Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor totaalverbouwing rijwoning:

Totaalverbouwing rijwoning

Mijn vrouw en ik bereiden momenteel de verbouwing van onze woning te Gent voor. Het betreft een woning uit de jaren 60 waar grondig aan verbouwd dient te worden (nieuw dak, aanpassing kamers, aanleg CV,...). Daar onze bouwaanvraag momenteel loopt, zijn we in samenwerking met onze architect op zoek naar aannemers voor het uitvoeren van de werken. Wij hopen ergens in maart te kunnen starten met de werken. Het eerste dat dient te gebeuren zijn ruwbouwwerken en het plaatsen van een nieuw dak waarbij de dakhelling aangepast dient te worden. Wij kwamen via via terecht op uw website en wensen graag een offerte aan te vragen voor de ruwbouw- en dakwerken. Wanneer u hiervoor interesse heeft, kan u mij terug contacteren opdat ik u plannen en meetstaten kan bezorgen, alsook voor een eventuele afspraak.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor totaalverbouwing rijwoning uit heel België:

P3

Het betreft een totaalverbouwing van een gelijkvloersverdiep van een rijwoning. De bestaande woning is 6m breed op 13m diep, op een totale grondoppervlakte (+ tuin) van ongeveer 300m2. De living is gericht aan de kant van de straat en de keuken is aan de kant van de tuin. De doelen zijn 1) uitbreding aan de kant van de tuin met aanbouw van ongeveer 5m op 6m beneden en eventueel 2m op 6m boven; 2) de bestaande living wordt herbouwd naar een opbergplaats met heropening van de toegang naar de kelder; 3) volledige renovatie van de reeds bestaande bijbouw (de huidige keuken + opbergplaats) zoals vloer, dak, lichtstraat, muurisolatie etc. Voor dit werk willen wij graag een totaalaannemer die de architect en de uitvoering van het werk regelt.

Technische werken binnen ...

Technische werken binnen totaalverbouwing van rijwoning in Gentbrugge (9050). Kenmerken woning: breedte 5m, diepte gelijkvloers 12m (na verbouwing), diepte op verdiepingen 8m. Bewoonbare oppervlakte na verbouwing (uitbreiding volume) ca. 150m². Volledige vernieuwing van: - electriciteit (ook meterkast wordt vernieuwd) - sanitaire leidingen (badkamer naar 1ste verdiep) - hemelwaterrecuperatie (bestaande regenput te herbruiken; gebruik hemelwater voor spoeling toilet en buitenkraan) - centrale verwarming (condensatieketel, ca. 8 radiatoren, ingewerkte leidingen in vloer / plafond) Wensen voor bepaalde zaken zelf voorbereiding/afwerking te doen (vb inslijpen sleuven voor electriciteit, ...) met advies van aannemer. Uitvoering werken hangt af van timing aannemer ruwbouwwerken.