Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gontrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Gontrode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gontrode of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in Gontrode die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gontrode:

Halfopen bebouwing verbouwen

Ik ben van plan om een huis te kopen van bewoonbaar oppervlakte 145 m², Het is volledig te verbouwen. De bewoonbare oppervlakte zal wellicht stijgen dan naar 160 m². Enkel de 4 buitenmuren moeten blijven staan. Voor de rest moet het huis winddicht zijn qua ruwbouw + chape, de rest zal ik zelf doen. In bijlage voorbeeld van een render, maar met minder ramen en zonder garagepoort. Het plat dak is EPDM, de vensters dubbelglas en pvc.

Verbouwing en afwerking bestaand huis

Wij hebben een huis gekocht dat voor het grootste deel verbouwd is, maar dat nog wat afwerking nodig heeft: - nieuwe electriciteitskast en kleine aanpassingen electriciteit - afwerken en/of vernieuwen plat dak op keuken en berging - isoleren en afwerken buitenmuur aanbouw - nakijken en eventueel verstevigen/vernieuwen hellend dak - electrische boiler nakijken en eventueel vernieuwen - mogelijkheid tot zonneboiler: plaatsing en versteviging dak indien nodig. - afwerken aansluiting gevel/ramen (er staat een nieuwe gevel rond het huis). Huis is vrij vanaf half februari, en zou eind maart klaar moeten zijn.

woning met praktijkruimte

woning met praktijkruimte

bestaande keuken / living willen we ...

bestaande keuken / living willen we uitbreiden. meer lichtinval en ruimte creeren. keuken moet ook vernieuwd worden (dampkap/oven).

Plaatsen van nieuwe keuken (na afbraak ...

Plaatsen van nieuwe keuken (na afbraak binnenmuren, alle moderne voorzieningen aanbrengen, plaatsen van volledige glaspartij), plaatsen van twee toiletten (ook aansluiten op riolering), plaatsen van nieuwe badkamer (geen actuele voorzieningen).