Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bijbouwen carport/garage:

Bijbouwen carport/garage

Naast ons huis zouden wij graag een garage of carport bijbouwen. We zouden dit willen met een zwarte, stenen muur en houten dak. Achteraan is er voldoende ruimte om een extra berging te voorzien.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Melle (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bijbouwen carport/garage uit heel België:

Regularisatie en bijbouwen

We zouden graag onze keuken regulariseren en een badkamer bijbouwen. En zouden ook graag een carport zetten. Hebben kadasterplan opgevraagd en zelf plattegrond getekend in huidige toestand

Garage bijbouwen met plat dak en carport

Zou een aanbouw willen doen aan het huis met aan de achterzijde een garage (of groteere opbergruimte) en voorraan een carport. Denk het best aan een plat dak maar mag eventueel ook schuin van gevel komen Lengte ongeveer 8 M breedte 3,5 M (niet te hoog)

Op niveau brengen + bijbouwen

We zouden de grond op de zijkant van ons huis "op niveau" willen brengen . Er wordt een wasplaats met toilet bijgebouwd op een deel ervan. Het overige deel wordt een garage, of carport. Afhankelijk van het budget kan het toilet in de garage gebouwd worden. Er moet, voor de gemeente,(huis van 1949), een plattegrond plan van het bestaande huis getekend worden. Het bij-te-bouwen deel wordt met platdak gebouwd, en winddicht afwerking.Foto's in bijlage.

Bijbouwen

Het betreft een rijhuis met oprit in een doodlopende straat dat 4m tov de buren achteruit is gebouwd. Ik wens dus gelijk met mijn buren te komen. De oppervlakte is +- 4m diep x +- 6m breed. Gelijkvloers zou 'carport-achtig' zijn, met daar bovenop een slaapkamer en daar bovenop de zolder. Ik zoek een archictect voor een plan te tekenen (heb al op ruitjespapier getekend), na te gaan of alles kan wat ik wens, advies te geven, om alles in te dienen en een prijsschatting te maken.

We hebben ruimte te kort in onze woning ...

We hebben ruimte te kort in onze woning waar we leven met 2 volwassenen en 2 kinderen. Vandaar dat we graag willen bijbouwen aan de achterkant van onze woning. De living ligt aan de voorkant van onze woning maar deze willen we verhuizen naar de ruimte die we willen bijbouwen aan de achterkant zodat we de bureau naar onder kunnen halen en de kinderen elk hun eigen kamer hebben. De uitbreiding zal dan aansluiten op de open keuken en eetkamer. Om de bijbouw meer één geheel te laten worden met de rest van het gebouw willen we ook het platte dak van boven onze carport verlengen over de bijbouw. Nog belangerijk om weten is dat we wonen in een woning van Kleine Landeigendom.

Betreft bijbouwen van een extra ...

Betreft bijbouwen van een extra leefruimte en carport. -Carport aan het einde van de oprit langs het bijgebouwde gedeelte -Afbraak van de huidige bijbouwen -Nieuw dak op het nieuwe bijgebouwde gedeelte -verplaatsen van de verwarmingsketel en leidingen deze bevindt zich in de af te breken bijbouwen + nieuwe leidingen voor de nieuwe bijbouw + inleiden aardgas -niewe ramen + schuifraam in de bijbouw -haard op gas in de nieuwe bijbouw -nieuwe fundering voor de bijbouw -metselwerk en stutten van een bestaande buitenmuur waar de bijbouw tegen komt -afvoer voor het dak van de bijbouw + afvoerpijpen -isolatie in de nieuwe bijbouw muren + plafond -plaasteren (plakken) van de muren van de nieuwe bijbouw -vloer in de bijbouw bijbouw ong 7m op 5m aan achterzijde van bestaande woning.

Het hoofdhuis is een rechthoekigblokje ...

Het hoofdhuis is een rechthoekigblokje waaraan ik wil bijbouwen 4 maar naast + verdieping en dan een hele nieuwe achterbouw met daaraan carport. In het nieuwe gedeelte moeten komen: extra slaapkamer, badkamer, en beneden washok, keuken en leefruimte, toilet

graag zouden wij een deel aan ons huis ...

graag zouden wij een deel aan ons huis bijbouwen op de eerste verdiepeing met daaronder een carport, als het kan ook houten constructie