Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lochristi te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Lochristi.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Lochristi of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, aan-, uit en opbouw verbouwing in Lochristi die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lochristi:

2 ruimtes renoveren en tot een keuken realiseren

Van 2 bestaande ruimtes 1 ruimte maken en er een nieuwe keuken in plaatsen Oppervlakte van beide 20m². Optie : keuken aankopen via de vakman . Hiervoor moet een steunmuur van 4 m breed worden uitgebroken, 2 deuren en 1 raam worden dichtgemetseld. Elektriciteit en water worden aangepast, leidingen van bulex worden verplaatst. Valse muur geplaatst, vloer betegelen en plafond worden gelegd en ruimte bezetten.

Garage renoveren

Wij willen onze garage renoveren en meer integreren in het huis zelf. Binnen de garage willen we een kastenkamer voor kledij voorzien. De muren van de garage zijn nog in baksteen dus er zal gyproc aan de pas komen. De vloer zal ook moeten aangepakt worden, moet verhoogd worden en dan betegelen de oppervlakte is 15m².

Betonnen kelder plaatsen

Ik zoek een vakman voor een kelder 5 x 5 meter. Op 2. 50 meter hoog geleverd. Put is reeds gegraven.

Bouwen aanbouw

Bouwen van een aanbouw aan de zijkant - wij hebben al een voorontwerp. Gemetseld moderne stijl. Met 100 m² vergroten. Dus compleet maar zonder badkamer en keuken (staat reeds in het bestaande deel). Graag ter plaatse komen kijken voor advies-prijsofferte.

Achterbouw inrichten

Achterbouw dient ingericht te worden. Dit houdt in: plaatsen hangtoilet, plaatsen douche, muur metsen tussen douche en toilet, isolatie en gyproc aanbrengen op muren en plafond, trapgat naar boven (houten plafond) vergroten. Boven ook van isolatie en gyproc voorzien. Tussen hoofdgebouw en achterbouw een binnendeur plaatsen. Het betreft een kleine achterbouw.

Vervangen van vensterbanken

Ik wil de vensterbanken buiten laten vervangen het zijn zeer oude. Het gaat om 12 vensterbanken, variërend in lengte. Meeste bevinden zich op het gelijkvloers, 4 vensterbanken op de 1 ste verdieping. Graag een prijsofferte hiervoor.

Uitbreken (steun)muur living + plaatsen steunbalk (4m)

We wensen de muur tussen de leefruimte en de keuken uit te breken. Er moet wel rekening gehouden worden met het feit dat het om een steunmuur gaat en er dus een balk moet geplaatst worden.

Uitbreiding huis + nieuwbouw dubbele garage

Wij willen een uitbreiding bouwen aan ons huis (+/-35m2, enkel gelijkvloers, plat dak) en een nieuwe dubbele garage bouwen (63m2, losstaand, plat dak, klassieke constructie). Ook willen we van de bestaande gevel van het huis op bepaalde plaatsen de gevelsteen strippen, nieuwe isolatie voorzien en een nieuwe gevelsteen voor zetten (geschatte geveloppervlakte: 60m2).PLan ter beschikking.

Steunbalk plaatsen tussen keuken en living

We zouden de steunmuur tss de keuken en living weg willen (ongeveer 5m)

Herstellingsopdracht verzakking waterput

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de herstelling van een verzakte regenput. In bijlage vindt u een document met verdere beschrijving. Indien u geïnteresseerd bent om de werken uit te voeren hadden we graag uw offerte ontvangen.