Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gent of directe omgeving.

776 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, renoveren van vierkantshoeve uit 1755, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, woonkamer en keuken renoveren, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, renoveren rijwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gent:

Onderhoud CV ketel Bulex

Ik wil mijn CV ketel laten controleren: inspectie Bulex thema condens f 24/30, ongeveer 8 jaar oud.

Uitbreiden dakterras

Ik wil mijn dakterras van +/- 6 m op 2 m, uitbreiden naar +/- 6 m op 3 m (9 m boven de straat). Een deel zal via een oversteek (zwevend) moeten gebeuren. Zeker en vast een uitdaging.

Afwerken Veluxen en koepel

Ik heb 2 Veluxen vervangen in mijn zadeldak en 1 koepel geplaatst in mijn plat dak. Voor de afwerking aan de binnenzijden zoek ik een vakman.

Uitbreken muur voor een aanbouw

Ik wil 2 deuropeningen voorzien voor een aanbouw en een buitenraam uitkappen. Bij de deuren zit er momenteel reeds een raam boven en de raamopening is mogelijk in het verleden toegemetst.

Funderingsherstel

De woning heeft vooraan een slechte fundering en vertoont een scheur in de steunmuren, zowel in de kelder als op gelijkvloers en 2 de verdieping. Graag in de maand juli of augustus de werken kunnen uitvoeren.

Betonrot aan 6 terrassen herstellen

Ik ben de verantwoordelijke voor een appartementsgebouw gelegen te Gent. Achteraan het gebouw zijn er een zestal terrassen. Onderaan deze terrassen komt door betonrot het beton los van de wapening. Zou het mogelijk zijn een prijsofferte te bekomen voor het repareren van deze terrassen ? Gezien de zaak moet worden besproken op een vergadering wil ik vragen om een prijs op te maken voor de uitvoering van de werken in de tweede helft van dit jaar.

Balkon renovatie

We hebben waterschade aan muren en plafond. De oorzaak is balkon die niet goed gemaakt is volgens lek opspoordienst waarvan ik verslag en foto's heb. Ik wil dat waterschade opgelost wordt. Dus balkon afbreken en opnieuw repareren

Structuur erker herstellen

De verf komt los van de onderkant van de erker. Momenteel zijn het houten planken, in het ideale geval zal het in een weerbestendig materiaal afgewerkt worden. Liefst een ander soort materiaal dan hout.

Poutrel plaatsen

Achterste gedeelte van de woning bestaat uit overdekte gang (koer - veranda) en keuken. We zouden hier 1 ruimte van willen maken.

Grote renovatie appartement

Ik bezit een appartement uit 1964 dat ik 10 jaar geleden gekocht heb. Ik zou dit nu willen verhuren, maar zou dat eerst een beetje willen opfrissen. In concreto zou het gaan om de keuken en living gedeelte samen goed voor zo'n 35m². Eventueel het maken van een open keuken door tussenmuurtje weg te halen, sowieso nieuwe (budget) keuken (exclusief toestellen) 2 deurgaten dichtmaken, nieuwe chauffage (3 stuks) nieuwe vloerbekleding, loskomende pleisterlaag op een muur verwijderen en vernieuwen, ... dat soort dingen. Ik ben op zoek naar een partij die dit alles voor zijn rekening kan nemen en mij daar in eerste instantie vrijblijvend een prijsestimatie voor kan geven.

Ruwbouw en schrijnwerk opdrachten

Voor een totaalrenovatie voor enkele ruwbouwwerken en schrijnwerk opdrachten. Het gaat hierbij over het maken van nieuwe trapgaten, het ondersteunen van enkele muren door plaatsen van balken (en dus verwijderen van de muren) en metselwerk van vooral binnenmuren.

(Draag)muur verwijderen

Muur van ongeveer 3m dient verwijderd te worden. Ik ga ervanuit dat het een draagmuur is.( de buren , ingenieurs hebben dit bevestigd) Poutrel te steken.

Renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen

Grondwerken, strippen en uitslijpen muur voor elektriciteit/CV wordt door ons gedaan. Wij zoeken nog een aannemer voor volgende werken: Schouw keuken verwijderen Buizen riolering vernieuwen Vochtprobleem aanpakken: - impregneren (vocht uit de grond) - kelder volledig bezetten met waterdichte cement Leggen van buizen/afvoeren keuken, badkamer en washok, verwarming Betegelen keuken, gang en badkamer (totaal +/-50m²) Plaatsen 3 binnendeuren Trap vernieuwen + bergingsysteem onder trap maken Elektriciteit: standaard aanleggen CV: aanleggen van condensatieketel + 5 radiatoren (standaard) = thermostaat Sanitair: kleine badkamer. Plaatsen van dad, wc, lavabo = afvoeren. Plafonds: plaatsen thermogyproc 25m² bezetten van de 2 verdiepingen

Asbest verwijdering golfplaten dak

Afbraak van het dak van een schuur met hoogte in de nok 5, 4m en grondoppervlak van +-110m². Het dak heeft bij benadering een oppervlak van 150m² en bestaat uit asbest Eternit-platen vastgeschroefd met bouten. 1 plaat weegt ongeveer 18kg en is om en bij 1m op 1, 4m. We zoeken afbreker om het dak af te breken en de golfplaten mee te nemen voor verwerking (storten). Adres is Puinstr aat 36, Gent, de schuur is zichtbaar via Google Maps (3D), er kan tot aan de schuur gereden worden via de oprit (met een wagen of camionette).

Betonrot herstellen

Ik zou graag een offerte hebben van een magazijn waarin de bewapening door het beton komt en op sommige plaatsen al zwaar aangetast is.. je kan er overal zeer makkelijk aan. Graag ter plaatse komen kijken.

Badkamer bijbouwen op 2de verdieping (plat dak)

We zouden op de tweede verdieping van ons huis (op een plat dak) een badkamer willen bijbouwen met douche en toilet. Dit vlak boven de bestaande badkamer op de eerste verdieping. Dit in een houtstructuur. Het profiel van de deur is reeds voorzien in de buitenmuur.

Totaalverbouwing rijwoning

Mijn vrouw en ik bereiden momenteel de verbouwing van onze woning te Gent voor. Het betreft een woning uit de jaren 60 waar grondig aan verbouwd dient te worden (nieuw dak, aanpassing kamers, aanleg CV,...). Daar onze bouwaanvraag momenteel loopt, zijn we in samenwerking met onze architect op zoek naar aannemers voor het uitvoeren van de werken. Wij hopen ergens in maart te kunnen starten met de werken. Het eerste dat dient te gebeuren zijn ruwbouwwerken en het plaatsen van een nieuw dak waarbij de dakhelling aangepast dient te worden. Wij kwamen via via terecht op uw website en wensen graag een offerte aan te vragen voor de ruwbouw- en dakwerken. Wanneer u hiervoor interesse heeft, kan u mij terug contacteren opdat ik u plannen en meetstaten kan bezorgen, alsook voor een eventuele afspraak.

Scheurherstel

16 tot 30 m² Scheurherstel door werken in de straat.

Verbouwing keuken

In mijn (klein) rijhuis heb ik niet echt een keuken.. dus hier moet dringend verandering in komen. Nu is er een klein keukentje en douche/wc ruimte ernaast (typisch voor vroeger) De muur ertussen moet dus weg en 1 keuken zetten. Moeilijkheidsgraad: wc moet blijven en veel kastruimte + stockruimte voorzien. Een basisontwerp is reeds besproken. Voor de rest alles nieuw van vloer, plafond, muren incl raam insteken, keuken zelf... Vriend architect zal opvolgen.

Betonrot herstellen

Ik wil betonrot laten herstellen aan de bovenkant van een raam op de eerste verdieping.

Renovatie zolder

Ik had graag een aannemer voor een grote renovatie van onze zolderruimte. De bedoeling is om er burelen te maken. Wat moet er zoal gebeuren: - steken van 5 veluxramen met zonnewering - extra isolatie voorzien + dampscherm + gyprocafwerking (+- 320 m²) - steken van afvoer en een sanitair blok op 3 verdiepen (met aansluiting op huidige afvoer) - verwarming voorzien - elektriciteit leggen - nieuwe vloerbekleding voorzien (+- 152 m²) - …

Erker vervangen of herstellen

Geklasseerde erker vervangen of herstellen volgens monumentenzorg. Graag advies voor woensdag of donderdag. Erker staat op arduinen sokkel enkel glas. Dient geïsoleerd en hersteld of vervangen

Klein stukadoorswerk

Opnieuw bezetten van een muur (+30 cm breed / 150 cm hoog) na herstelling van scheur. Afkappen kunnen we zelf nog doen. Erna moet er enkel - het gaat om een hoek van een binnenmuur - terug geplakt worden.

Volledige renovatie van de woning

Ik wil mijn huis laten renoveren pleisterwerk, isolatie, dak, verwarming op gas en tegels + laminaat. 125 m²

Verbouwing woning

Verbouwing gelijkvloers met optrek nieuwe achterbouw 20m², nieuwe riolering en septische put, chappe en vloeren op 60 m², bezetten van muren, bouw van een wc beneden. Liefst contact opnemen na 14/9