Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gent:

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Het betreft een aparte achterbouw met 1 verdieping. Het gelijkvloers moet worden opengemaakt, het eerste verdiep moet intact blijven. Afmetingen van de poutrel (ongeveer): Breedte is ongeveer 4,5 meter. Hoogte is ongeveer 3,0 meter.

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Gieten van een vloerplaat +-26 m2 (7,4m X 3,5m ) dikte +- 12cm. De oppervlakte is reeds uitgegraven (nog geen folie en wapening aanwezig .) De beton dient vrij vlak gegoten te worden ( komt voerisolatie op PIR platen)

Kelder te verstevigen en te renoveren

Ik zou graag de balken (potrellen) in mijn kelder laten verstevigen. Deze zijn namelijk roest en slijten af. Kelder is ongeveer 5x5 meter. 1,8m hoog We zouden ook graag renoveren - daar moet de vakman ons wat advies over geven (hoe en wat)

Verbouwing oude fabriek

Ik zoek een aannemer voor sanitair, lift en aansluitingspunten elektrische installatie voor de renovatie van een klein fabriekspand. (buiten zone circulatieplan)

Uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel

Ik wil een muur tussen mijn keuken en living uitbreken van ongeveer 3 meter breed en 3+ meter hoog.

Schouw afbreken en stutten

Schouw afbreken in het huis. Op 2 verdiepingen en zolder. Deel op zolder mag tijdelijk gestut worden en blijven staan.

Waterinfiltratie in badkamer oplossen en vervolgschade herstellen

Het lijkt erop dat via de douche vocht komt in de muur ernaast. Nood aan oplossing van lek en ook herbezetten en herstellen van de muur.

Rioleringswerken uitvoeren

Aanpassingswerken dienen aangebracht te worden aan de sanitaire afvoer van ons huis. Suprematie sceptische open aansluiting rechtstreeks op de overloop naar riool straat.

Herstellen laminaatvloer en gyproc plafond na waterschade

Door een lek in de afvoer van de douche op het verdiep erboven is het gyproc plafond en de laminaat keukenvloer beschadigd. Gat in plafond van 1m² door loodgieter, plus de randen van de laminaatplanken op de vloer krullen omhoog door het water. Oppervlakte keuken +/- 16 m². In de badkamer dient deel (1 à 2m²) van de OSB vloer ook vervangen te worden. De vinvylvloer vermoedelijk niet. Bestek voor verzekering.

Erker isoleren of enkel glas vervangen door dubbel glas

Erker uit hout en enkel glas. Overweging om te isoleren/enkel glas te vervangen naar dubbel glas. Erker is 2,5 meter breed en 3 meter hoog.