Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Laarne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Laarne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Laarne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Laarne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Laarne:

Renoveren van een oude schuur

We willen een oude schuur graag verbouwen tot een woonunit. Het is 50 m² groot en heeft een waterleiding nodig, een douche, een wc, er moet een deurraam inkomen, een ophoging van de vloer want die trekt vocht. Ook het injecteren van de muren , opknappen binnenmuren, keukentje installeren, slaaphoek boven, en twee raampjes op het zuiden aanbrengen. Tot slot ook een schouw aanbrengen voor pellet of houtkachel.

Herstellen regenwaterput

Herstellen van regenwaterput. In mijn regenwaterput (beton) van 5000 Liter. Is er een lek, de put staat zelfs nu met het dagelijks regenweer praktisch volledig leeg.

Scheur herstellen

Minder dan 15 m² scheurherstel.

Offerte hertselling plafond door waterschade

offerte: Door waterinsijpeling beschadigde plafond, scheur in plafond van +-1.5 m , en andere duidelijke waterbeschadigingen aan dezelfde plafond. Ook kennis of bovenliggende isolatie niet beschadigd/rot is. Zou ideaal zijn als de aannemer/vakman ook schilderwerk doet, aangezien muur ook waterschade heeft,

Deel van het huis opbouwen en het dak ...

Deel van het huis opbouwen en het dak doortrekken. Hiervoor zoeken wij een architect die bouwplannen wil uittekenen voor de bouwvergunning.

RENOVATIE: De woning is in goede staat ...

RENOVATIE: De woning is in goede staat maar moet geactualiseerd worden: sanitair is verouderd, bepaalde ruimtes blijven onbenut, dakgoten moeten vervangen worden, garagepoort en verwarming eveneens. Ik wil zo weinig mogelijk afbraakwerken, maar via nieuwe materialen oude vloeren, zowel tegels als houten vloeren naar deze eeuw brengen.

graag zou ik gevelstrips laten plaatsen

graag zou ik gevelstrips laten plaatsen

Zoek een installateur voor een split ...

Zoek een installateur voor een split unit airconditioning voor een slaapkamer onder dak. Volume ongeveer 100m³. Bij voorkeur het vloermodel.

Het project betreft een halfopen ...

Het project betreft een halfopen bebouwing met een volwaardig verdiep en garage in de woning. Het hoofdgebouw heeft een opp van 9x11m. De twee bijgebouwen hebben een opp van 2 x 4 m en 3 x 5 m (enkel gelijkvloers). Wij opteren om gebruik te maken van zonneenergie voor het opwarmen van het water in combinatie met voerwervarming.

we zouden graag weten of het met ons ...

we zouden graag weten of het met ons budget haalbaar is een mooie, luchtige , ruime halfopen woonst te laten bouwen. We hebben drie kinderen en hebben ook een werkruimte nodig. We zijn al lang op zoek naar een bestaande woning maar vinden niets. Momenteel zijn we geïnteresseerd in een lapje grond in Kalken-Laarne, maar stedebouw moet de verkavelingsaanvraag nog goedkeuren. We zijn dus op zoek naar een architect die ons kan zeggen of onze droom financieel haalbaar is. Er is wel haast bij aangezien we bij positief advies van een architect heel graag een optie willen nemen op het perceel