Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verzakking in gebouw herstellen:

Verzakking in gebouw herstellen

Verzakking van een deel van een gebouw, ongeveer 2m x 10m herstellen
Offertes van aannemers voor renovatie uit Hamme (O-Vl) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakking in gebouw herstellen uit heel België:

Herstellen oprit

Wij hebben waterinsijpeling door een verzakking van de oprit.Aan zijkant van het gebouw verzakking. In de kelder is er een kantoor.

Stabiliteit van appartement nazien

Ik heb een appartement in Zellik. Vier hoog. De vloer van de woonkamer , in elk van de vier appartementen vertoont een verzakking van +/- 1cm. Ik denk dat dit al heel lang zo is maar ik wil zekerheid dat het gebouw stabiel genoeg is en niet verder kan verzakken. Het is een beton constructie.

Uitvoeren van fundatiewerken

Ter hoogte van de 2e verdieping van een appartementsgebouw, net onder de dakrand, hebben wij een scheur van geschat 3 à 4 meter in de buitenmuur. Men wist ons te vertellen dat dit te wijten zou kunnen zijn aan een verzakking van de muur. Daarbij onze vragen: • Zijn dit werken die u kan uitvoeren? * Is dit effectief te wijten aan een verzakking of is dit omwille van de ouderdom van het gebouw (dateert uit 1989)? Indien u fundatiewerken kan uitvoeren, hadden wij graag eens gehad dat u langskomt om na te kijken en ons hiervoor een offerte op te stellen. Foto's ter beschikking.