikbaar maken via een vast trap in één van de slaapkamers. Het "trapgat" naar de zolder moet nog gemaakt worden. Ook volledige isolatie van de zolder + chape + nutsvoorzieningen.

Renovatie oud fabriekspand tot ...

Renovatie oud fabriekspand tot loft-burelen-stokage