Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gent:

Appartement renoveren

Ik wil mijn appartement laten verbouwen. Afbreken badkamer, keuken, plafonds, muren, vloeren uitbreken, chape egaliseren, metselwerken voor 2 nieuwe muren, nieuwe chape keuken, badkamer, hall, alle nieuwe muren behandelen met primer bezetten met gipspleister schilderklaar. Plaatsen gipsplafond in keuken voor dampkap naar buiten. Plaatsen nieuwe waterleidingen afloop voor badkamer keuken en slaapkamer. 8ste verdieping.

Verbouwing + renovatie deel van de woning

Achterbouw waar op heden keuken en wasplaats + toilet is zou moeten herbouwd worden, hoger platform, nieuwe open keuken, muur tussen keuken en living moet er uit, ramen achteraan moeten vervangen worden door groot doorlopend (schuif) raam dat doorloopt tot in de nieuwe achterbouw. Toilet in achterbouw moet verplaats worden naar ruimte onder de trap. Badkamer 1e verdieping dient volledig vernieuwd te worden, op heden staat daar een vergruizertoilet maar dient een gewoon toilet te worden met inloopdouche etc. Dak boven dak constructie + afbraak schouwschachten die langs beide zijden van de woning lopen. Grote inbouwhaard in de living dient er wel te komen. Op heden oude verwarmingen met grote buizen, dient te worden upgedate.

Herstel keuken na waterschade

Door een lekkende vaatwas (lek reeds gerepareerd) is er vochtschade onderaan het keukeneiland. Dit zou hersteld moeten worden.

Gat zoldertrap toemaken en nieuwe plaatsen + vaste trap en nieuwe zoldervloer leggen

Ik wil het gat van de zoldertrap op een andere plaats steken, de zoldervloer moet vernieuwd worden + de vaste zoldertrap moet gestoken worden. Huidige zoldervloer is hout, een nieuwe vloer plaatsen. De vloer is ongeveer 16 m². Houten trap , recht naar boven tegen de muur plaatsen. Armleuning met de vakman te bespreken.

Buitenmuur plaatsen met buitendeur

Voor een bestaand pand, ben ik op zoek naar een vakman betreffende het bouwen van een nieuwe toegangsweg naar de begane grond. Het pand bestaat op dit moment uit een begane grond en een verdieping, waarbij de toegang tot beide ruimtes via een elektronische poort gebeurt. Er zou een nieuwe entree moeten gebouwd worden, door een venster aan de voorgevel uit te slijpen, een tussen(buiten)muur te bouwen, en een nieuwe voordeur te plaatsen, om op deze manier de twee verdiepen van elkaar te scheiden.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik zou graag de muur tussen mijn keuken en eetkamer uitbreken voor een betere lichtinval. De muur heeft nu een opening die de grote heeft van een deurgat, het is een draagmuur van zeker 15 cm dik. Deze opening zou in totaal moeten verbreed worden naar ongeveer 2,40 meter.

Plaatsen steunbalk en vensterdeur

In buitenmuur opening maken. Steunbalk plaatsen en vensterdeur opmeten, plaatsen en afwerken.

Stutten van de schouw

Wij zouden de schouw afbreken op de eerste verdiepingen en zoeken iemand die de schouw kan verstevigen op de zolder verdieping. Afmetingen zijn : 6m hoog dubbel schouw in 2 kanten 90cm breed

Draagmuur living uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil mijn woning renoveren en er is geen fundering geplaatst in der tijd. De draagmuur van in de living staat willen wij afbreken om meer een open gevoel te krijgen. Dit kan gemakkelijk gesteund worden met een opleg van 20-30 cm langs beide kanten en de overspanning is 4 m 70. Er zijn nog 2 verdiepingen erboven inclusief zolder.

Schouw afbreken

Graag vakman voor het stutten van een schouw (1 verdiep, net onder zolder). De onderkant (2 verdiepen daaronder) van de schouw werd reeds in het verleden weggenomen. Het stuk boven de zolder en het dak moeten blijven staan (gezamenlijke schouw met buren), dit is ongeveer 1,5 meter lang. De verdere afbraak van de schouw wil ik, indien mogelijk, zelf doen, maar ik zoek in de eerste plaats iemand die de bovenkant van de schouw kan stutten.