Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

Technische werken binnen totaalverbouwing van rijwoning in Gentbrugge (9050). Kenmerken woning: breedte 5m, diepte gelijkvloers 12m (na verbouwing), diepte op verdiepingen 8m. Bewoonbare oppervlakte na verbouwing (uitbreiding volume) ca. 150m². Volledige vernieuwing van: - electriciteit (ook meterkast wordt vernieuwd) - sanitaire leidingen (badkamer naar 1ste verdiep) - hemelwaterrecuperatie (bestaande regenput te herbruiken; gebruik hemelwater voor spoeling toilet en buitenkraan) - centrale verwarming (condensatieketel, ca. 8 radiatoren, ingewerkte leidingen in vloer / plafond) Wensen voor bepaalde zaken zelf voorbereiding/afwerking te doen (vb inslijpen sleuven voor electriciteit, ...) met advies van aannemer. Uitvoering werken hangt af van timing aannemer ruwbouwwerken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Gascondensatie ketel met doorstromer plaatsen

Graag een gascondensatieketel met doorstromer. (En weghalen huidige kleine doorstromer. ) Zowel gebruik voor verwarming als voor sanitair. Technische ruimte op eerste verdieping in midden huis, leidingen liggen al onder vloer op eerste verdieping, op plaatsen waar naar boven/naar beneden kan gegaan worden. 3 chauffages beneden (2 grote verticaal, 1 gewone horizontaal), 2 op eerste verdieping (grote verticaal) en 1 op 2e verdieping. De schoorsteen moet ook vervangen worden. Werken in 2 fases: nu meteen ketel + verwarming in badkamer op eerste verdieping, na zomer rest werken.

Sleuf graven

Sleuf graven van straat tot aan gevel voor aardgasaansluiting (met plaatsing wachtbuis volgens technische richtlijnen van eandis). Na de werken terug dichten en klinkers opnieuw leggen. Sleuf is 70 cm diep - 9 à 10 m lang - put van 1m x 1m x 1m bij gevelaansluiting.

Renovatie gebouw te Sint Gillis

We zijn sinds kort eigenaar van een gebouw met 4 appartementen. We zijn op zoek naar een deskundige die ons kan helpen bij het uitvoeren van de volgende werken: - het op orde brengen van de technische installaties in het gehele gebouw (warmwatervoorziening, electriciteit). - het renoveren van de achterkant van het gelijkvloers (het uitgraven van een stuk tuin, het plaatsen van nieuwe ramen). - het plaatsen van een keuken en een badkamer in het gelijkvloers. De gevraagde deskundige helpt bij het zoeken naar aannemers, zorgt ervoor dat het budget goed bewaakt wordt en volgt de werken op. Het betreft een pand van rond 1900 en we hechten eraan dat de werken de stijl van het pand niet aantasten. We ontvangen graag concrete referentieprojecten alvorens een keuze te maken.

Voorbereiding gasaansluiting en aansluiten aan Bulex

Alle werk voor voorbereiding voor gasaansluiting volgens technische voorschriften van Eandis Er zijn in de straat momenteel grote werken aan de gang. Aanvang aansluiting Eandis voorzien in april 2016. Er staat een nieuwe Bulex, zonder garantie. Buizen in vloer en radiatoren bestaan. Aardgas nog niet aangesloten. Graag een offerte.

Verbouwing / bijbouw

Wij wensen onze woning uit te breiden met een veranda/tuinhuis. In bijlage hebben we reeds een 'ontwerp' van hoe we het geheel zien. Maar om dit alles te bouwen zijn we nog op zoek naar een aannemer welke het geheel, of evt gedeeltelijk, voor ons kan verwezenlijken. Graag vernemen we indien u interesse heeft om het geheel even te bespreken, de technische haalbaarheid te bekijken en ons een offerte op te maken. Het geheel bestaat uit 3 delen, zijn de fundering en metsel werk plat dak water, elektriciteit, plakwerk. Aannemer uit de wijde omgeving van Eeklo. We wensen aan de werken te starten net na het bouwverlof.

Dringend aannemer gezocht voor verschillende werken

Voorbereidingswerken voor plaatsing leefveranda: 1. Betonplaat (3,8m x 5m) +vorstrand 2. Spouwmuur metsen (1,5m x 2,9m) 3. Dorpelsleggen blauwe steen 4. Aanpassing dakgoot 5. Vloeren Belgische blauwe steenin veranda 6. Terras aanleggen vietnamese blauwe steen +/- 30m² na definitieve opmeting wordt veranda 8 weken later geplaatst. Alles zou af moeten zijn april - technische plannen + details ter beschikking

Aanleggen van een houten terras

Wij wensen een houten terras aan te leggen rond onze spa om deze in te bouwen. Wij wensen dit in padoek uit te voeren. Het gedeelte rond de spa staat op ca 70 cm boven de grond en moet makkelijk demonteerbaar zijn indien er technische defecten aan de spa optreden. Het gedeelte verder ligt op grondniveau, en dient als ruimte voor het openschuiven van de kap. Er dient een padoek overdekking gemaakt te worden die op rails over de jacuzi schuift. Deze rail zou best voorzien worden met een antivorst weerstand zodat de kap ook in de winter vlot open gaat. In bijlage vindt u foto's/ afmetingn van de locatie terug en een voorbeeld van de kap terug. Graag hadden we deze werken voor de winter laten uitvoeren.

Ombouwen van garage tot speelkamer/leefruimte

Wij wensen onze garage om te bouwen tot een speelkamer/leefruimte. Werken die uitgevoerd moeten worden: * Uitbreken poort en plaatsen van raam * plaatsen van verwarming * plaatsen van kurk-vloer, verwerken van opening naar kelder in de vloer * plaatsen van vals plafond, voorzien van inbouwspots * wegwerken van 'technische installatie' door middel van gyproc met (schuif-)deur * kleine elektriciteitswerken