Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren, aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, renovatiewerken uitvoeren, woning renoveren, renovatie woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gent:

Diverse werken uit te voeren

Wij willen een aantal verfraaiingen uitvoeren, maar hebben hier zelf niet de aanleg voor. We zouden graag het volgende verwezenlijkt zien: oud plafond weghalen; gyproc plafond plaatsen; laminaat leggen; keuken weghalen; radiators weghalen en elders herplaatsen; eventueel watertoevoer keuken verplaatsen alsook dampkap; indien nodig waterleiding vervangen.

Herenhuis renoveren

Totaalrenovatie herenwoning . Gelijkvloers en twee verdiepingen. Oude veranda aanpassen of verwijderen. Dak vernieuwen. Zolder uitbouwen tot kamers. Trap naar zolder vernieuwen. Ramen vernieuwen Electriciteit en sanitair vervangen eventueel gas binnenbrengen. Vloeren tegen brand en lawaai isoleren zodat het brandveilig is. De totale oppervlakte is 320m²

Buitendeur dichtmetselen en bergruimte en vloer isoleren

Ik wil een buitendeur laten dichtmetselen (volledige afwerking langs buiten) en de ruimte van de deur laten isoleren, indien nodig ook de vloer. Graag vloer isoleren graag nakijken.

Herstellen van muren en laminaat na waterschade en schuifdeur vervangen

Een kamer van mijn woning heeft waterschade opgelopen aan de muren. Deze is doorgedrongen naar het handelspand die zich onder die kamer bevindt. Er zullen herstellingen van muren en laminaat nodig zijn + opnieuw verven/behangen. Ik zoek een bedrijf dat bij voorkeur de hele herstelling kan doen. Deze woning is verhuurd. De schuifdeur die zich in die kamer bevindt (de deur naar het terras) zal ook vervangen moeten worden.

Scheur herstellen aan voorzijde gevel

Scheurherstel. Dit is in de gevel aan voorzijde huis, grote scheuren. Ongeveer 2 meter lengte van de scheuren. Graag komen kijken ter plaatse.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wij gaan een woning renoveren en zouden graag een draagmuur op de eerste verdieping tussen de twee slaapkamers verwijderen en hier een poutrel steken.

Voegen en afwerking

Op zoek naar een vakman die alle volgende werken kan uitvoeren : Gyproc-platen voegen, plus minus 25 m² en ook een klein stukje gyproc plaatsen. Plinten en moluren bevestigen. Badkamer, trap en muren kitten. Houten kast rondom de elektriciteitskast bouwen en nieuwe deur plaatsen.

Verbouwing achterbouw

Wij verbouwen onze huidige woning door te keuken over de gehele breedte te trekken, de achterbouw te suprimeren. Er moet een poutrel worden geplaatst, sanitair en elektriciteit moet worden aangepast. In de gang komt een nachttoilet en de badkamer wordt heringericht. Bouwplannen zijn al ingediend voor goedkeuring.

Diverse herstellingen uitvoeren

Wij willen het hekwerk en mogelijk betonrot laten herstellen op de eerste verdieping van een hotel. Ook moet men nog diverse beschadigingen aan het hotel herstellen. AkkerhageGent Tel: +32(0)Fax: +32(0)E-mail: Website: Free Wifi & Free Parking!

Omvormen sanitaire ruimte naar klaslokalen

Ik zoek een vakman voor renovatiewerken aan een deel van ons schoolgebouw. Het gaat over ombouwen van enkele sanitaire ruimtes naar klaslokalen. En bestaande sanitaire ruimtes renoveren. Ook moeten er deuropeningen gemaakt worden. En is er een herstelling nodig na waterschade.

Renovatie van de gehele woning

Totale renovatie van woning. Garage om te vormen tot leefruimte. Er moet een muur uitgebroken wordne en een poutrel gestoken.Ook CV op gas plaatsen. Pleisterwerken. keuken. Er staat er nog niks. Ongeveer 70 m².

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren van 3 op 4 meter met wc,bad en meubel. Graag komen kijken ter plaatse.

Kelder renoveren

Ik wil graag mijn kelder renoveren. Het gaat om een kelder van 12 op 5 meter, onderverdeeld in 3 ruimtes met kipramen aan de straatkant. Deze moet eerst vochtvrij worden gemaakt. Hiernaast moet men opnieuw bepleisteren, de vloer deels opnieuw leggen, ramen vervangen.

Nieuwbouwproject appartementen

Realiseren nieuwbouwproject bestaande uit 3 appartementen te Gent. Zowel bouwvergunning als bouwschema's aanwezig.

Renovatie van keuken en badkamer

Ik wil een keuken van 8m² renoveren (met meubels/apparaat/ vloer en muur). Een muur moet afgebroken worden om een open-keuken te doen met een bar. Ook een deur moet nij een muur vervangd zijn. Ik wil een badkamer renoveren (vloer/meubels)

Plaatsen van een balkon

Wij hebben een huis gekocht, de leefruimte bevind zich op het tweede verdiep. Wij zouden graag een balkon installeren zodat wij vanuit de keuken naar buiten kunnen en niet telkens naar de benedenverdieping gaan. Balkon zou waarschijnlijk beter niet hangend zijn, want zou voor een uitbouw geïnstalleerd worden, hopelijk geeft de foto wat duidelijkheid. 1 meter aan een uitbouw en de rest aan een stenen muur. Balkon 6 meter hoogte zijn. Balkon van 5 meter op 3. Onze tuin ligt er onder, dus er kan gesteund worden op balken. Heeft u hier voldoende informatie mee? Wat zijn de keuzes van materiaal? Wij zouden dit liefst zo budgetvriendelijk mogelijk willen uitvoeren.

Draagmuren vervangen door poutrel

Ik wil graag een poutrel laten steken in een muur die mijn vloer erboven draagt. Het gaat om een afstand van ongeveer 3 meter en het zou op of de maand november nog in orde moeten komen.

Beton vloer storten en garage renoveren

Ik heb een garage gekocht in een blok met een aantal garages. De muren vertonen scheuren, de garage poort dient vervangen te worden en een nieuwe beton vloer gestort te worden.

Muur gedeeltelijk uitbreken tussen keuken en living

Muur gedeeltelijk uitbreken tussen keuken en living.

Beton gieten voor keuken en badkamer

Een beton gieten/storten voor een keuken en badkamer ( gelijkvloers), oppervlakte 30m² en voor een dikte van 20 cm zonder vloerverwarming.

Betonnen onderkant van achterbouw renoveren

Herstellen zwevend achterbouw dat is ingericht als toiletruimte. De onderkant (beton) begint af te brokkelen. Beton moet hersteld of gerenoveerd worden.

Pleisterwerk verwijderen

Oud plaasterwerk wegdoen in Kamer van 5 m op 4 m.

Badkamer en keuken in dakappartement verwisselen van ruimte

Verbouwing in een dakappartement. Badkamer en keuken liggen in de huidige toestand naast elkaar maar zouden in de nieuwe toestand moeten gewisseld worden van plaats. De keuken is voorzien van water en een gasaansluiting. De badkamer bestaat uit een bad, lavabo's en een toilet. Ook is in de badkamer een wasmachine voorzien.

Studentenwoning renoveren

Studentenwoning in Gent, eerste gedeelte van de renovaties: 1) De renovatie en aanpassing van 1 van de kamers - Plaatsen en betegelen douche en warmwaterboiler - Plaatsen keukenmeubel (ikea) inclusief voorzien afvoer en toevoer - Schilderen - Ophangen rookmelders en extra verlichting 2) De renovatie van de gemeenschappelijke keuken: - Nieuwe frontjes op de keukenkasten plaatsen - Schilderen - Keramische kookplaat installeren - Verlichting ophangen 3) Beperkte inrichting van 1 kamer - Plaatsen laminaat - Schilderen - Verlichting ophangen - Plaatsen lavabo 4) Eventueel nog andere kleine klussen. Dit zijn de werken die op vrij korte termijn mogen gebeuren, het is onze bedoeling om beetje bij beetje ook de rest van de studentenwoning aan te pakken.

Gevel kaleien

De Gevel is wit geschilderd maar begint af te blakeren. De zolder is voor de helft bezet met cement. De andere helft zijn ruwe oude bakstenen. We zouden de voorgevel en de zolderkamer willen kaleien. De voorgevel zouden we eventueel een kleurtje geven. Binnen wordt alles wit. Oppervlakte ongeveer 50 m².