Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oudenaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Oudenaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oudenaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Oudenaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oudenaarde:

Draagmuur uitbreken

Draagmuur tussen keuken en leefruimte uitbreken. Een draagmuur met volgende afmetingen: L= 3650mm x H= 2600mm x D= 220mm. Extra info: 1 verdiep boven + een zolder (zolder groot genoeg voor extra kamers). Oude woning eind jaren 70, begin jaren 80

Slaapkamer renoveren

Van 2 slaapkamers, één maken. Tussenstuk wand afbreken en afwerken v/h verwijderd gedeelte. Kurkvloer plaatsen ongeveer 33m².

Zolder volledig renoveren

Zolder afwerken: vaste trap plaatsen in één van de slaapkamers naar de zolder, isolatie plaatsen en gyproc plaatsen + 1 valse wand als tussenscheiding. Woning is van 2001. Er liggen op zolder osb platen nu.

Wasplaats renoveren

De wasplaats verder afwerken de muren zijn nog bloot dit is een oppervlakte van 18 a 20 m². Een deur plaatsen. Het plafond verder afwerken, is nog beton. Leidingen nakijken om een douche en toilet te installeren. De muren zouden dus nog mooi afgewerkt moeten worden. Elektriciteit zou ook moeten nagezien worden in gans het huis.

Afwerken zolderruimte met gipskartonplaten

Afwerken van een zolder met gipskartonplaten. Oppervlakte van de zolder is ongeveer 5 op 4 meter.

Vloer vernieuwen en dak renoveren

Renovatie van de vloer, hard plastiek dak en twee muren van een bijgebouw en een schuifdeur zetten. Eigenlijk zal de schuifdeur op de plaats van één van de twee muren komen. Geen vergunning nodig.

HOB renoveren

- Vernieuwen van elektriciteit, sanitair. - Installeren van centrale verwarming 5 radiators - Uitbreiden badkamer adhv valse wand 6 m² - Plaatsen van chape & vloer 72. 55 m² - Pleisteren muren 180 m² - Plafond valt nog te bekijken - Badkamer installeren bad & douche

Zolderkamer maken

We zouden in de toekomst graag onze zolder laten verbouwen tot een slaapkamer. We hebben al een vaste trap, maar het trapgat is nu iets te klein. Bovendien is er een laaghangende balk die hoger zou moeten. Om nu naar zolder te gaan, moeten we via een slaapkamer, dus graag ook een gang maken. Wij staan open voor tips en suggesties. Graag volledig de zolderkamer maken als kamer met dakraam, staan ook open voor suggesties.

Airco plaatsen

Huis is 20 jaar oud. Wil airco beneden in alle kamers behalve hal, indien mogelijk. Heel het huis.

Zolderrenovatie te doen

Afbraak bestaande zolderkamers. Isoleren dak. Heropbouw kamers in gyproc, evt herleggen elektriciteit. +/- 5 x 11m.