Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Grembergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Grembergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Grembergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw nieuwbouw in Grembergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Grembergen:

Herstellen terras in kunststofplanken

Terras appartement voldoet niet. Door weersomstandigheden ligt terras niet meer waterpas + weten we niet of er geen constructiefouten qua waterinsijpeling zijn.

Aanbouw in hout plaatsen

Houten aanbouw met veel glas plaatsen, +/- 15 m².

Plaatsen nieuwe oprit

Prijsindicatie voor het uitbreken betonnen oprit en plaatsen nieuwe beton. De huidige betonplaat gescheurd en verzakt vanwege zwaar laadwagens Lente ± 16 m, br. ± 3 m

Snelbouw aannemer gezocht Puurs

Aannemer gezocht voor +/- 500 m³ snel bouw te plaatsen op een werf te Puurs. Wij leveren de materialen aan.

Bestaande woning uitbouwen

De bestaande woning is 114 m² deze had ik graag laten uitbouwen. 1 m verbreden naar buiten toe (plat dak) en hierboven had ik graag een dak laten plaatsen. De breedte is 3. 160 m en de lengte is 10 à 12 m van de bestaande woning van het stuk die ik graag zou uitbreiden. Ook in dit gedeelte moet nog centrale verwarming geplaatst worden.

Herstelling na waterschade

Nazicht dak voor oorzaak waterschade te bepalen alsook offerte voor te herstellen en voor de gevolgschade. Schade in keuken en zolder.

Herstellingen van plafonds

Ik wens meer informatie over: Door waterschade aan mijn dak ben ik opzoek(in opdracht van de verzekering) naar een firma die mij een gedetailleerde prijsopgave/bestek van de uit te voeren herstellingen uitgesplitst naar werkuren en materialen kan geven. Herstellen van de plafonds. Foto's ter beschikking.

Trapgat naar zolder maken

Trapgat maken in beton om trap te steken. Het gaat enkel over het trapgat, trap wordt gemaakt en geplaatst door een vriend.

Renovatie in woning

De inkomhal is momenteel in buitenmuur,waarlangs een gasleiding loopt. Deze moet in oude steen gezet worden met wegwerken van de leiding en mooi afgewerkt,alsook plafond in hout. Afmetingen:2m op 2m en hoogte:2. 40m. In de slaapkamers zouden nieuwe vloeren moeten gelegd worden, liefst parket. Ook de plafonds in de slaapkamers moeten versterkt worden zodat er een zolder gecreeerd word die eventueel kan dienst doen als derde slaapkamer. De afmetingen zijn: 4x4m en 4x5m

Renovatie boven verdieping

Wij zouden graag onze boven verdieping onder handen nemen. Volgende werken zouden moeten gebeuren:een nieuwe vloer(oude planchetten vloer),verplaatsen van gyproc muren,nieuwe trap,badkamer renoveren.