Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ninove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Ninove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Ninove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie renovatie in Ninove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ninove:

Aanbouw zetten

Bij een renovatie hebben een aanbouw die volledig dient gebouwen te worden. Aanbouw met zoldering open in nok. Plan van architect ter beschikking. Offerte op te maken samen met architect.

Winkel omvormen tot appartement

Wij willen een winkel omvormen tot appartement. Er zijn geen binnenmuren en de ruimte is volledig onderkelderd zodat de leidingen op de zoldering van de garage kunnen bevestigd worden. Alle elektriciteits-leidingen kunnen onder de valse zoldering aangebracht worden. Het gaat om een ruimte van 85 m².

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw van 6 op 4 m zetten aan mijn bestaande woning. Hier wil ik dan mijn nieuwe keuken laten installeren. Ook wil ik een schuifraam laten plaatsen om deze twee te verbinden. Op termijn wil ik ook nieuwe ramen en een nieuwe voordeur in de huidige woning.

Kelder plafond herstellen door betonrot

We zitten met betonrot in de kelder bij ons beneden. Dit komt waarschijnlijk door het terras boven ons. Het zou gaan om een oppervlakte van 1.80 m op 6-7 m.

Beton gieten voor containerbouw te plaatsen

Ik wil een betonnen plaat gieten om een containerbouw te plaatsen, de oppervlakte is ongeveer 5 x 10 meter. De dikte (denk ik een 20 tal cm) zou ik nog moeten bespreken met jullie. Voor een oppervlakte van 50 m².

Tegelvloer plaatsen

Graag een vakman voor een tegelvloer te plaatsen 120 vierkante meter. Tegels zijn al aangekocht.

Balkon plaatsen

Ik wil een balkon van 3 meter op 1 meter. Dit op het eerste verdieping.

Dakkapel kunststof plaatsen

Betreft dakkapel kunststof. Afmetingen : 2 meter dakkapel plaatsen. Vakman ter plaatse komen kijken.

Verbouwing tot 3 appartementen

Bestaande gebouw transformeren in 3 appartementen. Dak dient ook vernieuwd te worden.

Klein metselwerk

Ik ben op zoek naar een metselaar (of aannemer) die in mijn magazijn een muur van holle betonblokken (breedte 14cm) kan metselen. De muur is 5m20 lang op 2m90 in L vorm (hoogte 2m30) + deuropening van 90cm breed.