Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gent of directe omgeving.

931 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw HOB plaatsen, nieuwbouwwoning fundering en ruwbouw, aanbouw zetten aan handelszaak, ruwbouw en dakwerken uitvoeren, aanbouw met 1 verdieping, aanbouw plaatsen met een verdieping en veel glas, houten aanbouw met veel glas, uitbreiding bovenbouw + gedeelte benedenverdieping, renoveren appartement, appartement moderniseren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, mantelzorgwoning bouwen, renovatie appartement, uitbreiden + renovatie keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gent:

Plaatsen van een balkon

Wij hebben een huis gekocht, de leefruimte bevind zich op het tweede verdiep. Wij zouden graag een balkon installeren zodat wij vanuit de keuken naar buiten kunnen en niet telkens naar de benedenverdieping gaan. Balkon zou waarschijnlijk beter niet hangend zijn, want zou voor een uitbouw geïnstalleerd worden, hopelijk geeft de foto wat duidelijkheid. 1 meter aan een uitbouw en de rest aan een stenen muur. Balkon 6 meter hoogte zijn. Balkon van 5 meter op 3. Onze tuin ligt er onder, dus er kan gesteund worden op balken. Heeft u hier voldoende informatie mee? Wat zijn de keuzes van materiaal? Wij zouden dit liefst zo budgetvriendelijk mogelijk willen uitvoeren.

Draagmuren vervangen door poutrel

Ik wil graag een poutrel laten steken in een muur die mijn vloer erboven draagt. Het gaat om een afstand van ongeveer 3 meter en het zou op of de maand november nog in orde moeten komen.

Beton vloer storten en garage renoveren

Ik heb een garage gekocht in een blok met een aantal garages. De muren vertonen scheuren, de garage poort dient vervangen te worden en een nieuwe beton vloer gestort te worden.

Muur gedeeltelijk uitbreken tussen keuken en living

Muur gedeeltelijk uitbreken tussen keuken en living.

Beton gieten voor keuken en badkamer

Een beton gieten/storten voor een keuken en badkamer ( gelijkvloers), oppervlakte 30m² en voor een dikte van 20 cm zonder vloerverwarming.

Betonnen onderkant van achterbouw renoveren

Herstellen zwevend achterbouw dat is ingericht als toiletruimte. De onderkant (beton) begint af te brokkelen. Beton moet hersteld of gerenoveerd worden.

Pleisterwerk verwijderen

Oud plaasterwerk wegdoen in Kamer van 5 m op 4 m.

Badkamer en keuken in dakappartement verwisselen van ruimte

Verbouwing in een dakappartement. Badkamer en keuken liggen in de huidige toestand naast elkaar maar zouden in de nieuwe toestand moeten gewisseld worden van plaats. De keuken is voorzien van water en een gasaansluiting. De badkamer bestaat uit een bad, lavabo's en een toilet. Ook is in de badkamer een wasmachine voorzien.

Studentenwoning renoveren

Studentenwoning in Gent, eerste gedeelte van de renovaties: 1) De renovatie en aanpassing van 1 van de kamers - Plaatsen en betegelen douche en warmwaterboiler - Plaatsen keukenmeubel (ikea) inclusief voorzien afvoer en toevoer - Schilderen - Ophangen rookmelders en extra verlichting 2) De renovatie van de gemeenschappelijke keuken: - Nieuwe frontjes op de keukenkasten plaatsen - Schilderen - Keramische kookplaat installeren - Verlichting ophangen 3) Beperkte inrichting van 1 kamer - Plaatsen laminaat - Schilderen - Verlichting ophangen - Plaatsen lavabo 4) Eventueel nog andere kleine klussen. Dit zijn de werken die op vrij korte termijn mogen gebeuren, het is onze bedoeling om beetje bij beetje ook de rest van de studentenwoning aan te pakken.

Gevel kaleien

De Gevel is wit geschilderd maar begint af te blakeren. De zolder is voor de helft bezet met cement. De andere helft zijn ruwe oude bakstenen. We zouden de voorgevel en de zolderkamer willen kaleien. De voorgevel zouden we eventueel een kleurtje geven. Binnen wordt alles wit. Oppervlakte ongeveer 50 m².

Renoveren van appartement

Afbreken van gemetste binnenschouw, afkappen van tegels op binnenmuur , bezetten van muren , uitbreken van plankenvloer, plaatsen van houten plaat op balkenvloer, erop fermacell platen,plaatsen van tegels op de plaat, plaatsen van condensketel en één radiator , plaatsen van douchecel, bestaande uit : aanbrengen van douchebak op een uit te voeren verhoogde vloer, aanbrengen van glazen vaste wand , bijplaatsen van enkele stopcontacten, en drie led verlichtingstoestellen, plaatsen van WC met douchebak, aanlsuiten van keukenblok , plaatsen van kleine hanglavabo. De werken dienen zo vlug mogelijk te worden uitgevoerd .

Opening maken in muur en ventilatierooster plaatsen

Ik heb onlangs een mobiele aircooler aangeschaft. Een gat in de muur v/d slaapkamer boren 113mm met bijhorende verluchtingrooster zodat ik in de winter ook geen koude buitenlucht binnenkrijg. De reden dat ik mij geen window-kit heb aangeschaft omdat er op straat soms te veel lawaai is s'nachts.

Gedeeltelijk afbreken van muur

Ik wil een dragende binnenmuur gedeeltelijk afbreken over een breedte van ongeveer 2 m en hoogte van 2m. Dikte van de muur 41 cm. Muur is volle steen en dragend dus latei noodzakelijk.

Beton storten en chappen

Ik ben van plan vloerverwarming te leggen dus had ik voor 10 cm en 15cm beton willen laten storten in huis alsook een chape van 7-8 cm. Beton en chappe ongeveer 100 m².

Verkleinen van raam

Bestaand raam verwijderen, ongeveer (H 2,30m x B 2,50 m). Opbouwen van op de grond van binnen en buitenmuur, hoogte ong. 1,20 m, breedte 2,5 m. Plakwerk binnenkant. Wanneer de buitenbaksteen niet kan gevonden worden zoals mijn bestaande bakstenen, moet er een crepie-laag bovenop komen van ong 14 vierkante meter(= volledig terras). Nadien moet er een nieuw raam (dubbel glas) geplaatst worden van ong. H 1,10m x B 2,50m

Aanbouw in houtskelet zetten

Voor een bestaande, ingesloten ééngezinswoning in Gent had ik graag prijs gevraagd voor het plaatsen van een aanbouw op het gelijkvloers in houtskeletbouw van 23m2. In deze aanbouw komt de keuken. De aanbouw zou uitgevoerd worden met een plat groendak en een platdakraam van velux (met gebogen glas). De aanbouw wordt afgewerkt met gyproc en in de achtergevel komt een schuifraam. Momenteel moeten de afbraakwerken ook nog starten (dit zou eind juni, begin juli door gaan). Hiervoor mag ook prijs gegeven worden. In bijlage kan u de plannen van de bestaande als de nieuwe toestand terugvinden.

Onderhoud CV ketel Bulex

Ik wil mijn CV ketel laten controleren: inspectie Bulex thema condens f 24/30, ongeveer 8 jaar oud.

Uitbreiden dakterras

Ik wil mijn dakterras van +/- 6 m op 2 m, uitbreiden naar +/- 6 m op 3 m (9 m boven de straat). Een deel zal via een oversteek (zwevend) moeten gebeuren. Zeker en vast een uitdaging.

Afwerken Veluxen en koepel

Ik heb 2 Veluxen vervangen in mijn zadeldak en 1 koepel geplaatst in mijn plat dak. Voor de afwerking aan de binnenzijden zoek ik een vakman.

Uitbreken muur voor een aanbouw

Ik wil 2 deuropeningen voorzien voor een aanbouw en een buitenraam uitkappen. Bij de deuren zit er momenteel reeds een raam boven en de raamopening is mogelijk in het verleden toegemetst.

Funderingsherstel

De woning heeft vooraan een slechte fundering en vertoont een scheur in de steunmuren, zowel in de kelder als op gelijkvloers en 2 de verdieping. Graag in de maand juli of augustus de werken kunnen uitvoeren.

Betonrot aan 6 terrassen herstellen

Ik ben de verantwoordelijke voor een appartementsgebouw gelegen te Gent. Achteraan het gebouw zijn er een zestal terrassen. Onderaan deze terrassen komt door betonrot het beton los van de wapening. Zou het mogelijk zijn een prijsofferte te bekomen voor het repareren van deze terrassen ? Gezien de zaak moet worden besproken op een vergadering wil ik vragen om een prijs op te maken voor de uitvoering van de werken in de tweede helft van dit jaar.

Balkon renovatie

We hebben waterschade aan muren en plafond. De oorzaak is balkon die niet goed gemaakt is volgens lek opspoordienst waarvan ik verslag en foto's heb. Ik wil dat waterschade opgelost wordt. Dus balkon afbreken en opnieuw repareren

Structuur erker herstellen

De verf komt los van de onderkant van de erker. Momenteel zijn het houten planken, in het ideale geval zal het in een weerbestendig materiaal afgewerkt worden. Liefst een ander soort materiaal dan hout.

Poutrel plaatsen

Achterste gedeelte van de woning bestaat uit overdekte gang (koer - veranda) en keuken. We zouden hier 1 ruimte van willen maken.