Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor woning gelijkvloers uitbreiden:

Woning gelijkvloers uitbreiden

Wij wonen al 3 jaar in een nieuwbouw. Wij mogen 5x6m bijbouwen op het gelijkvloers. We willen graag 2 muren van 5 meter en dan een lange schuifraam van 6 meter die naar de tuin uitkijkt. Indien mogelijk vloerverwarming. We zijn ook geïnteresseerd in groen dak of een stukje raam partij in het dak. We willen een offerte zodat we zien wat mogelijk zou zijn. Dan vastleggen voor in het voorjaar te doen. Mag bijgebouwd worden zonder aanvraag.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Oostakker (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning gelijkvloers uitbreiden uit heel België:

Houten trap plaatsen

Houtskelet van onze nieuwbouwwoning heet een hoogte 2.60m, diepte 3.30m. Wij zouden in onze nieuwe woning (moet nog gebouwd worden) graag een trap laten plaatsen in hout. Het trap gat zal al aanwezig zijn. Trap is voor van de gelijkvloers naar de eerste verdieping, tussen vier muren.

Trapbekleding in laminaat en in hout

Wij willen graag de 2 betonnen trappen in onze woning laten bekleden. De trap van het gelijkvloers naar de 1eV graag met hout en eventueel een zwarte leuning. Deze trap heeft een kwartdraai onderaan en gaat dan recht naar boven (tussen 2 gepleisterde muren). De trap van de 1eV naar de 2eV (zolder) willen we graag met een witte laminaat bekleden. Deze trap begint recht naar boven tussen 2 gepleisterde muren en heeft bovenaan een kwartdraai.

Houten verticaal latwerk

Voor de renovatie van onze woning hadden we graag het bestaande volume (gelijkvloers, verdieping en zadeldak) volledig geïsoleerd (voorkeur 15cm minerale wol) en met verticaal houten latwerk (voorkeur accoya) bekleed. Eveloppervlakte is ongeveer 70m², dakoppervlakte is 80m2. Er zullen houten blokramen geplaatst worden waartegen het houten latwerk kan stoppen. Uitvoering is voorzien midden 2020.

Verbouwing woning: diverse werken eventueel in fasen

1° Bovenverdieping onder dak: drie slaapkamers + toilet nieuwe vloer (nu is er tapijt op shape); 1 kamer vergroten door uitbouw onder dak; 1 kamer latjes uitbouw vervangen door gyproc; badkamer (gemetste inloopdouche, geen WC, bestaande bad en kranen te hergebruiken, 2 nieuwe lavabo's + kasten) creëren boven door uitbouw dak; doorgang master bedroom naar zolderruimte van de achterbouw voor dressing, vloer plaatsen in zolderruimte + gyproc afwerking + electriciteit voorzien 2° Living: vloer (parket) en plafond vernieuwen + stopcontacten + afbouw rond inbouwhaard 3° Badkamerruimte gelijkvloers open maken (gyprocwand afbreken) en verbinden met keuken; keuken herinstalleren met bestaande toestellen; nieuwe kasten + aanrecht; vloer aanpassen 4° Tweede toilet (hergebruiken)

Houten trap zetten

Wij zijn op zoek naar een steektrap met kwartslag van het gelijkvloers naar de 1e verdieping. Betreft de renovatie van onze woning. Een basistrap met leuning.

Opmeten en tekenen bestaande woning voor renovatieproject

Renovatieproject. Om van een correcte situatie te kunnen vertrekken, zouden we een volledig correct plan van de woning willen. Het betreft een woning van gelijkvloers en garage voor zo een 160 m². Er is ook een verdieping van 140 m².

Wenteltrap naar zolder plaatsen

Ik zoek een wenteltrap om van het gelijkvloers naar zolder te gaan. Het gat in de zolder zal al gemaakt zijn. De trap komt in de hall. Het gaat over een cottage/landelijke stijl woning.

Zijgevel woning herschilderen

Wij willen de zijgevel van onze woning laten herschilderen. Het gaat om een zijgevel, gelijkvloers, eerste verdieping en zolderverdieping, met een lengte van 12 meter.