Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstellen waterlek en gevolgschade, vloer openbreken:

Herstellen waterlek en gevolgschade, vloer openbreken

Graag dringende interventie voor waterlek. Uit lekonderzoek blijkt een waterlek op een T-stuk in de koude sanitaire leiding die aftakt naar het toilet. In aanpalende slaapkamer vertoont muur reeds blazen en werd er tot op 40cm boven de plint vocht gemeten. In benedenverdieping loopt water uit spotverlichting. Momenteel springt electriciteit constant uit.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Deurle (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen waterlek en gevolgschade, vloer openbreken uit heel België:

Lek in waterleiding opsporen en herstelling gevolgschade

Wij hebben een waterlek in de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer is het behang losgekomen (2m breed x 1m hoog) De waterleiding van de keuken (aan- en afvoer van wasbak en vaatwasser) is in de uitgewerkt aan de kant van de keuken. De achterkant van de keuken is afgewerkt met een plaat, dus daar zie je de lek niet. Graag een offerte voor het herstellen/vervangen van de waterleiding. Bijwerken van bezetting en opnieuw behangen woonkamer. Of aan de kant van de keuken werken door keukenkastje van de muur halen en daar het lek te herstellen.

Diverse klussen uitvoeren

Klemmende deur wegens waterlek herstellen. Hall verven ongeveer 20 m². Achterwand van Ikea kast vervangen.

Renovatie na waterschade aan moluren op plafond

Wij hebben door een waterlek op het eerste verdiep schade aan het orignele plafond op het gelijkvloers. Het gaat om een sierplafond met moluren van begin 1900. Er is ongeveer 1 vierkante meter naar beneden gekomen en we zouden de plafond graag terug in de originele staat laten herstellen.

Plakwerk

Wij zoeken iemand in bij ons een paar "plakwerken" te doen. Herstellen plafond na waterlek. Lek is gedicht en alles is droog. Mss stuk afkappen en het herplakken. Ook nog plaatsen van hoekprofiel.

Reparatiewerken uitvoeren na een waterlek

Onlangs hebben wij een waterlek gehad met schade in de wc, gang en living tot gevolg. Parket in de living is opgeblazen, tegels in de WC staan los en muur in de gang heeft zichtbare vochtvlekken. Dit te herstellen en ook muren en plafond herschilderen.

Plafond herstellen na waterschade

Door een waterlek in de slaapkamer moet het plafond opnieuw bepleisterd worden. Ik denk zo'n 7,5m².

Herstellen plafond en muur na waterschade

Beste, naar aanleiding van een waterlek bij mijn bovenbuur die waterschade heeft veroorzaakt in de muur van badkamer in mijn appartement wens ik graag professioneel advies omtrent een mogelijke herstelling (indien nodig) en stukadoorswerken. Graag met enige spoed om het verhaal voor de verzekering rond te krijgen. Expertise rond waterschade gewenst. 1 ruimte in de badkamer.

Waterlek herstellen - lek reeds gelokaliseerd

Geluid van lekkend water vastgesteld achter/onder mijn WC (vermoedelijk onder de grond). Om dit te verifiëren ben ik dan de watermeter gaan controleren en heb daar vastgesteld dat er om de 15 à 20 seconden 1 liter water bij kwam (zonder enig verbruik uiteraard). Vervolgens heb ik dan het water afgesloten en idd vastgesteld dat de meter dan op een constante waarde bleef staan en tevens dat het lekkend geluid wegviel. Stukje tegel weggenomen en visueel lek kunnen vaststellen (druppend water) achter de tegel. Belangrijk is wel dat ik eerst een bestek nodig heb (voor de verzekering).