Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing restauratie in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lokeren:

Schouw afbreken van het dak en gevel bezetten

Schouw moet afgebroken worden en eventueel een gevel bezetten

Herstellingen na waterschade

Problemen met het binnensijpelen van water tussen veranda en huis. Tamelijk veel waterschade. Het gaat om twee verschillende plaatsen. Er zijn twee plexiglazen uit onze veranda waardoor onze ene gyproc muur begint te zwellen . Daarnaast hebben we in de veranda een groot schuifruim waar het water binnensijpelt via onze ruilluik. De muur zou dus hersteld moeten worden, twee plexiglazen en kijken wat er verder kan gedaan worden om verdere waterschade te vermijden.

Renovatie muren na waterschade

Ik heb waterschade gehad door een lek bij de buren. De schade situeert zich in de bijbouw/stal/opbergplaats. Het betreft structurele werken aan de aangetaste muur en de draagbalken op deze muur. Bestek voor de verzekering.

Steken poutrel in draagmuur

Muur tussen keuken en woonkamer moet eruit over een lengte van 3 meter en poutrelle gestoken. De plafonds moeten onaangeraakt blijven dus stutting door de muur zelf. Werk zou op vrij korte termijn worden uitgevoerd.

Renovatiewerken uitvoeren

Wij zoeken een aannemer voor de renovatie van een halfopen woning bouwjaar 1962. Het gaat om het uitbreken van een steunmuur, het verplaatsen van een deurgat en verplaatsen van een wc.

Vloerverzakking op 1e verdieping

Op onze verdieping merken wij een scheur in de muur op die over de hele lengte loopt. Ook zien we dat er een tegel gebarsten is en de vloer precies aan het zakken is.

Onderzagen van muren

Onderzagen/onderkappen van onze muren (renovatie). Stuk uitzagen, waterkering plaatsen en terug opmetsen. In totaal gaat het om 3 buitenmuren van een klein huisje.

Timmer- en schrijnwerken aan woning uitvoeren in kader van renovatie

AANBOUW AAN LIVING : 180 lang x 100 breed x 314 totale hoogte plafondhoogte: 289 cm platformhoogte: 299 cm Buitenbekleding: verticale bebording in cederplanken of gelijkwaardig. Geen kantvoegen, onbehandeld. Spijkerflensdeken Rockwool 10 cm tussen de wand stijlen en platform roostering. Toezichtluiken: 2 stuks (75 x 75cm) Onderkant luiken op 210 cm hoogte. Planken luiken lopen door met planken wand. TUINBERGING: Leveren en plaatsen inklapbare zoldertrap. LIVING (buitenkant): Stuk aangetaste bodembalk vernieuwen. Nieuwe balk behandelen tegen vocht. Maten: 269 lang x 8 dik x 23 breed. Ter plaatse zijn schoren aanwezig. KEUKEN: Wand aanbrengen aan aanrecht in MDF 18 mm Maten: 96,6 breed x 120 hoog x 6 dik Het aanrechtblad inwerken in wand Dus verschillende werken voor een professionele schrijnwerker.

Diverse werken in de living uitvoeren

Ik wil een tussenmuur in gevelsteen in mijn living laten afbreken en daarbij de vloer herstellen en de verlichtingschakelaars daarbij aanpassen. Vloer van 1 streep waar het muurtje staat.

Renovatie 35 garages

Renovatie 35 garages: - Extra afbraak 7 garages - Dakrenovatie - Installatie garagepoorten - Grondwerken - Electriciteitsvoorziening