Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw halfopen woning plaatsen, aannemer voor de ruwbouw, verbouwen herenwoning, woning verbouwen, keuken en badkamer renoveren, totaalrenovatie uitvoeren, aanbouw uitvoeren, mantelzorgwoning in tuin, woning renoveren, dakappartement renoveren, renovatie uitvoeren, magazijn ombouwen tot zwembad, extra verdieping bouwen op bungalow, verbouwing alleenstaand woonhuis, ruwbouwaanbouw in ytong zetten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie verbouwing in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gent:

Renovatie van de gehele woning

Totale renovatie van woning. Garage om te vormen tot leefruimte. Er moet een muur uitgebroken wordne en een poutrel gestoken.Ook CV op gas plaatsen. Pleisterwerken. keuken. Er staat er nog niks. Ongeveer 70 m².

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren van 3 op 4 meter met wc,bad en meubel. Graag komen kijken ter plaatse.

Kelder renoveren

Ik wil graag mijn kelder renoveren. Het gaat om een kelder van 12 op 5 meter, onderverdeeld in 3 ruimtes met kipramen aan de straatkant. Deze moet eerst vochtvrij worden gemaakt. Hiernaast moet men opnieuw bepleisteren, de vloer deels opnieuw leggen, ramen vervangen.

Nieuwbouwproject appartementen

Realiseren nieuwbouwproject bestaande uit 3 appartementen te Gent. Zowel bouwvergunning als bouwschema's aanwezig.

Renovatie van keuken en badkamer

Ik wil een keuken van 8m² renoveren (met meubels/apparaat/ vloer en muur). Een muur moet afgebroken worden om een open-keuken te doen met een bar. Ook een deur moet nij een muur vervangd zijn. Ik wil een badkamer renoveren (vloer/meubels)

Plaatsen van een balkon

Wij hebben een huis gekocht, de leefruimte bevind zich op het tweede verdiep. Wij zouden graag een balkon installeren zodat wij vanuit de keuken naar buiten kunnen en niet telkens naar de benedenverdieping gaan. Balkon zou waarschijnlijk beter niet hangend zijn, want zou voor een uitbouw geïnstalleerd worden, hopelijk geeft de foto wat duidelijkheid. 1 meter aan een uitbouw en de rest aan een stenen muur. Balkon 6 meter hoogte zijn. Balkon van 5 meter op 3. Onze tuin ligt er onder, dus er kan gesteund worden op balken. Heeft u hier voldoende informatie mee? Wat zijn de keuzes van materiaal? Wij zouden dit liefst zo budgetvriendelijk mogelijk willen uitvoeren.

Draagmuren vervangen door poutrel

Ik wil graag een poutrel laten steken in een muur die mijn vloer erboven draagt. Het gaat om een afstand van ongeveer 3 meter en het zou op of de maand november nog in orde moeten komen.

Beton vloer storten en garage renoveren

Ik heb een garage gekocht in een blok met een aantal garages. De muren vertonen scheuren, de garage poort dient vervangen te worden en een nieuwe beton vloer gestort te worden.

Muur gedeeltelijk uitbreken tussen keuken en living

Muur gedeeltelijk uitbreken tussen keuken en living.

Beton gieten voor keuken en badkamer

Een beton gieten/storten voor een keuken en badkamer ( gelijkvloers), oppervlakte 30m² en voor een dikte van 20 cm zonder vloerverwarming.

Betonnen onderkant van achterbouw renoveren

Herstellen zwevend achterbouw dat is ingericht als toiletruimte. De onderkant (beton) begint af te brokkelen. Beton moet hersteld of gerenoveerd worden.

Pleisterwerk verwijderen

Oud plaasterwerk wegdoen in Kamer van 5 m op 4 m.

Badkamer en keuken in dakappartement verwisselen van ruimte

Verbouwing in een dakappartement. Badkamer en keuken liggen in de huidige toestand naast elkaar maar zouden in de nieuwe toestand moeten gewisseld worden van plaats. De keuken is voorzien van water en een gasaansluiting. De badkamer bestaat uit een bad, lavabo's en een toilet. Ook is in de badkamer een wasmachine voorzien.

Studentenwoning renoveren

Studentenwoning in Gent, eerste gedeelte van de renovaties: 1) De renovatie en aanpassing van 1 van de kamers - Plaatsen en betegelen douche en warmwaterboiler - Plaatsen keukenmeubel (ikea) inclusief voorzien afvoer en toevoer - Schilderen - Ophangen rookmelders en extra verlichting 2) De renovatie van de gemeenschappelijke keuken: - Nieuwe frontjes op de keukenkasten plaatsen - Schilderen - Keramische kookplaat installeren - Verlichting ophangen 3) Beperkte inrichting van 1 kamer - Plaatsen laminaat - Schilderen - Verlichting ophangen - Plaatsen lavabo 4) Eventueel nog andere kleine klussen. Dit zijn de werken die op vrij korte termijn mogen gebeuren, het is onze bedoeling om beetje bij beetje ook de rest van de studentenwoning aan te pakken.

Gevel kaleien

De Gevel is wit geschilderd maar begint af te blakeren. De zolder is voor de helft bezet met cement. De andere helft zijn ruwe oude bakstenen. We zouden de voorgevel en de zolderkamer willen kaleien. De voorgevel zouden we eventueel een kleurtje geven. Binnen wordt alles wit. Oppervlakte ongeveer 50 m².

Renoveren van appartement

Afbreken van gemetste binnenschouw, afkappen van tegels op binnenmuur , bezetten van muren , uitbreken van plankenvloer, plaatsen van houten plaat op balkenvloer, erop fermacell platen,plaatsen van tegels op de plaat, plaatsen van condensketel en één radiator , plaatsen van douchecel, bestaande uit : aanbrengen van douchebak op een uit te voeren verhoogde vloer, aanbrengen van glazen vaste wand , bijplaatsen van enkele stopcontacten, en drie led verlichtingstoestellen, plaatsen van WC met douchebak, aanlsuiten van keukenblok , plaatsen van kleine hanglavabo. De werken dienen zo vlug mogelijk te worden uitgevoerd .

Opening maken in muur en ventilatierooster plaatsen

Ik heb onlangs een mobiele aircooler aangeschaft. Een gat in de muur v/d slaapkamer boren 113mm met bijhorende verluchtingrooster zodat ik in de winter ook geen koude buitenlucht binnenkrijg. De reden dat ik mij geen window-kit heb aangeschaft omdat er op straat soms te veel lawaai is s'nachts.

Gedeeltelijk afbreken van muur

Ik wil een dragende binnenmuur gedeeltelijk afbreken over een breedte van ongeveer 2 m en hoogte van 2m. Dikte van de muur 41 cm. Muur is volle steen en dragend dus latei noodzakelijk.

Beton storten en chappen

Ik ben van plan vloerverwarming te leggen dus had ik voor 10 cm en 15cm beton willen laten storten in huis alsook een chape van 7-8 cm. Beton en chappe ongeveer 100 m².

Verkleinen van raam

Bestaand raam verwijderen, ongeveer (H 2,30m x B 2,50 m). Opbouwen van op de grond van binnen en buitenmuur, hoogte ong. 1,20 m, breedte 2,5 m. Plakwerk binnenkant. Wanneer de buitenbaksteen niet kan gevonden worden zoals mijn bestaande bakstenen, moet er een crepie-laag bovenop komen van ong 14 vierkante meter(= volledig terras). Nadien moet er een nieuw raam (dubbel glas) geplaatst worden van ong. H 1,10m x B 2,50m

Aanbouw in houtskelet zetten

Voor een bestaande, ingesloten ééngezinswoning in Gent had ik graag prijs gevraagd voor het plaatsen van een aanbouw op het gelijkvloers in houtskeletbouw van 23m2. In deze aanbouw komt de keuken. De aanbouw zou uitgevoerd worden met een plat groendak en een platdakraam van velux (met gebogen glas). De aanbouw wordt afgewerkt met gyproc en in de achtergevel komt een schuifraam. Momenteel moeten de afbraakwerken ook nog starten (dit zou eind juni, begin juli door gaan). Hiervoor mag ook prijs gegeven worden. In bijlage kan u de plannen van de bestaande als de nieuwe toestand terugvinden.

Onderhoud CV ketel Bulex

Ik wil mijn CV ketel laten controleren: inspectie Bulex thema condens f 24/30, ongeveer 8 jaar oud.

Uitbreiden dakterras

Ik wil mijn dakterras van +/- 6 m op 2 m, uitbreiden naar +/- 6 m op 3 m (9 m boven de straat). Een deel zal via een oversteek (zwevend) moeten gebeuren. Zeker en vast een uitdaging.

Afwerken Veluxen en koepel

Ik heb 2 Veluxen vervangen in mijn zadeldak en 1 koepel geplaatst in mijn plat dak. Voor de afwerking aan de binnenzijden zoek ik een vakman.

Uitbreken muur voor een aanbouw

Ik wil 2 deuropeningen voorzien voor een aanbouw en een buitenraam uitkappen. Bij de deuren zit er momenteel reeds een raam boven en de raamopening is mogelijk in het verleden toegemetst.