Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie verbouwing in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gent:

Renovatie algemene delen klein appartementsgebouw

Algemene delen van klein appartementsgebouw renoveren. Muren en plafonds van samen 150m² in traphal schilderen. 2 Nieuwe inkomdeur van 2m x 0.8m plaatsen. Elektriciteit aanpassen. Nieuwe voordeur van 2m x 0.9m plaatsen. Trap naar voordeur van 1.5m breed op oprit vernieuwen. Waterafvoer naar riolering vernieuwen. 2 Garagepoorten vernieuwen.

Bakkerij volledig renoveren

Volledige bakkerij renoveren. Volledig het pand moet geschilderd en behangen worden. Vloer leggen over heel de bakkerij. Lampen steken en elektriciteit nakijken.

Muurscheuren herstellen

Door (grote) afbraak en graafwerken naast ons zijn 4 scheuren (3 in de gang en 1 in de slaapkamer) geconstateerd. Het betreft een gesloten bebouwing uit 1901. We wensen de scheuren te laten herstellen en schilderen.

Verwijderen bestaande tegelvloer en plaatsen nieuwe chape

Voor een oppervlakte van 10m² wil ik de bestaande tegelvloer laten uitbreken en laten chapen. de vloer zit momenteel met een helling van een kleine 10 cm en die moet eruit. Afmetingen: 3.25 x 3.10 m.

Steunbalk steken en draagmuur afbreken

Ingang van 4m in bestaande draagmuur maken.

Waterschade Herstellen

Waterschade aan muren, plafonds en deuren herstellen. Toilet van 2m x 1m herbetegelen. Valse plafond van 3m x 2m in badkamer vervangen. Deur slaapkamer en deur toilet herstellen of vervangen want deze gaan niet meer correct open en toe. Muren herverven, 4 x 3-4m x 2m en vermoedelijk ook 1 van 8m x 2m en dan nog enkele kleinere muren. Hoek muur inkomhal vervangen.

Betonrot herstellen

Betonrot op terras van 15m² herstellen.

Schouw onderbreken en verankeren

Dringend schouw onderbreken en verankeren: Schouw blijft staan op +3 en bovendaks, op +2 en +1 zouden we deze willen afbreken. Op de gelijkvloers is deze reeds weg. Afbraak schouw en wegvoeren stenen kunnen we zelf. We hebben iemand nodig om de onderkant van de schouw op de +3 te ondersteunen en te verankeren zodat we de rest kunnen afbreken.

Waterschade herstellen

Door een lek aan de gootsteen hebben we last van waterschade. Wij zouden graag een bestek laten maken van de gevolgschade en dit ook laten herstellen voor de verzekeringen. - De muren in de verdipeing onder de keuken zijn vochtig en vertonen plekken, - de keukenkast is uitgezet owv de waterschade, - houten constructie waar pombak op rust brokkelt af door waterschade - deur geraakt niet meer in scharnier, - deur vertoont waterplekken, - parketvloer heeft (licht) geleden onder waterschade thv de deur - plafond onder keuken vertoont bolling door waterschade.

Beton storten in tuin

Wij willen graag beton laten gieten in onze tuin het is 4.5m op 4.5 m