Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor aanbouw zetten:

Aanbouw zetten

Bij een renovatie hebben een aanbouw die volledig dient gebouwen te worden. Aanbouw met zoldering open in nok. Plan van architect ter beschikking. Offerte op te maken samen met architect.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Ninove (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanbouw zetten uit heel België:

Architect voor het plaatsen van een aanbouw

De huidige slecht geïsoleerde aanbouw vervangen en uitbreiden van 17.5m² naar ongeveer 25m². Hierin de nodige zaken voorzien voor het zetten van een keuken en badkamer (elektriciteit, loodgieterij)

Uittekenen bouwontwerp aanbouw

Aan mijn huis wil ik een nieuwe achterbouw zetten. Afmetingen ong 10 m x 4.6 m ( L x B ). Ik zou willen werken met houtskeletbouw en een plat dak met 2 lichtkoepels. Indeling zou zijn keuken , 1 berging , 1 ruimte voor de boiler etc. De doorgang van de living nu naar de nieuwe achterbouw moet vergroot worden dus daar moet een poutrelle in.

Aanbouw veranda met keuken

We hebben een veranda maar willende deze opnieuw zetten. Er moet een plat dak op met lichtkoepels en hij moet breder worden We denken aan veel glas, tevens willen we in een deel van de veranda een keuken in bouwen. vloer verwarming. veel zelf doen. afbraak werkzaamheden doen we zelf. we zoeken liefst iemand die ons kan aansturen. De afbeeldingen zijn van hoe het moet worden en hoe het nu is. We willen en grote eetkamer en een keuken. als het bevalt hebben we nog een paar grote klussen in de toekomst.

Plannen voor verbouwing en uitbouw

We hebben een H.O.B. gekocht uit 1960. Deze gaan wij helemaal verbouwen en een aanbouw zetten van 8m op 6m.

Plaatsen aanbouw

Ik wil een aanbouw laten zetten op korte termijn. Ongeveer 24 m². Fundering, grondplaat, isolatie, muren.

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Wij hebben een aanbouw (36 m²) van eind jaren 70 waar momenteel onze wc, keuken en eetplaats is. Wij willen deze volledig laten slopen en opnieuw laten bouwen maar 2 m breder. (54 m²) Zodat we een grotere wc/douche kunnen installeren en een klein inkomhalletje kunnen zetten.

Beton storten

Ik ga een aanbouw zetten waaronder een vloerplaat moet komen uit gepolierd beton. De vloerplaat kan buiten gegoten worden en bevat een oppervlakte van 30m² (6m breed op 5 diep). Bekisting, plastic folie, vloerisolatie & wapening kan ik zelf aanbrengen. De volledige oppervlakte zal ik ook afgraven en gelijk zetten. Ik kan indien gewenst ook uiteraard zelf helpen om de kosten te drukken.

Zetten van aanbouw

Ik wil een aanbouw laten zetten aan de woning achteraan van een 30tal m² Het gaat enkel om de ruwbouw de afwerking zorgen ik zelf voor .