Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gentbrugge of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
nieuwe woning in ruwbouw zetten, aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning, herenhuis renoveren, houten bijbouw plaatsen, stallen voor hoefdieren op maat maken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Gentbrugge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gentbrugge:

Uitbouw in houtskeletbouw

Houtskelet uitbouw: opp 4,2 x 6,5m, lessenaarsdak hoogte: 4,6m tot 3,1m In combinatie met buitengevelisolatie (we overwegen houtvezel, zoals pavaflex) afwerking in houten latten. Dakafwerking = dakpannen. We werken samen met een architect. En we willen ook zelf graag de handen uit de mouwen steken, dus waar mogelijk helpen bij de werken.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Ik wil graag enkele poutrellen laten steken volgens de studie die werd gemaakt door de stabiliteitsingenieur. We zouden dit graag zo snel mogelijk willen uitvoeren omdat een aannemer deze taak op het laatste moment niet meer wenst op zich te nemen. Ik kan eventueel al de poutrellen laten bestellen en leveren indien gewenst.

Kleine uitbouw plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand voor de ruwbouw voor onze uitbouw. De extra aanbouw moet bestaan uit ongeveer 13 m² met enkel gelijksvloers. Het is voor aan de achterkant van de rijwoning.

Herstelling muren en plafond na waterschade

Naar aanleiding van brand in een aanpalende woning heb ik twee grote vochtplekken van ongeveer 50 cm diameter in mijn woning. Wij vermoeden dat er diverse werken moeten worden uitgevoerd zoals het afkappen van bezetsel, uitdrogen, bepleisteren en herschilderen.

Verbouwen van woning

Voor de verbouwing van onze woning zijn wij op zoek naar een aannemer die voor ons de volgende werken zou kunnen uitvoeren: Plaatsen van riolering gelijkvloers niveau Plaatsen en aansluiting van septische put & regenwaterput op binnenriolering/openbare riolering Uitvoeren van enkele stabiliteitswerken: plaatsen van poutrel ter vervanging van dragende muur t.h.v. trap en poutrel over breedte van woning.

Aanbouw plaatsen leefruimte en keuken

We zoeken een vakman voor de uitbouw van onze leefruimte en keuken. De totale oppervlakte zou max 40 m² zijn. Wij opteren voor een uitbouw met plat dak. Om dit te kunnen realiseren zou een groot deel van de buitenmuur, aan de achterkant van de woning, moeten verwijderd worden. Bovendien is er ook de moeilijkheid dat onze septische put nu gepositioneerd zit waar we onze uitbouw willen plaatsen.

Aannemer nodig bij de renovatie van het huis

We zijn momenteel ons huis aan het renoveren. We hebben hulp nodig voor volgende zaken: badkamer afwerken, laminaat leggen, een muur uitbreken, schoorsteen uitbreken, living afwerken. Adresgegevens bij afspraak.

Uitbreken buitenmuur en plaatsen steunbalk

Wij willen op de plaats van een bestaand raam een groter schuifraam plaatsen. Hiervoor zou een buitenmuur deels moeten worden afgebroken en een nieuwe steunbalk geplaatst moeten worden. Wij zijn op zoek naar iemand om mee samen te werken.

Renovatie badkamer en keuken

Voor renovatie van een keuken en plaatsen van badkamer op gelijkvloers (incl nieuwe leidingen).

Plaatsen verlaagd plafond

Het verwijderen van een oude plafond. Daarnaast een houten kader maken voor de nieuwe plafond + molluren plaatsen. Plafond in de keuken 8 m²

Oud magazijn verbouwen

In onze tuin staat een oud magazijn (60 m²)wat gedeeltelijk herbouwd dient te worden. Er is een oprit voorzien tot aan het magazijn. Kan u langskomen en samen de mogelijkheden bekijken aub door een aannemer. Met vriendelijke groeten.

Afbreken muur

Graag een muur af te breken van 8m x 2m. Puin meenemen ik woon in een rijhuis, muur is in de tuin. Geen officiële parking voor mijn deur.

Renovatie van de keldermuur

Keldermuur renoveren en bezetten. Graag ter plaatse komen kijken.

Afwerken woning Gent

Er zijn nog enkele kleinere zaken die in orde moeten gebracht worden in onze nieuwe woning, graag een offerte voor: een onderbouw boiler (10 L) installeren in de keuken (leidingen zijn hierop voorzien, boiler aanwezig); een extra stopcontact aanbrengen t.h.v. het plafond; 5-tal houten plinten in verstek zagen; rand laminaatvloer met raam afdichten met silicone ofzo. Graag ook apart een offerte voor het maken van een tijdelijke scheidingswand op een nieuwe laminaatvloer, dus zonder deze vloer te beschadigen (zonder boren!). Deze dient om een kamer in 2 te delen en zal binnen een 10-tal jaar terug weg moeten. De breedte is 375 cm en dit deels onder een schuine wand. Hier zou ook een deur (evt. Schuifdeur) in moeten komen. Hiervoor hebben wij nog geen materiaal aangekocht.

Afwerken van reeds geïsoleerde zolder

Totaal afwerking van reeds geïsoleerde zolder. Maken van inbouw kasten plaatsen van gyproc en bewerken van reeds mooie plankenvloer.

Poutrel plaatsen in achtergevel

Vanaf begin maart beginnen wij aan een tweede fase verbouwingen (het hoofdhuis werd 2 jaar grondig gerenoveerd) de achterbouwen willen we vervangen door een grote open aanbouw. (Mijn broer is zelf schrijnwerker houtskelet en dakenbouw, mijn vader metser, dus zij gaan een groot deel voor mij kunnen doen. Ik zoek iemand voor volgende stappen: -Afgraven + evt rioleringbuizen plaatsen (kan ook gebeuren door mn loodgieter) -Plaatsen septische put en regenwaterput-> worden plastic putten. Plaatsen en gieten van een funderingsplaat +funderingssleuven. - Plaatsen van een reeks poutrels in de huidige achtergevel, en tevens om de huidige badkamer te dragen (blijft maar wordt omgezet naar houtskelet)

Isolatie en afwerking achtergevel

Isoleren en afwerken van achtergevel - gedeeltelijk met hout en gedeeltelijk met crepi.

Afwerken zolder slaapkamer en mezzanine

We willen een kamer met schuin dak afwerken (als bureau) en een kleine mezzanine inrichten (als slaapruimte). Het grondvlak van de kamer meet 270 op 400, de rechte muur tegenover het schuine dak meet 270 op 290. We willen de volgende werken laten uitvoeren: 1. Elektriciteit enkele meters doortrekken, twee nieuwe lampen (kamer en mezzanine). 2. Gyproc plafond plaatsen tegen het schuine dak (in totaal ca. 16 m²). Het dak is geïsoleerd, de isolatie wordt tegengehouden door een houten raster. 3. Houten bekasting plaatsen onderaan de schuine wand (om wasmachine en droogkast weg te steken). Afmetingen 110 op 70 cm .Houten kast rond de boiler. Er is wel wat ruimte voor creatieve inbreng door de aannemer, maar dat kan die best ter plaatse bekijken. Foto's ter beschikking.

Woning te renoveren

Wij hebben een huis op het oog om te kopen maar er zou heel wat gerenoveerd moeten worden. Is het mogelijk om dit huis te Gentbrugge eens samen met iemand van jullie te bezichtigen zodat we beter zicht hebben op wat mogelijk is en wat het ons zou kosten.

Renovatie van balkons

Er zijn 5 balkons van ons appartement die moeten gerenoveerd worden, zowel het beton als de bovenkant. Appartementsgebouw met 3 verdiepingen.

Energiezuinig verbouwen

- gevelisolaite uit hout - nieuw dak - PVC ramen - achterbouw uit houtskelet - beneden totaalrenovatie keuken en badkamer, plan beschikbaar Plannen ter beschikking.

Renovatiewerken uit te voeren

- Afbraak schoorsteen gelijkvloers, 1ste verdiep, zolder. - Verlengen nok van het dak (rust nu in de schoorsteen). - Trapgat voorzien naar zolder. - Poutrel veranderen op het gelijkvloers. -Klein schoorsteentje boven het plat dak van keuken

Vochtprobleem in muren te behandelen en herstellen

We hebben een vochtprobleem op de scheidingsmuur (lengte ongeveer 10meter) tussen de buren en plaatselijk(7m) op een steunmuur in midden van het huis. Het betreft een oude rijwoning van 1949. Het vocht zit tot ongeveer tussen 0. 5-0. 8m hoog. Het betreft een volsteense muur, maar dikte tussen ons en buren is onbekend. Graag zouden we willen weten hoe we dit beste aanpakken en een offerte ontvangen voor de werken. Onze buur is momenteel bezig met grote verbouwwerken en langs zijn kant kan er gemakkelijk aan de tussenmuur gewerkt worden. Herstellen van muren. Foto's ter beschikking.

Poutrellen te plaatsen

Voor het uitbreiden van onze woning willen wij graag een aantal muren weg. Daarvoor dienen eerst I profielen geplaatst te worden in de keuken en achterplaats. Bijgevoegd kan je ook ons plan terugvinden.

Gevels te herstellen

Enkele betonnen balken moeten gerepareerd worden, want het ijzer is zichtbaar en geoxideerd. De randen van het plat dak moeten mooi afgewerkt worden. Een gevel moet uitgeslepen en hervoegd worden