Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hamme (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hamme (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hamme (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in Hamme (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hamme (O Vl):

Garage renoveren + waterafvoer naar riolering

Electriciteit heraanleggen: - Zekeringkast en aarding nakijken. - Stopcontacten herplaatsen. - 2 Schakelpunten voor alle lichten voorzien. Waterleiding heraanleggen: - Bijkomende gootsteen en buitenkraan plaatsen. Ramen en garagepoort vervangen: - Graag een electrisch bediende rolpoort met venster. Muurafwerking plaaster wijzigen naar witte cement. Advies over keuzemogelijkheden vloer geven. Nieuwe vloer aanleggen. Betonnen waterafvoer vervangen door PVC. Opbouw en deksels sterfputjes herstellen.

Verzakking in gebouw herstellen

Verzakking van een deel van een gebouw, ongeveer 2m x 10m herstellen

Nieuwbouw loods bouwen

Wij bouwen binnenkort een loods van 8 op 18 meter. Bedoeling is met Ytong casco panelen. Materiaal nog aan te kopen. Plannen zijn reeds opgesteld. Plaatsen van fundering + metselwerken + dak.

Totaalrenovatie woning (bouwjaar 61)

Renoveren van een bestaande woning (brand gehad) met 3 verdiepen (gelijksvloer, 1ste verdiep en zolder) Ruwbouw: herplaatsen van enkele muren, bezetten, betonnen gewelf voor plat dak, Gietvloeren of alternatieven. Verwarming: vloerverwarming (gelijkvloers, 1ste verdiep) of radiatoren (1ste verdiep), lucht-water warmtepomp. Electriciteit (domotica = licht, rolluiken) (gelijkvloers, 1ste verdiep) Installatie nieuwe keuken en badkamer (op 1st verdiep), 2 toiletten (gelijksvloer, 1ste verdiep).

Nieuwbouwproject van 5 appartementen bouwen

We willen een nieuwbouwproject met 5 appartementen bouwen. De architect heeft het voorontwerp al getekend. Alvorens het definitieve plan in te dienen hadden we graag met de aannemer overlegd. Wijzelf zijn momenteel bezig met de afbraak van de 3 oude woningen waar de appartementen komen te staan.

Openingen te maken in gevel en venster steken

Ik heb een stuk achtergevel van 4m breed en vanaf een hoogte van 3m verticale muur, een schuin dak 45 graden met een nok op 5m hoog (gevel is een vijfhoek dus als je erop kijkt). Ik wil een raam (met bovenaan gebogen rand) van 1m60 hoog op 1m10 breed steken op een hoogte van ongeveer 3m (symmetrisch onder de schuinte van het dak dus). Graag zou ik een offerte willen voor de werken om dit raam in de gevel te steken (gat in muur, poutrelle steken, etc. ). Voorzie zelf het raam.

Bouwaanvraag voor bouwen mantelzorgwoning

Ik wil graag een mantelwoning in de tuin bouwen. Deze moet voorzien worden van een badkamer, keuken, woonkamer en slaaphoek. Hiervoor ben ik ook op zoek naar een architect om de aanvraag te regelen.

Mantelzorgwoning plaatsen

Ik wil graag een mantelwoning in de tuin laten bouwen. Ik dacht aan een chalet of prefab constructie voor hulpbehoevend persoon met partner. Voorzien van badkamer, keuken, woonkamer en slaaphoek.

Achterbouw verbouwen

Ik wil mijn achterbouw laten verbouwen 680x392 Het betreft een nieuwe badkamer laten plaatsen 410 X 352. Bad ,lavabo, inloopdouche en kast, tegels aanbrengen op muur,drie binnendeuren en schuifdeur,verwarmingsketel en drie radiators en waterkoppelingen. Gang en wc bezetten 580X100. Electriciteit aanleggen. Vloer en plafond leg ik zelf

Prefab kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen

Ik zou graag een offerte krijgen voor het leveren en lossen in de bouwput van een prefab kelder op de bouwwerf. De grondwerken dienen niet meegenomen te worden in deze offerte, vrachtwagen en kraan zullen eenvoudig op de werf kunnen rijden, aangezien er stalen rijplaten voorzien zijn en grondbemaling. Type kelder: Prefab kelder met funderingsfunctie incl. plafond. Binnenafmetingen 700 x 300 x 210 cm In het plafond dient er een standaard trapgat voorzien te worden. Werken voorzien voor deze zomer.