Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Oostakker.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oostakker of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Oostakker die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oostakker:

Betonplaat voor tuinhuis plaatsen

Betonnen ondergrond van ong. 5.6m x 2.2m plaatsen voor tuinhuis op te zetten. Vanaf september uit te voeren.

Betonrot herstellen

Herstellen betonrot gevelzijde woning. Ijzer is op de ene plaats 10cm en op de andere plaats 60cm zichtbaar geworden net boven raamkozijn op 1ste verdiep.

Woning gelijkvloers uitbreiden

Wij wonen al 3 jaar in een nieuwbouw. Wij mogen 5x6m bijbouwen op het gelijkvloers. We willen graag 2 muren van 5 meter en dan een lange schuifraam van 6 meter die naar de tuin uitkijkt. Indien mogelijk vloerverwarming. We zijn ook geïnteresseerd in groen dak of een stukje raam partij in het dak. We willen een offerte zodat we zien wat mogelijk zou zijn. Dan vastleggen voor in het voorjaar te doen. Mag bijgebouwd worden zonder aanvraag.

Aanbouw plaatsen

Aan de huidige woning een aanbouw plaatsen. Dit met een plat dak en de oppervlakte van de aanbouw is 30 m².

Gevel herstellen

Ik zit met een beschadigd buiten en binnen muur aan mijn keuken deur. Totaal opp. H: 3m L: 2,5m Enkele deur met venster van 1m - 1m En mijn dak rand misschien ook herstellen.

Aanbouw plaatsen

Ik wil een aanbouw plaatsen aan open woning van 6m x 2,50 m . Gesloten aanbouw met koepel. Plan kan opgevraagd worden.

Verbouwing alleenstaand woonhuis

Uitbreidingen gelijkvloers: + De inkomhal verbreden door muur tussen inkomhal en wasplaats te verplaatsen + Achter de huidige eetplaats nog een 2de salon van 5x5 + Achter het nieuwe 2de salon een overdekt terras van 5x4 + Achter de huidige keuken een opslagplaats van 5x3 + Achter de nieuwe opslagplaats een "patio" van 5x9 (ommuurd met tegels maar geen dak) + Patio doorgang van buiten en naar overdekt terras, en naar keuken (de huidige deur) Uitbreidingen eerste verdiep: + Inrichting kinderkamer als badkamer/sauna voor ouders + Achter kamer ouders uitbreiding 6x3 + Vanuit kinderkamer doorkijk naar 2de salon met lichtschacht + Inrichting van 2 slaapkamers op zolder + Inrichting extra badkamer met toilet op z

Verbouwen garages tot 2 studio's

Verbouwing van 2 garages tot 2 studio's. Werken omvatten: platte daken vernieuwen, isoleren en bekleden wanden, plaatsen sanitair (toilet, douche, lavabo), doortrekken van bestaande verwarming vanuit aanpalende woning + plaatsen radiatoren, elektriciteit vernieuwen, vloeren vervangen, poorten blijven zitten maar de ramen en deuren vervangen, ....

Fundering voor 2 halfopen bebouwingen

Ik heb een bouwgrond met ongeveer 20 grote bomen, deze moeten weg met wortels. Ook moet de fundering worden uitgegraven voor 2 halfopen bebouwingen. Ik heb het bouwplan waar alle informatie opstaat. Kan je mij hiermee helpen en een offerte opstellen? De bouwgrond is gelegen in Oostakker.

Renoveren van een oude woning

Aannemer voor volgende werken: voor een zeer oud huis: bouwjaar ongeveer 1950. Graag totaal kostenplaatje. Living en keuken uitbreiden. Gelijkvloers: nieuwe ramen insteken met dubbele glas. Bovenverdieping: nieuwe ramen insteken met dubbele glas. In totaal 15 ramen. Garage afbreken en opnieuw zetten. Muren afbreken zodat het een grote ruimte worden. Een 1 ste verdiep bijbouwen. Graag ter plaatse komen kijken voor te zien hoeveel dit ons gaat kosten, aan hoeveel kunnen wij ons verwachten.