Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kamer renoveren:

Kamer renoveren

Nieuw plafond + elektriciteit Deur plaatsen en leggen parket.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Ronse (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamer renoveren uit heel België:

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren. Toilet plaatsen. Oude douche uitbreken en nieuwe plaatsen. Lavabo plaatsen. Kranen plaatsen. Het betreft een kamer met afmetingen 2.14m breedte en 60-70cm lengte.

Waterschade herstellen

De buren zijn aan het renoveren en hun aannemer had een stelling geplaatst waardoor er wat schade was aan mijn dak (ze zeiden dat er een dakpan kapot was gegaan maar heb zelf niet kunnen geraken op het dak dus weet niet of dit ook de oorzaak van het lek was, ze zeiden ook dat zede dakpan hebben vervangen). Door de schade is er wat waterschade ontstaan op de bovenste verdieping, in de kamer onder het schuin dak.

Badkamer renoveren

We hebben in ons huis nog een kleine ruimte die een “douche kamer” zou moeten worden. Deze ruimte is bij onze verbouwing niet af geraakt en we zoeken iemand die dit voor ons in orde kan brengen. De status is dat er gyproc hangt en dat alle nodige elektrische en sanitaire aansluitingen voorzien zijn, maar verder zijn we niet geraakt. Dus er moeten nog tegels komen, de gyproc moet nog afgewerkt worden, en er moet vooral nog een douche in komen. Wat bijzonder is aan de ruimte is dat deze ook deels een gang wordt. Om licht te hebben in de gang moet de muur tussen de “douche kamer” en de gang voor een groot stuk van glas gemaakt worden, en dus ook een deur van glas bevatten. Voor de douche zelf is er niet super veel plaats, dus daar gaat ook best op maat in glas een douche wand gezet moeten worden. Daarom de belangrijkste vraag: kunnen jullie muren/deuren/douchewanden op maat (laten) maken en dit als totaalproject aanbieden? Ter info: De douche kamer zelf is ongeveer 2,20m op 1,80m. Er past een douche in van ongeveer 0,8m op 1,0m (dit is wel voor een deel onder een schuin stuk dak). Verder is er nu al een toilet in geïnstalleerd, en heb ik al een wastafel die naast het toilet nog moet opgehangen worden.

Plafond renoveren woonkamer

Ik wil mijn plafond in de woon kamer renoveren. Ong 36 m2 - opnieuw stuccen. + Geluidsisolatie plaatsen.

Badkamer renoveren en vaste zoldertrap plaatsen

Badkamer plaatsen met douche, toilet en wastafel, helaas geen idee van oppervlakte. Alles moet nieuw aangelegd worden, zoals water en riolering aansluitingen. Er zijn wel al 2 badkamers aanwezig in het huis. Ook vaste trap naar de zolder plaatsen en een kamer van 15-20m² realiseren. Ik heb nu een vlizotrap.

Renoveren woning

Een zoldertrap plaatsen, graag een vaste trap en trapgat is al aanwezig Een vloer leggen met parket. In de inkomhal woonkamer en keuken en W.c. Parket of vinyl vloer plaatsen. Buiten kraan plaatsen. Buiten Gevel vernieuwen kamer van een kinderkamer. Open Gaten dicht maken in het huis

Plannen en vergunningen voorzien voor verbouwing

Voor dit alles zoek ik hulp voor het tekenen van de plannen en voor de aanvraag van de nodige vergunningen. Ik wil mijn bestaande woning renoveren om er een kleine knusse B&B van te maken, vermits ik nu alleen woon in een groot huis. Zeker 2 van de 3 schouwen kunnen verdwijnen. Ik overweeg om onder het dak een extra kamer met een groot raam te creëren. Verder wil ik kijken of op een plat dak een extra verdiep kan worden voorzien als extra ruimte voor één van de slaapkamers. Sanitair moet eveneens worden bekeken. Voor de verwarming zou ik een warmtepomp willen en verder zonnepanelen op het dak. Op deze manier komen er minstens 2 kamers vrij voor een B&B.

Oud huisje totaal renoveren

Wil een oud huisje met 2 slaapkamers van totaal 70m² volledig renoveren . Er moet een volledig nieuw dak op, nieuw sanitair, CV en elektriciteit. Ik wens ook een aanbouw op de eerste verdieping van 5,5 op 3,5, materialen: steen, hout en kunststof. Zou ook graag bespreken (eventueel) of de voor- en achtergevel opgehoogd kunnen worden om extra ruimte te maken boven om een bijkomende kamer te maken met vaste trap. Heb een architect nodig die op zoek gaat naar mogelijkheden en oplossingen en niet gewoon alles wilt platgooien en een nieuwbouw zetten omdat dit makkelijker is. Ook een dakwerker/schrijnwerker nodig voor dak/ achterbouw en aannemer voor overige werker.