Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur living uitbreken en poutrel plaatsen:

Draagmuur living uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil mijn woning renoveren en er is geen fundering geplaatst in der tijd. De draagmuur van in de living staat willen wij afbreken om meer een open gevoel te krijgen. Dit kan gemakkelijk gesteund worden met een opleg van 20-30 cm langs beide kanten en de overspanning is 4 m 70. Er zijn nog 2 verdiepingen erboven inclusief zolder.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Ledeberg (Gent) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur living uitbreken en poutrel plaatsen uit heel België:

Schouw verwijderen en diverse renovatiewerken

Graag hadden we de schouw verwijderd uit onze living en de kamer erboven. Op het dak moet die blijven staan. Daarnaast willen we de doorgang verbreden van living naar keuken (3 meter) in een steunmuur. Als laatst willen we ook een nieuwe deur stoppen in een kleine draagmuur. (keuken naar gang) Eventueel ook poutrel plaatsen onder steunmuur en nieuwe deur in steunmuur.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een steunmuur tussen living en keuken half afbreken. Er moet wel een poutrel geplaatst worden. Er staat nu een raam in de muur verwerkt. De muur onder het raam zou moeten blijven staan en afgewerkt worden als toog/eiland. Stopcontacten verplaatsen. Alles afwerken. Puin wegbrengen.

Draagmuren uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil 1 draagmuur uitbreken op de benedenverdieping van een rijhuis. De draagmuur van 272cm staat niet meer getekend op bijgevoegde tekening, maar staat tussen de zithoek (rode zetels) en de living.

Uitbreken van een muur om een deur te plaatsen

Mijn badkamer leunt aan de living. Graag had ik een deur vanuit de living naar de badkamer willen laten plaatsen. De muur is een draagmuur.

Draagmuur afbreken en plaatsen van poutrel

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Om een groter ruimtegevoel te creëren, wil ik graag de muur tussen de keuken en de living uitbreken en in de plaats een poutrel laten plaatsen. En enkele andere renovatiewerken uitvoeren.

Draagmuur verwijderen tussen keuken en living in appartement

Draagmuur van 3meter verwijderen en vervangen door een steunbalk. Stabiliteitstudie is al aanwezig.

Schouw uitbreken in living

We willen de schouw uitbreken die midden in de living staan. We weten niet of dit een Draagmuur is. Het moet ook op zeer korte termijn gebeuren. Graag iemand die zo snel mogelijk beschikbaar is

Deuropening in draagmuur vergroten

Wij willen de ruimte tussen keuken en living open maken. Onze kruipkelder is toegedaan (volgens eigenaar met zand). In de muur die deels verwijderd moet worden zit een deur die we van 85 naar 260 willen uitbreiden. De deur staat op 20 van de muur. Aan de andere kant van de muur zou er nog ongeveer 1 meter blijven staan. Op de muur steunt geen andere muur op het andere verdiep. Vermoedelijk is deze de draagmuur van welfsels.