Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Munte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Munte.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Munte of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw verbouwing in Munte die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Munte:

Ik beschik over een eigen huis. ...

Ik beschik over een eigen huis. Achteraan (onder zelfde dak) zijn nog oude stallingen aanwezig. Zij zijn niet gefundeerd en noch genivelleerd.Ik wens hier een 3tal kamers te maken. Ik ben op zoek naar een architect die mij de plannen kan teken en eventueel help bij de bouwaanvraag. Op zoek naar iemand die alle werken kan coördineren en de juiste mensen kan contacteren.

Naar zolder toe moet huidige ...

Naar zolder toe moet huidige uitschuifbare trap vervangen worden door kindvriendelijke trap. Op deze zolder een afwerkingschape voorzien. Een bestaande kamer van 24 vierkante meter indelen d.m.v. valse wand in een volwaardige slaapkamer en een wasplaats. Bestaande afvoer en aanvoer water verplaatsen, plakwerk of iets dergelijks om de muren verfklaar te zetten. Verbinding maken met chauffage van nabij gelegen kamer naar projectkamer( gat boren in muur en verbinden)