Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor interieur van woning opfrissen voor verkoop:

Interieur van woning opfrissen voor verkoop

Alle plinten in het huis vervangen, zettingsbarsten in pleisterwerk van muren wegwerken, vlekken op muren en deuren verwijderen. Spotjes vervangen, computer van Bulex-verwarmingsketel herstellen, douchebak vervangen, deurlijst installeren, vernislaag van de houten trap renoveren.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Melle (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor interieur van woning opfrissen voor verkoop uit heel België:

Plaatsen moderne gashaard

Graag willen we een moderne gashaard laten inbouwen in de huidige schouw. Deze moet zowel de woning van voldoende warmte kunnen voorzien. Als mooi ogen (vlammen met keien). Deze haard zal uiteraard geschikt moeten zijn voor het nieuw type gas dat men gaat leveren. Na het inbouwen moet het geheel ook netjes afgewerkt worden met eventueel plaatmateriaal om met het interieur te matchen.

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Voor een renovatie/restauratieproject, zijn mijn man en ik op zoek naar een (interieur)architect, die met ons kan bekijken hoe we het best de keuken en de eetkamer beter met elkaar in contact brengen, bijvoorbeeld door (een deel van) de muur tussen beide ruimtes weg te halen. Omdat de keuken zich bevindt in een aanbouw, en de eetkamer in het oorspronkelijke pand, gaat het hier om een draagmuur (buitenmuur). Het is voor ons wel belangrijk dat het karakter van de woning (oud herenhuis) behouden blijft. Ook plannen we een vaste trap te installeren naar de zolder, en een toilet (al dan niet plus doucheruimte) te installeren op de eerste verdieping. Ook hier kunnen we extra expertise gebruiken.

Keuken op maat

Graag hadden we een offerte ontvangen voor het bouwen van 2 keukens in een bestaande woning, die volledig gerenoveerd zal worden. Beide keukens dienen dus volledig nieuw geinstalleerd te worden. Het betreft een landelijke woning die we graag zouden moderniseren en jullie voorbeeld zoals op jullie site (http://www. Interieurdesigner. Be/binnenkijken/detail/landelijke-woning-met-strak-interieur) leek ons een erg goed startpunt. Zou u een offerte voor twee keukens in deze stijl kunnen opstellen?

Nieuwbouw hoevestijl

Voor onze nieuwbouw zijn wij op zoek naar een architect die ervaring heeft met hoevestijl. (géén pastoriestijl!! ) Wij willen een hedendaagse moderne woning met een industrieel interieur maar toch buitenkant hoevestijl. Eveneens ivm het verkavelinsvoorschriften.

Schilderen interieur van woning

Schilderen van een keuken, eetkamer, woonkamer, hall met trap en een slaapkamer. Plafonds ongeveer 80 vierkante meter, muren geen idee, beste is dat de vakman langskomt om het te berekenen. Op bepaalde plaatsen moet er eerst enduit geplaatst worden. De offertes moeten gedetailleerd zijn want mijn huisverzekering Ethias betaalt mij een deel van de kosten terug.

Grondige opknapbeurt intérieur woning

Ik wens mijn interieur van mijn woning grondig te laten opfrissen met verven van de muren, en de plafons in alle plaatsen. Ik schat mijn interieur ongeveer op 120 vierkante meter. In de badkamer wens ik een instapdouche ipv mijn bad en douche zoals het nu is. In de keuken zou er een nieuwe werktablet moeten komen en een nieuwe afwasbak en kraan. Een nieuwe toilet. Plaatsen van Quick-step in de living en de gang +/- 70 vierkante meter Plus nog kleine afwerkingen (plaatsen van deurklinken, 1 ruit vervangen, Isolatie op zolder ...)

Aanmaken dossier meldingsplicht en renovatie woning

-Vervangen van bestaande veranda door degelijke "lichte" aanbouw. -vloer isolatie in veranda? -aanmaken dossier meldingsplicht reeds bestaand gevelopening. -renovatie keuken,ideeën en offerte welkom. -Afbraak overbodige schouw binnenhuis ,herstelling muren en plafonds, nodige schilderwerken. -plaatsen houten parket op gelijkvloers. -interieur: strak laaghangend wandmeubel ,televisie hoek. -gevel isolatie (schelp) -kortom diverse weliswaar samen hangende werken.

Bouwen van een nieuwe woning

Wat wij verwachten van een architect: - 3D ontwerp van exterieur en interieur - snel beschikbaar zijn - stabiliteitsstudie - materialenlijst - bouwaanvraag (in het frans) - inplanting op het terrein - EPB - opvolging op de werf (tot winddicht) Wij hebben reeds een aannemer voor ruwbouw en afwerking, de architect zoekt voor ons een aannemer voor de funderingswerken.