Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor voorbereidende werken voor metalen deur te plaatsen:

Voorbereidende werken voor metalen deur te plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn werken kan uitvoeren aan onze deuropening voor het plaatsen van een stalen deur. Het plafond dient verstevigd te worden en de plinten dienen verwijderd te worden. Voorbereidende werken voor het plaatsen van de stalen deur.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorbereidende werken voor metalen deur te plaatsen uit heel België:

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting sleuf graven

Voorbereidende werken voor een aardgasaasluiting. Graven of doorspuiten van sleuf en wachtput, plaatsen wachtbuis. Lengte sleuf ongeveer 8 meter,

Voorbereidende werken uitvoeren om aardgas aan te leggen

Nieuwe gasinvoer te graven. Afstand 27 m.

Gras inzaaien voor een grote oppervlakte

Ik kocht een stuk bouwgrond met weiland, totale oppervlakte 35 are. Weiland en achterste deel bouwgrond zouden moeten ingezaaid worden. Naast het zaaien moet men ook de voorbereidende werken uitvoeren.

Leggen van betonnen vloerplaat voor tuinhuis

Wij willen een tuinhuis laten plaatsen van 595*540 en zouden een betonplaat willen van 7.20 op +/- 6.50. Halfopenbebouwing op +/- 30m van de straat. Voorbereidende werken ook uit te voeren.

Keerwanden plaatsen voor in de tuin

Plaatsen van L elementen over een lengte van 26 meter. Afmetingen elementen : 60 x 50 x 40 cm. Elementen dienen enkel geplaatst te worden met graafmachine voorzien van klem, voorbereidende werken voor stabiele ondergrond reeds gedaan.

Oprit en terras in polybeton plaatsen

We zoeken een plaatser van polybeton voor het terras en de oprit rond onze woning. De voorbereidende werken zullen reeds gedaan worden in overleg met u. Het gaat in totaal over +- 276 vierkante meter. Voor de kleur denken we aan beton met 3% zwart.

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

U graaft de sleuf op privé domein minstens 70 cm diep . - U graaft een buitenput 1 m x 1 m x 1 m tegen de buitengevel om de dienstleiding via de muurdoorgang te kunnen binnen brengen. - U levert en plaatst een gladde, rechte pvc buis diameter 110 mm op privé-domein op minimum 60 cm diepte (gemeten van de bovenkant van de buis) en loodrecht op en tot aan de rooilijn. Deze pvc buis zal enkel voor de gas aansluiting gebruikt worden, leidingen of kabels voor andere nutsvoorzieningen mogen hier niet bijgelegd worden.

Klinkerwerken uitvoeren

Eerst nivelleren en voorbereidende werken uitvoeren. Hierna klinkers plaatsen en 1 gietijzeren putdeksel. Liefst rode gebakken of getrommelde betonnen klinkers. Goede 100 m² te doen.