Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gent of directe omgeving.

711 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garage aan huis bouwen in betonsteen, nieuwbouw ruwbouw werken en dakwerken, nieuwe woning, uitbreiding in ruwbouw, afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht, totaalverbouwing rijwoning, renovatie achterbouw en optrekken garage, totale renovatie huis, renovatie rijhuis, uibreiding van de woning - badkamer en living, huis onderkelderen, renovatie woning, mantelzorgwoning bouwen in tuin, aanbouw te plaatsen, aanbouw 1e verdieping rijwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gent:

Asbest verwijdering golfplaten dak

Afbraak van het dak van een schuur met hoogte in de nok 5, 4m en grondoppervlak van +-110m². Het dak heeft bij benadering een oppervlak van 150m² en bestaat uit asbest Eternit-platen vastgeschroefd met bouten. 1 plaat weegt ongeveer 18kg en is om en bij 1m op 1, 4m. We zoeken afbreker om het dak af te breken en de golfplaten mee te nemen voor verwerking (storten). Adres is Puinstr aat 36, Gent, de schuur is zichtbaar via Google Maps (3D), er kan tot aan de schuur gereden worden via de oprit (met een wagen of camionette).

Betonrot herstellen

Ik zou graag een offerte hebben van een magazijn waarin de bewapening door het beton komt en op sommige plaatsen al zwaar aangetast is.. je kan er overal zeer makkelijk aan. Graag ter plaatse komen kijken.

Badkamer bijbouwen op 2de verdieping (plat dak)

We zouden op de tweede verdieping van ons huis (op een plat dak) een badkamer willen bijbouwen met douche en toilet. Dit vlak boven de bestaande badkamer op de eerste verdieping. Dit in een houtstructuur. Het profiel van de deur is reeds voorzien in de buitenmuur.

Totaalverbouwing rijwoning

Mijn vrouw en ik bereiden momenteel de verbouwing van onze woning te Gent voor. Het betreft een woning uit de jaren 60 waar grondig aan verbouwd dient te worden (nieuw dak, aanpassing kamers, aanleg CV,...). Daar onze bouwaanvraag momenteel loopt, zijn we in samenwerking met onze architect op zoek naar aannemers voor het uitvoeren van de werken. Wij hopen ergens in maart te kunnen starten met de werken. Het eerste dat dient te gebeuren zijn ruwbouwwerken en het plaatsen van een nieuw dak waarbij de dakhelling aangepast dient te worden. Wij kwamen via via terecht op uw website en wensen graag een offerte aan te vragen voor de ruwbouw- en dakwerken. Wanneer u hiervoor interesse heeft, kan u mij terug contacteren opdat ik u plannen en meetstaten kan bezorgen, alsook voor een eventuele afspraak.

Scheurherstel

16 tot 30 m² Scheurherstel door werken in de straat.

Verbouwing keuken

In mijn (klein) rijhuis heb ik niet echt een keuken.. dus hier moet dringend verandering in komen. Nu is er een klein keukentje en douche/wc ruimte ernaast (typisch voor vroeger) De muur ertussen moet dus weg en 1 keuken zetten. Moeilijkheidsgraad: wc moet blijven en veel kastruimte + stockruimte voorzien. Een basisontwerp is reeds besproken. Voor de rest alles nieuw van vloer, plafond, muren incl raam insteken, keuken zelf... Vriend architect zal opvolgen.

Betonrot herstellen

Ik wil betonrot laten herstellen aan de bovenkant van een raam op de eerste verdieping.

Renovatie zolder

Ik had graag een aannemer voor een grote renovatie van onze zolderruimte. De bedoeling is om er burelen te maken. Wat moet er zoal gebeuren: - steken van 5 veluxramen met zonnewering - extra isolatie voorzien + dampscherm + gyprocafwerking (+- 320 m²) - steken van afvoer en een sanitair blok op 3 verdiepen (met aansluiting op huidige afvoer) - verwarming voorzien - elektriciteit leggen - nieuwe vloerbekleding voorzien (+- 152 m²) - …

Erker vervangen of herstellen

Geklasseerde erker vervangen of herstellen volgens monumentenzorg. Graag advies voor woensdag of donderdag. Erker staat op arduinen sokkel enkel glas. Dient geïsoleerd en hersteld of vervangen

Klein stukadoorswerk

Opnieuw bezetten van een muur (+30 cm breed / 150 cm hoog) na herstelling van scheur. Afkappen kunnen we zelf nog doen. Erna moet er enkel - het gaat om een hoek van een binnenmuur - terug geplakt worden.

Volledige renovatie van de woning

Ik wil mijn huis laten renoveren pleisterwerk, isolatie, dak, verwarming op gas en tegels + laminaat. 125 m²

Verbouwing woning

Verbouwing gelijkvloers met optrek nieuwe achterbouw 20m², nieuwe riolering en septische put, chappe en vloeren op 60 m², bezetten van muren, bouw van een wc beneden. Liefst contact opnemen na 14/9

Aannemer voor diverse werken uit te voeren

Ik zoek iemand om in een bestaande huurwoning -Pleisterwerk: Een trapkeldertje (klein 2 treden) volledig te her bepleisteren na het verwijderen de oude (ietwat onderaan vochtige) pleisterlaag. -Keukenschrijnwerk: Een kleine keuken te renoveren(schrijnwerk),die paalt aan dit keldertje. In overleg vervangen wat nodig is met aansluitend zeker een nieuw groot werkblad met daarin ingewerkte gaskookplaat met daaronder een bergkast. Onder dit werkblad komt tevens een te maken bergkast met daarnaast passende koelkast. Nagaan mogelijkheid voor dampkap en hangkast. Dit alle vraagt wel wat maatwerk denk ik en wordt best ter plaatse bekeken. De bedoeling is een praktisch keukentje te hebben zonder luxe.

Renovatie bijgebouw

Oppervlakte 5x5 meter. Verwijderen 2 binnenmuren, en stuk plafond. Plastiek dak vervangen bij bijbouw door golfplaat met isolatie

Verwijderen steunmuur

Ik wil een open keuken creëren waardoor er een (steun)muur dient verwijderd te worden. Graag had ik hiervoor een prijsofferte gehad. Indien mogelijk mag er in de badkamer ook een inbouwkast (gemetst) verwijderd worden. Beide werken dienen zo snel mogelijk uit te worden gevoerd.

Uitbouw woonkamer

Ik wil mijn living verlengen met 4 meter. Links staat de muur al. Rechts moet de muur 3 m verlengen. Mijn venster en schuifdeur kan gebruikt worden. 20 vierkante m vloer leggen. Plat dak met lichtkoepel, elektriciteit en chauffage verlengen en terras verlengen plus ongeveer 32 vierkante meter plakwerk .

Kelderrenovatie

De kelder is totaal verwaarloosd. Twee kleine steunbalken zijn aan vervanging toe. Er is vocht en het pleisterwerk valt af. Het is een kleine kelder nl. 3m/3,5m, met kleine welvingen. Graag een idee van de kosten.

Gevelisolatie afwerking met steenstrips

Goede middag, de gevel die geïsoleerd moet worden, is deze van een rijwoning in Gent met een breedte van +/- 3,70 m. Er zijn 2 verdiepingen. De dikte van de isolatie, steenstrips inbegrepen, mag slechts 14 cm bedragen (voor de gemeente) de isolatie mag wel tot op de gelijkvloerse verdieping komen. Daarnaast is er ook een stukje achtergevel die een buiten muurisolatie nodig heeft. De grootte van de muur is 3,70 m op 1,5 m hoog. Hier hoeft de afwerking met steenstrips niet. Kan ook met thermowood bv. Hier kijken we naar het goedkoopste. Alvast bedankt om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Bij verdere vragen, kunt u me contacteren via bovenstaande gegevens. Ter plaatse komen kijken voor advies. Graag voor de winter aan de werken kunnen starten.

Gerenoveerde zolderkamer in 2 delen

Een gerenoveerde zolderkamer met een trap in het midden dient in 2 gedeeld te worden, een absolute prioriteit is geluidsisolatie naast het fysieke gegeven. Foto's ter beschikking.

Chappe plaatsen

Renovatie: op zoek naar chapper. Vloer is opgebouwd vanop vaste grond maar zonder betonplaat aangezien de ondergrond draagkrachtig genoeg is. Ben dus op zoek naar een chapper regio Gent voor het leggen van een gewapende chape op harde isolatieplaten

Verbouwing appartement 2de verdieping

Afbreken muur tussen keuken en living, berging maken in gyproc, loodgieterij (eventueel voor andere aannemer), vernieuwen elektriciteit (ook eventueel voor andere aannemer), planken vloer.

Koffiebar renovatie en inrichting

Wij zijn op zoek naar een aannemer die op korte termijn een horecapand kan renoveren en inrichten. De plannen zijn reeds gemaakt, enkel uitvoering gevraagd.

Eindrenovatie citehuisje

Ik hoop dat u voor de afwerking kan zorgen van het huisje van mijn moeder -muurlijsten eerste plek terughangen ( die zijn door de plakker verwijderd geweest) -kelderdeur:sluiting ( tir -au- fond= stevigere vijs met plug) -schouw:onderste deel vernieuwen ( groene gyproc nog aanwezig) met ook plinten ( liggen in berging boven kelderdeur) -pur-plaat op witte gedeelten buitengangetje ter isolatie en extra plaat boven gangetje ( indien extra uitleg nodig, VAGALUX) -eventueel aanpakken koertje, indien u daar ervaring mee hebt (grondvocht/ opstijgende nitraten)( graag eens een prijs om een gedacht te hebben) -ophangen verwarmelement badkamer en verluchtingsroostertje plakken voor gat -plintje in benedenkeukenhoek vastzetten aan de gasbuizen en fia Werken uit te voeren in Gent

Living/open keuken renovatie

Ik moet in mijn open keuken/living (plus gang en bureauruimte) de vloer herleggen wegens slecht gelegde tegels (voegen breken). Als dat toch moet gebeuren overweeg ik om vloerverwarming te laten leggen en eventueel meteen de positie van keuken en living om te draaien (dus heraanleg leidingen/verwarming en dan ws ook herstellen van muren opnieuw installeren keuken). Ben op zoek naar advies over de (on)mogelijkheden (is er bv ruimte genoeg voor vloerverwarming? ) en inschatten van kosten en tijdsbesteding.

Renovering herenhuis centrum Gent

Elektriciteit - schilderen - zolder omvormen tot 2 de slpk appartement - extra douchecellen plaatsen - opfrissen badkamer - kelder en tuin proper zetten... Binnen vooraf afgesproken budget.