Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hofstade (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hofstade (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hofstade (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor restauratie, verbouwing renovatie in Hofstade (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hofstade (O Vl):

Schoorsteen renoveren

Herstel/renovatie van schouw. Woning is 50jaar oud. Insijpelend vocht in slaapkamer via zolder (waarschijnlijk langs schoorsteen) Uitslijpen bestaande voegen, hervoegen, gebarsten bakstenen vervangen, waterdicht maken, nieuw zink/lood

Lek herstellen in plafond en muren herbetegelen

Heb vocht binnen door plafond door insijpeling van water uit de badkamer door lek in de kraan. De muren herdoen en een deel betegelen

Betonwerken

Ik zou een betonnen plaat willen laten gieten in de tuin voor een tuinhuis op te zetten van 35m2 en 20m2

Beton gieten in keuken - leefruimte - badkamer

Ik wil tijdens renovatiewerken aan onze woning de vloer uitbreken op het gelijkvloers van living & salon, keuken en badkamer. Het gaat in totaal om zo'n 60 m². Bij de vloeropbouw dient dus beton te worden gegoten als basisfundering. Wij dachten aan zo'n 12 tot 15 cm dik. Graag hadden wij dus een offerte gekregen voor het gieten van een betonplaat in keuken (14m²), leefruimte (34m²) en badkamer (11,37m²)totaalprijs materiaal, werkuren, levering,... in bijlage ook grondplan.

Achterbouw afbreken en terug opbouwen

Wij willen een deel van onze achterbouw laten afbreken en opnieuw laten bouwen voor een badkamer en erboven voor een kleine badkamer. Eventueel ook nieuwe vloer in de keuken.

Poutrellen plaatsen in woning

Ben aan het verbouwen en wil 2 poutrellen laten plaatsen voor uitbreiding kleine keuken met ruimte in garage en door specialisten op dat vlak volgens de regels van de kunst! Verbouwing te Aalst.

Algemene renovatie van recent aangekochte woning

Recent aangekochte woning : wij wensen de keuken te verbouwen, nieuwe vloer, tussenmuur uitbreken (draagmuur? ) en muur met twee deuren vervangen door schuiframen naar de tuin. Elektriciteit dient volledig vernieuwd te worden. Badkamer en wc (aparte ruimte) uitbreken, bad installeren, 2 wc's, nieuwe vloer en wandtegels. Foto's in bijlage.

Renovatie zolder

Er zou een stuk vaste trap naar de zolder moeten voorzien worden. Profiel zetten voor deur, ingebouwde kasten, chape gieten, elektriciteit. Wij denken dat er een steunbalk verhoogd zal moeten worden.

Volledige verbouwing

Ons huis is bijna 40 jaar oud en is al 10 jaar niet meer echt onderhouden, wegens "twijfel: gaan we het verbouwen, gaan we het afbreken en nieuw - mits verkoop stuk grond". Ik zou toch eens willen weten hoeveel een verbouwing (renovatie eigenlijk) ons zou kosten. To Do: - Nieuwe chauffagebuizen, waterbuizen en misschien dan tegelijk elektriciteit - Vernieuwing van de ramen/vensters - Terras rondom het huis (vooral vooraan) en als we dan toch bezig zijn verbouwing: - Keuken/living heraanpakken - En niet te vergeten: het opstijgend vocht in de muren bekijken (ik denk dat het vocht weg is, maar blijvend?). In bijlage een foto van voorkant huis en achterkant huis.

Verbouwen achtergevel

In de achtergevel willen we : - 1 raamopening groter maken op de badkamer (volledige breedte van de badkamer) - 2 nieuwe raamopeningen maken aan de trap - een kleine uitbouw afbreken en een raam van 3,40 m hoog steken.