Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oudegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Oudegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oudegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Oudegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oudegem:

Betonplaat gieten

Vakman voor het storten/gieten van een betonplaat van 85m² en tweede stuk 36m² achter in de tuin. Dikte 20-25cm. Afstand vanop straat ongeveer 40 m.

Vervangen openhaard

Plaatsing van haard bij uitgebroken toestand van vorige + gekuist rookkanaal. Plaatsing van flexibel in bestaande rookkanaal, plaatsen van sokkel met keramische onderplaat. Aansluiten van haard aan bestaande stroomnet. Leveren en plaatsen van afwerkingskader rondom haard

Aanbouw in ytong realiseren

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. De achterbouw is al weg, de plateau ligt klaar sinds maart. De afmetingen zijn +/- 20m x 6m met leefruimte, badkamer, toilet en wasruimte. De bouwvergunning is in orde. Voor dringende uitvoering.

Zolder isoleren plus afwerking

Grote zoldering die geïsoleerd moet worden. Incluis roosterwerk omdat dakspanten maar 8 cm zijn. Ook velux en eventuele afwerking met osb platen en gyproc.

Diverse werken uit te voeren

Uit te voeren werken: - bestaande vloer + droge chape eruit- elektriciteit herleggen - tussenmuur afbreken en keuken/living ineen ruimte te laten komen. - raamwerk veranderen.

Renovatie

45m2 bestaande vloer vervangen Vervangen waterleidingen. Vervangen van 2 radiatoren.

Living aan het herinrichten. ...

Living aan het herinrichten. Behangpapier aan het verwijderen om nadien met tasso te behangen. Op sommige plaatsen (waar een schouw ooit is afgebroken) is de muur niet mooi gelijk. Hiervoor een 'plakker' gezocht. Gaat dus om niet zo'n grote oppervlakte

Bestaande garage (die aan huis vast ...

Bestaande garage (die aan huis vast hangt) dient omgebouwd tot winkel. Extra verdieping dient erop gezet te worden voor plaatsen van zonnebanken. Daarbovenop nieuw zadeldak. Daarnaast nieuwe septiek te plaatsen met bijhorende riolering etc. Bouwvergunning is in orde !!! Onmiddelijke start is mogelijk. Voor ons zijn de grondwerken en de ruwbouw het belangrijkste element aangezien dit onderdeel voor vertraging zorgt. Volledige aanneming is uiteraard ook mogelijk. Zeer snelle start is gewenst en strak tijdschema kan in onderling overleg beloond worden. Omgeving Dendermonde-Oudegem