Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Deurle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Deurle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Deurle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie verbouwing in Deurle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Deurle:

Herstellen waterlek en gevolgschade, vloer openbreken

Graag dringende interventie voor waterlek. Uit lekonderzoek blijkt een waterlek op een T-stuk in de koude sanitaire leiding die aftakt naar het toilet. In aanpalende slaapkamer vertoont muur reeds blazen en werd er tot op 40cm boven de plint vocht gemeten. In benedenverdieping loopt water uit spotverlichting. Momenteel springt electriciteit constant uit.

Extra regenput steken

Naast de bestaande een tweede regenput steken met overflow naar de oude (wet van de communicerende vaten), die een afvoer heeft naar het riolennet (bij hevige regenval)

Ruwbouwwerken en schrijnwerken, ...

Ruwbouwwerken en schrijnwerken, uitbreken deel buitenmuur om ramen te installeren, afbraak gelijkvloers, schouw uitbreken, 3 x ondersteunen dragende muren, dakisolatie. Ik kan u een gedetailleerde meetstaat bezorgen.

zolder voorzien van isolatie en ...

zolder voorzien van isolatie en onderdak; aanbouw aan bestaande woning van gelijkvloers en verdieping (nieuwe dakconstructie) ;op eerste verdieping badkamer plaatsen (geen sanitaire voorzieningen op dit moment); gelijkvloers voorzien van nieuwe vloeren ; de gehele woning nieuwe ramen