Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gentbrugge heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gentbrugge u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gentbrugge of directe omgeving.

152 klanten uit Gentbrugge bevelen een bij Casius in Gentbrugge aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gentbrugge bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, renoveren van vierkantshoeve uit 1755, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, woonkamer en keuken renoveren, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, renoveren rijwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Gentbrugge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gentbrugge:

Aannemer nodig bij de renovatie van het huis

We zijn momenteel ons huis aan het renoveren. We hebben hulp nodig voor volgende zaken: badkamer afwerken, laminaat leggen, een muur uitbreken, schoorsteen uitbreken, living afwerken. Adresgegevens bij afspraak.

Uitbreken buitenmuur en plaatsen steunbalk

Wij willen op de plaats van een bestaand raam een groter schuifraam plaatsen. Hiervoor zou een buitenmuur deels moeten worden afgebroken en een nieuwe steunbalk geplaatst moeten worden. Wij zijn op zoek naar iemand om mee samen te werken.

Toilet

Een deel van het toilet werd nu uitgebroken omwille van een waterlek. Graag wil ik een nieuwe wand voor het zwevend toilet en nieuwe betegeling van de muren. Eventueel ook leidingen laten inwerken.

Renovatie badkamer en keuken

Voor renovatie van een keuken en plaatsen van badkamer op gelijkvloers (incl nieuwe leidingen).

Plaatsen verlaagd plafond

Het verwijderen van een oude plafond. Daarnaast een houten kader maken voor de nieuwe plafond + molluren plaatsen. Plafond in de keuken 8 m²

Oud magazijn verbouwen

In onze tuin staat een oud magazijn (60 m²)wat gedeeltelijk herbouwd dient te worden. Er is een oprit voorzien tot aan het magazijn. Kan u langskomen en samen de mogelijkheden bekijken aub door een aannemer. Met vriendelijke groeten.

Afbreken muur

Graag een muur af te breken van 8m x 2m. Puin meenemen ik woon in een rijhuis, muur is in de tuin. Geen officiële parking voor mijn deur.

Renovatie van de keldermuur

Keldermuur renoveren en bezetten. Graag ter plaatse komen kijken.

Afwerken woning Gent

Er zijn nog enkele kleinere zaken die in orde moeten gebracht worden in onze nieuwe woning, graag een offerte voor: een onderbouw boiler (10 L) installeren in de keuken (leidingen zijn hierop voorzien, boiler aanwezig); een extra stopcontact aanbrengen t.h.v. het plafond; 5-tal houten plinten in verstek zagen; rand laminaatvloer met raam afdichten met silicone ofzo. Graag ook apart een offerte voor het maken van een tijdelijke scheidingswand op een nieuwe laminaatvloer, dus zonder deze vloer te beschadigen (zonder boren!). Deze dient om een kamer in 2 te delen en zal binnen een 10-tal jaar terug weg moeten. De breedte is 375 cm en dit deels onder een schuine wand. Hier zou ook een deur (evt. Schuifdeur) in moeten komen. Hiervoor hebben wij nog geen materiaal aangekocht.

Afwerken van reeds geïsoleerde zolder

Totaal afwerking van reeds geïsoleerde zolder. Maken van inbouw kasten plaatsen van gyproc en bewerken van reeds mooie plankenvloer.

Poutrel plaatsen in achtergevel

Vanaf begin maart beginnen wij aan een tweede fase verbouwingen (het hoofdhuis werd 2 jaar grondig gerenoveerd) de achterbouwen willen we vervangen door een grote open aanbouw. (Mijn broer is zelf schrijnwerker houtskelet en dakenbouw, mijn vader metser, dus zij gaan een groot deel voor mij kunnen doen. Ik zoek iemand voor volgende stappen: -Afgraven + evt rioleringbuizen plaatsen (kan ook gebeuren door mn loodgieter) -Plaatsen septische put en regenwaterput-> worden plastic putten. Plaatsen en gieten van een funderingsplaat +funderingssleuven. - Plaatsen van een reeks poutrels in de huidige achtergevel, en tevens om de huidige badkamer te dragen (blijft maar wordt omgezet naar houtskelet)

Isolatie en afwerking achtergevel

Isoleren en afwerken van achtergevel - gedeeltelijk met hout en gedeeltelijk met crepi.

Afwerken zolder slaapkamer en mezzanine

We willen een kamer met schuin dak afwerken (als bureau) en een kleine mezzanine inrichten (als slaapruimte). Het grondvlak van de kamer meet 270 op 400, de rechte muur tegenover het schuine dak meet 270 op 290. We willen de volgende werken laten uitvoeren: 1. Elektriciteit enkele meters doortrekken, twee nieuwe lampen (kamer en mezzanine). 2. Gyproc plafond plaatsen tegen het schuine dak (in totaal ca. 16 m²). Het dak is geïsoleerd, de isolatie wordt tegengehouden door een houten raster. 3. Houten bekasting plaatsen onderaan de schuine wand (om wasmachine en droogkast weg te steken). Afmetingen 110 op 70 cm .Houten kast rond de boiler. Er is wel wat ruimte voor creatieve inbreng door de aannemer, maar dat kan die best ter plaatse bekijken. Foto's ter beschikking.

Woning te renoveren

Wij hebben een huis op het oog om te kopen maar er zou heel wat gerenoveerd moeten worden. Is het mogelijk om dit huis te Gentbrugge eens samen met iemand van jullie te bezichtigen zodat we beter zicht hebben op wat mogelijk is en wat het ons zou kosten.

Renovatie van balkons

Er zijn 5 balkons van ons appartement die moeten gerenoveerd worden, zowel het beton als de bovenkant. Appartementsgebouw met 3 verdiepingen.

Energiezuinig verbouwen

- gevelisolaite uit hout - nieuw dak - PVC ramen - achterbouw uit houtskelet - beneden totaalrenovatie keuken en badkamer, plan beschikbaar Plannen ter beschikking.

Renovatiewerken uit te voeren

- Afbraak schoorsteen gelijkvloers, 1ste verdiep, zolder. - Verlengen nok van het dak (rust nu in de schoorsteen). - Trapgat voorzien naar zolder. - Poutrel veranderen op het gelijkvloers. -Klein schoorsteentje boven het plat dak van keuken

Vochtprobleem in muren te behandelen en herstellen

We hebben een vochtprobleem op de scheidingsmuur (lengte ongeveer 10meter) tussen de buren en plaatselijk(7m) op een steunmuur in midden van het huis. Het betreft een oude rijwoning van 1949. Het vocht zit tot ongeveer tussen 0. 5-0. 8m hoog. Het betreft een volsteense muur, maar dikte tussen ons en buren is onbekend. Graag zouden we willen weten hoe we dit beste aanpakken en een offerte ontvangen voor de werken. Onze buur is momenteel bezig met grote verbouwwerken en langs zijn kant kan er gemakkelijk aan de tussenmuur gewerkt worden. Herstellen van muren. Foto's ter beschikking.

Poutrellen te plaatsen

Voor het uitbreiden van onze woning willen wij graag een aantal muren weg. Daarvoor dienen eerst I profielen geplaatst te worden in de keuken en achterplaats. Bijgevoegd kan je ook ons plan terugvinden.

Gevels te herstellen

Enkele betonnen balken moeten gerepareerd worden, want het ijzer is zichtbaar en geoxideerd. De randen van het plat dak moeten mooi afgewerkt worden. Een gevel moet uitgeslepen en hervoegd worden

Verbouwen achterbouw

Om meer zonlicht in de woning te krijgen, WC verplaatsen en nieuwe ramen en deur plaatsen, en terras aanleggen aansluitend;

Bestek waterschade

Door een chauffagelek hebben we last van waterschade. Het plafond vochtig en vertoont plekken. Ook de parketvloer heeft geleden onder het lek. Wij zouden graag een bestek laten maken voor de verzekeringen.

TOTAALRENOVATIE

BINNENAFWERKING DUPLEX + GEVELRENOVATIE (betonrot)

Afbreken schouw

Afbreken schouw op eerste verdieping en toeleggen dak. Wegbreken schouwmantel op eerste verdieping in hoek in twee ruimten en afvoeren alle puin. Mits tevredenheid volgen nog opdrachten.

Afbraak bijbouw en binnekant benedenverdieping

WIj zijn op zoek naar een werkkracht met ervaring in afbraak. Wij willen de afbraakwerken zoveel mogelijk zelf doen maar hebben zelf geen ervaring. Wie kan ons begeleiden gedurende de eerste twee weken van juli? De werken: afbraak achterbouw, de achtergevel, gelijkvloers binnen (vals plafond, twee schouwen, keuken, vloer). In de tuin het delven van een waterput.