Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor schoorsteen renoveren:

Schoorsteen renoveren

Herstel/renovatie van schouw. Woning is 50jaar oud. Insijpelend vocht in slaapkamer via zolder (waarschijnlijk langs schoorsteen) Uitslijpen bestaande voegen, hervoegen, gebarsten bakstenen vervangen, waterdicht maken, nieuw zink/lood
Offertes van aannemers voor restauratie uit Hofstade (O-Vl) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen renoveren uit heel België:

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen op dak is hier en daar uitgebrokkeld. Zou moeten heropgevoegd worden. Ook onder de veusten is hier en daar een opening. Moet ook heropgestopt worden. Volledige schoorsteenmantel behandelen tegen de regen. Plaatsen van kapje op schoorsteen.

Gelijkvloers deels renoveren

Oude schoorsteen laten verwijderen en hierbij nieuwe tegels laten leggen. Gaat om een gelijkvloers met oppervlakte van ongeveer 55 m². Tevens zou dan nieuwe elektriciteit op gelijkvloers moeten gelegd worden.

Schoorsteen renoveren

vernieuwen van oude (nog in dienst) schoorsteen op dak woning

Schoorsteen renoveren

Wegnemen van bestaande betonnen schoorsteenkap. Waterdicht aansmeren van de binnenkant, eventueel terug opvolgen van de buitenkant, plaatsen van nieuwe dekplaat met afdekkap of trekregelaar. Betreft een vrijstaande woning,gelijkvloers met hellend dak, probleem is waterinfiltratie door de schoorsteenwand van binnen naar buiten.

Schoorsteen renoveren

Onze schoorsteen is na de renovatie niet meer in gebruik maar wel nog open. Hierdoor kan bij hevige regenval water binnen sijpelen en zo via voegen en pleisterwerk door het plafond de woonruimte binnen druppen. De schoorsteen zou dus moeten worden toegemaakt met roofing om verder binnendringen van water te voorkomen.

Dak renoveren en dakramen plaatsen

Er is een lekkage in het dak, veroorzaakt door een aantal gebroken pannen. Ook isolatie aan het dak aanbrengen met pirplaten. Er dienen 4 dakramen gestoken te worden. Dakramen79x98 of 114x118 . Eventueel ook verwijderen van schoorsteen

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen is aan het afbrokkelen aan de kant van de buren. Waarschijnlijk omdat deze al wat ouder is en te hoog is inmiddels, met ook een verouderde pijp aan het uiteinde. De schoorsteen is bovenaan scheef aan het groeien, dus een deel er van zou moeten worden verwijderd en afgesloten met nieuwe pijp. Intussen is er een gashaard waardoor een hoge schoorsteen niet nodig zou zijn.

Renoveren oude schoorsteen

Het is voor een schouw te renoveren, er zouden stenen los liggen