Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Melle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Melle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Melle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Melle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Melle:

Beton storten

Ik ga een tuinhuis plaatsen waarvoor ik een betonplaat wil laten gieten met de volgende afmetingen (cm): 875x325x17. Hierbij zal een 'vorstrand' voorzien zijn van een 25cm diepte. Met dit alles kom ik op een totaal van 4,7m3. Het uitgraven en bekisten doe ik zelf, alsook het plaatsen van een wapeningsnet. De plaats van het tuinhuis is achteraan de tuin. Indien de betonmixer zich kan manoeuvreren tussen 3.2m (Oprit tussen huis en haag) dient een afstand van 16,4m te worden overbrugd. Indien dit niet mogelijk is wordt deze afstand 28,6m.

Muur uitbreken en poutrel steken

We willen in onze achtergevel ruit plaatsen. We willen graag met iemand de mogelijkheden bespreken en laten uittekenen. 1 groot raam van bijna 6m of 2 ramen met muur tussen? Of zijn er nog mogelijkheden waar we nog niet aan dachten. Vervolgens uitbreken van muur en plaatsen van ruiten.

Interieur van woning opfrissen voor verkoop

Alle plinten in het huis vervangen, zettingsbarsten in pleisterwerk van muren wegwerken, vlekken op muren en deuren verwijderen. Spotjes vervangen, computer van Bulex-verwarmingsketel herstellen, douchebak vervangen, deurlijst installeren, vernislaag van de houten trap renoveren.

Bijbouw uitbreiden en schuifraam plaatsen

Achteraan ons huis is er een Ytong bijbouw/schuur van 5 m op 3,5 m met een schuin dak. Bestaat uit houten balken, met daarop polycarbonaat platen. In de zomer wordt het daar heel warm, en in winter erg koud. We zouden de Ytong muur aan de ene kant willen verhogen, en een plat dak construeren. De muur, die moet worden verhoogd, wordt geschraagd door een constructie van betonpalen en - platen aan de buitenkant. deze willen we graag vervangen door een andere muur. Een tweede ytongwand, met gevelsteentjes of crepi ertegen. Aan de andere kant van de ruimte, is de Ytongmuur gebouwd tegen een gemeenschappelijke muur van de buren.De korte zijde, die niet tegen het huis zit, maar op de tuin uitkijkt, zou voorzien moeten worden van een schuifraam.

Zolder afwerken en isoleren

Onze zolder is nu geïsoleerd met 8 cm rotswol (vermoeden we) we zouden daar nog8 cm bij willen doen om correct te isoleren. Er zit nog een schouw in het dak en die zouden we weg willen zodat er op zolder plaats komt voor een tweetal slaapkamers. Uiteindelijk zouden we een offerte uitgesplitst in verschillende delen willen, afhankelijk van ons budget kan het zijn dat we niet alles ineens kunnen doen. Wegnemen schouw/extra isolatie, afwerken isolatie/ plaatsen tussenwanden met deuren met plaatsen van 2 radiatoren (hebben we liggen) en enkele stopcontacten.

Deuropening vergroten

We willen een deuropening (90 x 205) vergroten naar dubbele breedte (180 x205).

Verbouwing van bijgebouw

Verbouwingswerken bijgebouw bestaande muren kunnen behouden blijven. Momenteel keuken met naastliggende veranda die een geheel dient te worden. Een achterliggende kleine badkamer. Beerput ligt wel ook in veranda en een waterput die eventueel kan gebruikt worden. Voor toilet. Momenteel niet gebruikt. Er moet een nieuw plat dak op met koepel voor lichtinval en een glazen achterdeur. De achterbouw is ongeveer 45m². We willen de verbouwing nog uitvoeren maar wel met de bedoeling te verkopen. Dus binnen een haalbaar budget. Er zou ook centrale verwarming moeten gelegd worden. Nu verwarming met gasconvectors in living en keuken.

Zolderrenovatie afwerken

Dak afwerken met gyproc/osb Reeds geïsoleerd balken dienen uit gedikt te worden totaal uit te dikken lopendemeters 165 meter. Oppervlakte uit te bekleden 65 m² met drie veluxen in.

Pleisterwerk en bijgebouw afbreken

Ik wens een oude woning te renoveren en enkele binnenafbraakwerken laten uitvoeren. Ik zou graag het huidige pleisterwerk laten afkappen en het bijgebouw laten afbreken. Hiernaast moeten er ook enkele vloeren worden uitgebroken.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Tijdens de sneeuwval van vorige week hebben 4 van de 6 Polycarbonaat kanaalplaten (opaalkleurig) van mijn veranda het begeven. De grootte van de platen bedraagt 3200 mm x 1050 mm. De dikte van de platen bedraagt 16 mm.