Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gentbrugge:

Voorbereidende werken voor metalen deur te plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn werken kan uitvoeren aan onze deuropening voor het plaatsen van een stalen deur. Het plafond dient verstevigd te worden en de plinten dienen verwijderd te worden. Voorbereidende werken voor het plaatsen van de stalen deur.

Diverse werken in badkamer

Ik wil een plafond in mijn badkamer plaatsen met dimbare spots. En ook een muur, verlichting en wcdeur laten plaatsen bij ons boventoilet. Deze werken dienen op korte termijn uitgevoerd te worden, begin november 2019.

Muren uitbreken en poutrels steken

Er moeten 2 muren uitgebroken worden en 2 steunbalken plaatsen. Het zijn beide muren van 6 meter met 1 deuropening.

Schouw afbreken

Binnenschouw afbreken in het huis. Deel op zolder stutten en laten staan indien mogelijk. Wegnemen van afval.

vernieuwen van afvoerbuis en vloer

vernieuwen van afvoerbuis in veranda en berging in een achterbouw Reden: kleine breuk in bestaande stenen afvoerbuis veranda: afmetingen 4, 60 m lang x 1, 50 m breed. berging: afmetingen 2, 5 m lang x 2 m breed Uitbreken van bestaande tegels, grond en afvoeren. Nieuwe afvoer steken voor regenwater en voor vuil water Chape + vloerisolatie leggen ; nieuwe tegels en nieuw controle putje

Nieuwe isolatie op zolder plaatsen en afwerken met gyproc

Verwijderen gyproc en oude isolatie. Nieuwe isolatie plaatsen en afwerking met gyproc te voorzien.

Aanbouw renoveren en woning herbepleisteren

Onze woning heeft een aanbouw, maar is niet meer in de beste staat. Wij willen deze compleet laten renoveren en ook eventueel nog uitbreiden. Gaat om een aanbouw van 4 op 5 meter. Ook willen we onze woning opnieuw laten bepleisteren, in totaal 110 m² te herdoen. Dit is de benedenverdieping en een eerste en tweede verdieping.

Steunbalk zoldervloer vervangen

Voor de zoldervloer moet er 1 van de houten steunbalken herplaatst worden. Oude is er al uit, enkel dus voor de installatie. Afmetingen nieuwe balk, nog te voorzien, is ongeveer 5 meter lang op 6 cm breed en 13 cm hoog. Naast de plaatsing van 1 steunbalk, had ik graag het systeem verder verstevigd door loodrechte verbindingen tussen de steunbalken.

Poutrels plaatsen in woning

Ik zoek iemand voor 2 poutrells te plaatsen. Poutrell 1: (3-3. 5meter) In de woning een bestaande vervangen dat op de schouw rust. De schouw mag weg. Poutrell 2: (4-4. 5meter) In functie van een aanbouw een poutrell in de gevel plaatsen.

Keuken voorbereiden op renovatie

Mijn oude keuken wordt vervangen,keuken moet worden afgebroken, elektriciteit voorzien voor vaatwasser en de muren moeten worden bezet Ik wil mijn parketvloer vervangen door een stenen vloer. ( tegels zijn nog niet gekozen) er ligt ook een septische put waar een gepaste oplossing voor moet worden gevonden. Nieuwe keuken wordt eind oktober gezet.