Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sinaai Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sinaai Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sinaai Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Sinaai Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sinaai Waas:

Verbouwing benedenverdieping

We willen de benedenverdieping van onze woning renoveren: Vloer en chape + elektrisch vloerverwarming systeem uitbreken (isolatie is al voorzien) (88m²) Vloer, chape en op diepte graven voor isolatie te kunnen leggen (12m² -> zie slaapkamer benedenverdieping, hier is geen vloerisolatie/vloerverwarming voorzien) Isolatie leggen (12m²) Nieuwe vloerverwarmingsbuizen (voor met warmtepomp) leggen (+-100m²) chape + tegels leggen (+-100m²) plinten (91m²) Uitbreken bestaand (houten) plafond en plaatsen nieuw plafond 56,5m² (pleisterwerken) Nieuwe keuken Nieuwe badkamer: plafond: pleisterwerken (6,6m²), muur: tegels (+-25m²), inloopdouche met glazen wand, dubbel lavabomeubel (vloer is al bij bovenstaande gerekend) Ramen en deuren beneden (zie plan)

Renovatiewerken uitvoeren

Op zoek naar een aannemer voor enkele renovatiewerken. Men moet de waterleiding en septische put openbreken en herstellen. Ook kopen we een nieuwe keuken aan die men moet installeren. Aanleggen van een oprit met steentjes. Badkamer van 3 x 2 meter renoveren. Plaatsen van een nieuwe garagepoort.

Garage bezetten

Garage zetten bekleed met steen dit met een plat dak.

Binnendeuren vervangen

Wij zouden al onze binnendeuren willen laten vervangen. Dit zijn er in totaal 11. Aangezien wij dit zelf reeds hebben geprobeerd, hebben wij een 5 tal deuren reeds aangekocht. Er dienen dus nog 6 deuren te worden aangekocht. De deuren zouden van het volgende type moeten zijn: Thys deur ‘Solid S1 n°4' half massieve eik . Onze vraag is dan ook: plaatsen jullie binnendeuren en kan dit rond half juni worden uitgevoerd? Het uitbreken van de oude deuren zouden we zelf op ons nemen. Graag een offerte op basis van de vervanging van 11 binnendeuren.

Dichtmaken van veranda

Het is een open veranda aan muur gezet. Zou het willen dicht doen met een zij- paneel ,voor-paneel en zij-schuifraam. Veranda is 3 meter op 3 meter. We hebben ze zelf al wat dichtgemaakt,maar kunnen dat terug afbreken. Het regent erin. Zou het graag gesloten hebben in de week van 21 mei 2016. Foto's ter beschikking.

Houten steunbalken boven ramen vervangen

Er zouden aan de achtergevel 5 houten balken moeten vervangen worden. De exacte afmetingen weet ik niet maar deze zullen ongeveer: 3 keer 1,70 m en 2 keer 3 m zijn.

Renovatie achterbouw

Afbraak bestaande verande en keuken en opnieuw optrekken van deze oppervlakte. Vloeren uitbreken en uitgraven. Beton storten , vloerisolatie, chape en nieuwe vloerbekleding. Elektriciteit en waterleiding voor nieuwe keuken

Sleutel op de deur woning nieuwbouw

pastoriewoning van ongeveer 10 meter op 9 meter met bruikbare zolder

Volledige verbouwing van een huis

Het betreft een volledige verbouwing van een huis uit de jaren 1960. Waarbij de elektriciteit volledig vernieuwd zal moeten worden. nieuwe pleisterwerken, nieuwe ramen. De zolder moet geïsoleerd en afgewerkt worden. Nieuwe badkamer, alsook nieuwe keuken. Eventueel de bijbouw van een veranda.

Slopen huidige keuken. plaatsen van ...

Slopen huidige keuken. plaatsen van nieuwbouw. Deze omvat de afbraakwerken, de metselwerken , timmerwerken , dakwerken en buitenschrijnwerk.+/- 40m2.