Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor gieten van chape:

Gieten van chape

Chape van 9cm gieten in min. 4 en max. 6 naast elkaar liggende handelspanden. Het betreft een totale opp. van 259m² voor de 4 en 473m² in totaal voor de 6 handelspanden.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gieten van chape uit heel België:

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Ik zoek een betrouwbare firma met ervaring die een nieuwe vloerplaat wilt leggen dwz folie, netten, betonnen vloerplaat leggen, in een ganse oude woning. +/- 70m², vloerplaat 15 à 20 cm dik. Het zou ook voor chape te leggen zijn erna.

Vloer afwerken met isolatie en chape

We zoeken iemand die ons kan helpen met het aanbrengen van isolatie en gieten van chape in ons living (36m2), keuken (18m2) en een stukje gang (1,5m2). De werken zouden we het liefst zo snel mogelijk laten starten vanaf 24 juni. Huidige vloer: betonlaag tot 14cm onder de plinten Gewenste Isolatie: PIR (Volgens renovatiespecialist best "Rd-waarde 4 = 11cm pir") Chape: 3cm (?)

Fundering leggen en tuinhuis plaatsen

Ik had graag een Tuinhuis Keter Newton 759 met een oppervlakte van breedte 2.28m x diepte 2.87m (die ik bij makro zou kopen) door u willen laten plaatsen. Er dient een betonnen ondergrond gegoten te worden. Aparte vloer hoeft niet enkel chape gieten en tuinhuis in PVC plaatsen.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Keter Newton 759 van 2.28m x 2.87m x 2.28m plaatsen. Betonnen ondergrond gieten. Dakgoten plaatsen. Aparte vloer hoeft niet enkel chape gieten en tuinhuis plaatsen.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Voor onze verbouwing zijn we op zoek naar elektrische matten op strategische plaatsen (Keuken, eetkamer, leefruimte, berging en badkamer (+1)). We hebben een geringe vloerdikte, namelijk 7 cm (totaal). Als ondervloer laten wij in juni chape gieten (cement-gebonden ondervloer). Als vloer hebben wij gekozen voor een PU-gietvloer (4mm). In totaal gaat het om 20 m². 15 m² op het gelijkvloers en een kleine 5 m² op de eerste verdieping.

Muurtje metsen + plaatsen betonplaat + chape/tegels 8m2

Wij gaan een aanbouwserre plaatsen maar er moeten nog volgende zaken in order worden gemaakt volgens plan en zoeken vakman voor het volgende Betonplaat gieten voor fundering/betonplaat 7.67m x 20 cm x40 cm voor muur en 3.57m x 1.85m x 20cm voor vloer Chap 6cm dikte: Plaatsing tegels: 20x20x1 cmm Muur metsen 18cm breed Aziatische blauwsteen + plaatsing: hoogte stenen muur : 37 cm = 5 x stenen + blauwe steen

Chape en gepolierde betonvloer leggen

Chape leggen en gepolierde beton gieten op gelijkvloers voor een oppervlakte van ongeveer 70m². Gedeeltelijk onderkelderd met gewelven. Oude tegels en zavel al verwijderd. Leidingen en afvoer zijn geplaatst.

Vloerplaat gieten in bestaande huis

Ik wens een betonplaat van 10cm te laten plaatsen, alsook 10cm pur en 8-9cm chape. Oppervlakte is +-46m2