Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lebbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Lebbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Lebbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Lebbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lebbeke:

Trapgat te maken en vaste trap naar zolder plaatsen

Op dit moment zit er een valtrap naar de zolder geinstalleerd. Deze zouden wij graag willen verwijderen en een vaste houten trap willen plaatsen naar de zolder. Hier zou dus het huidige trapgat gevuld moeten worden en nieuw trapgat gemaakt moeten worden. Dit gaat om een betonnen vloer. De trap moet onderaan een kleine draai maken, de klassieke vorm.

Leggen van een ruwbouwplaat

wij zijn op zoek naar een bedrijf voor het leggen van onze betonplaat. We wensen een dikte van ongeveer 20cm met dubbele bewapening. Het gaat over een oppervlakte van 102 m². Ook is het nog nodig dat onze binnenmuren in snelbouw gemetst worden. Dit gaat over een totaal van ongeveer 12m3. En het metsen van het binnenblad van 14cm voor ongeveer 13m3.

Uitbouw op de eerste verdieping zetten en dak uitbreiden

We willen graag een uitbouw maken op de eerste verdieping zodat we 2 volwaardige verdiepingen op mekaar hebben. Op de eerste verdieping wordt een extra badkamer en een kleine bureauruimte voorzien. Het geraamte van het dak moet aangepast worden en de structuur moet anders ondersteund worden. We voorzien een kolom in de garage eronder die kan dienen als draagoppervlak. Daarnaast is er in de zolder ook een uitbouw nodig omdat we deze ruimte gaan gebruiken als slaapkamer en de uitbouw is nodig om een vaste trap te kunnen steken naar deze ruimte. Hiermee bedoel ik ook de afwerking van de zolderruimte en dakuitbouw. Oppervlakte : uitbouw 28 m².

Dakuitbouw + afwerking

Hierbij geef ik graag wat meer informatie over de aanbouw die we graag verwezenlijken. We willen graag een uitbouw maken op de eerste verdieping zodat we 2 volwaardige verdiepingen op mekaar hebben. Op de eerste verdieping wordt een extra badkamer en een kleine bureauruimte voorzien. Het geraamte van het dak moet aangepast worden en de structuur moet anders ondersteund worden. We voorzien een kolom in de garage eronder die kan dienen als draagoppervlak. Daarnaast is er in de zolder ook een uitbouw nodig omdat we deze ruimte gaan gebruiken als slaapkamer en de uitbouw is nodig om een vaste trap te kunnen steken naar deze ruimte.

Renovatie van rijhuis

De volledige badkamer renoveren, betegelen, badkamermeubel en douche plaatsen. Keuken plaatsen , volledige keuken plaatsen met inbouwtoestellen. Dak leggen. Laminaat leggen op de gelijkvloers en bovenverdieping. Elektriciteit vervangen. Ramen plaatsen op gelijkvloers en eerste verdieping. Een vaste trap naar zolder plaatsen , graag een houten trap , komt tegen een muur te staan.

Werkhuisje bouwen in prefab

Ik wil graag een werkhuis bouwen ongeveer 10 x 15 m (afhankelijk wat er mag gezet worden maar liefst zo groot mogelijk) met een poort van 4m breedte en 4m hoogte, met voorzieningen voor een hefbrug van ongeveer 1000 kg. Inl betonplaat, complete bouw. Mag prefab zijn, ik ga waarschijnlijk een goedkope bouwstijl hanteren omdat het voor hobby doel is. Rioleringswerken en eventueel graafwerken kan ik zelf voor zorgen.

Dakplaten veranda vervangen

Betreft het vervangen van de bestaande dakplaten van een veranda. Ongeveer 6 x 8 m.

Verbouwing living

We hadden graag een vrijblijvende offerte voor onze verbouwingswerken nl. Afwerken van ons Living: Radiator verplaatsen Dubbele deur plaatsen Plafond en muren afwerken met gyproc Laminaat plaatsen Electriciteit voor verlichting en stopcontacten. Plaatsen kranen badkamer en nog wat kleine afwerkingen

Aanbouw van atelier

Ik zou graag aanbouwen aan een atelier Ik zou een totale oppervlakte van 80 m² willen Dus 40 m² boven en 40 m² beneden Ik wil veel licht dus wil ik werken met grote ramen Deze ramen mogen in het hout zijn. Graag een prijskaartje-prijsofferte voor het uitwerken van een volledig atelier dan kan ik eraan starten.

Nieuwbouwwoning te Lebbeke

Wij zullen naar het einde van 2016 toe een huis (open bebouwing) bouwen te 9280 Lebbeke. Wij verkiezen een strakke bouw (zie bijlage voor meer details) met een plat dak, 240m2. We zouden een prijsofferte willen vragen t.e.m. winddicht. Indien mogelijk mag er ook een prijsofferte voor vloerverwarming gelijkvloers (5,2 xm2 gegeven worden, alsook de prijs om een betonvloer te laten gieten (99,8m2). Plan ter beschikking.