Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Letterhoutem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Letterhoutem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Letterhoutem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Letterhoutem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Letterhoutem:

Zolder renoveren

Ik wil verschillende werken laten uitvoeren in mijn woning: _inbouwkast onder trap 2,5m x 2,5m / 2 _badkamer uitplakken 32m2 _zolder reno : 2 veluxen vervangen GGU UK04 0069, isoleren 34m2, gyproc 40m2, nieuwe vloerbekleding 15m2, inbouwkasten 9m2 _nieuwe buitenberging 8m2 _achtergevel reno 11m2

Deurgat maken in steunmuur

Deurgat maken tussen 2 zolderplaatsen in dragende muur onder dakgewelf.

Gieten van chape

Chape van 9cm gieten in min. 4 en max. 6 naast elkaar liggende handelspanden. Het betreft een totale opp. van 259m² voor de 4 en 473m² in totaal voor de 6 handelspanden.

Terras aanleggen

Had de intentie om zelf een terras (3m*3.6m in keramische tegels 60*60*2) te leggen. Tijdens het gieten van de fundering bezeerde ik mijn rug. De gewapende fundering ligt er, op 1.5 m² na; het materiaal (zand, grint) is op. De tegels, voegspecie en cementsluierverwijderaar liggen klaar. Graag 1.5m² gewapende fundering aanleggen. Zand en grind plaatsen. Terras volledig afwerken met tegels en voegen.

Woning renoveren

afbraak van stuk schuur en slaapkamer in verband met onteiging. ongeveer 60m² weer opbouwen en eventueel gedeelte dak vernieuwen. Dit in vierkantshoeve

Beschadiging van gevel renoveren

Een verhuisfirma heeft schade aangebracht aan de voorgevel/ balustrade van mijn terras op de 2de verdieping van een appartementsblok. Net aan de rand van de gevel waar een metalen verstevigingsprofiel gebogen is. Er zou minder dan 10 m² hersteld moeten worden waarbij de gevel met gevelbepleistering is alsook zou de gevel hierna in hetzelfde kleur overschilderd moeten worden.

Voorbereidende werken keuken

Oude keuken van ong. 3m x 3m uitbreken en klaarmaken voor wanneer nieuwe geplaatst word door IKEA. Muur uitbreken en poutrel plaatsen.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Draagmuur van 5m uitbreken. Poutrel plaatsen.

Renovatie zolder + voorbereiding badkamer

Zolder van 8m x 5.3m x 3.3m renoveren. Dak isoleren met 18cm isolatie. 6 Veluxramen plaatsen in dak met gegolfde dakpannen. Het betreft 2 Veluxramen type UK04 en 4 Veluxramen type PK06. Muren en dak afwerken met gyproc en schilderklaar maken. Geluidsisolatie en vloerplaten plaatsen op zoldervloer. Graag vloerplaten waar nadien nog laminaat op gelegd kan worden. Water, electriciteit en verwarming aanleggen op zolder want gaat een keuken worden. Inkom zolder afsluiten van trap met wanden en een deur. In slaapkamer de badkamer afsplitsen van de slaapkamer. Wand met deur in plaatsen en schilderklaar maken. Toilet, lavabo en douchecabine aansluiten. Electriciteit aansluiten.

Betonplaat gieten

Ik wil een betonplaat laten gieten van 25cm dik als fundering voor een aanbouw leef veranda van 4mx4m.