Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Geraardsbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Geraardsbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Geraardsbergen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren, aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, renovatiewerken uitvoeren, woning renoveren, renovatie woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in Geraardsbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Geraardsbergen:

Renovatie en uitbreiding van terras bel étage

Ik zou mijn terras op het eerste verdiep willen laten renoveren, met uitbreiding naar achter toe dmv steunpilaren te plaatsen in mijn tuin naast het bestaande terras (de trap die er nu staat, zou ik laten verwijderen). De diepte van het terras zou dan gelijklopend zijn met de achterbouw van de buren. Hoogte van het terras = 2,35 meter.

Funderingspalen plaatsen

Welke funderingspalen gebruiken? Onze woning zou 8 op 9 meter bedragen met een kroonlijsthoogte van 5,60 meter. Plan van architect aanwezig.

Driedubbele beglazing installeren

Wij willen 2 nieuwe ramen steken met 3 dubbel glas. De afmetingen van de ramen zijn 2 m hoog en een van 2.5 m breed en het andere is 1.5 m breed.

Betonrot herstellen

Herstelling aan een overstekende erker: afbrokkeling van beton, wapening zichtbaar. Scheur in een verticale betonbalk: scheur op te vullen en coaten van de verschillende beton elementen in de gevel (balustrade balkon onder en bovenkant alsook steunbalk van erker).

Garage bouwen met plat dak en sectionele poort

Ik wil een vrijstaande volledig geïsoleerde (12 cm PUR in spouw en 16 cm PUR plat dak) garage bouwen van 4 x 10 x 3 m met plat dak. Sectionele poort van 300 x 210(300 x 220 voorziene opening) en beglaasde deur van 100 x 220(voorziene opening) in het midden op zijgevel. Alles staat op bouwplan, en is goedgekeurd.

Beton gieten voor garage

Ik wil in garage van 7 m op ongeveer 4 meter betonnen laten gieten.

Nieuwbouw ruwbouw werken en dakwerken

Onze bouwaanvraag is reeds gedaan en wij verwachten eerstdaags een gedetailleerd lastenboek. Graag zouden wij enkele offertes kunnen bekomen voor ruwbouw werken en dakwerken.

Badkamer renoveren

Wij willen graag onze badkamer ruimer maken en ook volledig renoveren. Graag hadden we geweten wat ons dit zal kosten. We trekken in in het nieuwe huis rond januari - februari.

Renovatie gevelhoek

1. Herstelling zijgevel hoek met voorgevel. 2. Renovatie binnenruimte living.

Helpen bij renovatiewerken

Wij zijn aan het verbouwen en zoeken dus iemand die allerlei werken kan uitvoeren. Zoals: - pleisteren van een aantal muren - hier en daar nog sanitair leggen - badkamer faience zetten - vloeren van living, eetkamer, keuken,kelder en 2 badkamers dus in totaal ong 175m2 - bulex installeren en verwarming leggen Al het materiaal is al aangekocht.

Poortopening vergroten voor plaatsen sectionale poort

Poortopening vergroten voor plaatsen van een sectionale poort en plaatsen van dorpels.Foto is ter beschikking.Adresgegevens bij afspraak.

Vervangen van een houten buitenluik

Ik heb een houten buiten luik dat dringend aan vervanging toe is omdat het tot op de draad versleten is ( het valt bijna uit elkaar).Foto's in bijlage.

Ruwbouw van een staalconstructie

Offerte staal: Vaste kosten SOG: Werfinstallatie, Afbraakwerken volgens bijlages 1 en 2, Tijdelijke ondersteuningen, Betonsloffen Staal: Variante 1: verzinkt volgens bijlage 6a verbindingen gelast op de werf - Variante 2: duplexsysteem volgens bijlage 6a geboute verbindingen - Variante 3: duplexsysteem volgens bijlage 6b geboute verbindingen Prijs bevat: Staalproducten - Eventuele kopplaten, voetplaten, bouten, moeren, lassen - Plaatsing op de werf - Chemische verankering in bestaande gemene muren: 16x M20(8,8) HIT RE 500 SD

Rijhuis renoveren

Woning in Geraardsbergen, klein rijhuis, moet volledig gerenoveerd worden. Living, keuken, badkamer, toilet, leidingen voor toilet en water, elektriciteit, ramen boven en beneden, muur aan achterzijde moet opnieuw gezet worden. Totaalproject: oude woning die in een modern jasje moet gegoten worden om te kunnen verhuren.

Zolder inrichten

1. Gyproc werken - plaatsen van gyproc platen met de nodige structuur op bestaande dakstructuur. Foto van de zolder bijgevoegd ook rond 2 venster en één velux raam Afmetingen gyproc oppervlakte totaal ongeveer 120 m2 + 27m2 10 m lang Opstaande muren zij wanden = 1,5m vertikale wanden 2 x; 2m schuin plafond 2 x; horizontaal plafond 3 m Voor en achter gevel = ongeveer 20 m2 uitwerken trap schacht = 4,5 * 6 = 27 m2 gyproc gekleefd op metselwerk 2. Vloer - 65 m2 chape ongeveer 10 cm dik. - 65 m2 parket laminaat

Verplaatsen deur/Raam / Renovatie

Renovatie: De deur zou van positie moeten wijzigen. Op de plek van de deur zouden dan glasdallen mogen komen. De deur zou dan ipv een raam komen en binnen zou er een inkom moeten gebouwd worden.

Renovatie beneden verdiep

Wij zijn misschien van plan om het gelijkvloers van een woning te verbouwen gelegen te 9500 Geraardsbergen Momenteel is het benedenverdiep opgedeeld in 2 kleine ruimtes, de bedoeling is dat het één geheel word. Hiervoor moeten 2 muren worden gesloopt en heel waarschijlijk zullen er eerst 2 ijzeren profielen moeten gestoken worden omdat deze muren doorlopen tot op de 2 overige verdiepingen. Tevens zal er ook een ander trapgat naar het bovenliggend verdiep gemaakt moeten worden. Zou het mogelijk zijn om een langs te komen zodat wij U kunnen uitleggen welke werken er zouden moeten uitgevoerd worden.

Hierbij had ik graag een offerte om een ...

Hierbij had ik graag een offerte om een oud huis te verbouwen , nieuwe electriciteit, nieuwe keuken na afbraak bestaande , nieuwe ramen , nieuw platform , muren vernieuwen , nieuwe badkamer , toilet maken beneden ...

Alle nokpannen terug goed vastleggen van ...

Alle nokpannen terug goed vastleggen van mijn dak in oude rode dakpannen.

Betreft ombouwen kleine zolder tot ...

Betreft ombouwen kleine zolder tot slaapkamer. Vloer, houten balken met OSB platen leggen en laminaat. Muren afwerken met Gyproc. Electriciteit uitbreiden met tweede licht en tweede contactdoos. Isoleren dak en afwerken gyproc.

miin residentiële caravan is aan ...

miin residentiële caravan is aan vernieuwing toe van binnen door wateroverlast,

algemene renovatiewerken voor keuken en ...

algemene renovatiewerken voor keuken en badkamer.

we bezitten een rijhuis in ...

we bezitten een rijhuis in Geraardsbergen dat we verhuren.We wensen een bijkomende eet-/zitruimte aan te bouwen aan de keuken die uitgeeft op het tuintje. Aangezien de achtergevel slechts 3,25m breed is en ingebouwd tussen de buren is de vraag wat het best past : een veranda of een aanbouw. We hebben nog geen concreet ontwerp doch wel een duidelijk idee: maximale ruimte, degelijk en volledig afgewerkt (d.w.z van begin tot einde:vergunning,fundering,vloer,electriciteit enz...); tevens wensen we dan de aanpalend een terras, en dit alles voor een redelijk budget.Wij wensen dus een all in oplossing en prijs, geen basisprijs en dan allerhande supplementen voor bijkomende werken. De vraag is dus wat is er mogelijk gezien onze wensen, ons budget en gezien de geringe breedte van de achtergevel.

Voor een kleine rijwoning zijn we op ...

Voor een kleine rijwoning zijn we op zoek naar een aannemer voor het uitvoeren van een volledige renovatie ... aanleg nieuwe badkamer (vloeren, betegelen, ..)alsook het steken van een schuifraam, vernieuwen van veranda , nieuwe vloer in de living , issoleren van slaapkamers en gelijkmaken van muren (gyproc, pleisterwerken), verlagen van plafond, alsook het plaatsten van een nieuwe kachel (aardgas), steken van nieuwe binnendeuren, 1 klein badkamerraam, en 1 nieuwe achterdeur, ook de afwerking is nodig zoals schilderen en behangen

Nieuw dak en onderdak , badkamer , ...

Nieuw dak en onderdak , badkamer , nieuwe vloeren en electriciteit.Afbreken achterbouw en vernieuwen