Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Amandsberg:

Trapgat maken en vaste trap naar de zolder plaatsen

Onze zolderverdieping is nu enkel bereikbaar via kleine opening met vouwladder. Wij zouden graag een volwaardige trap willen, de zoldervloer is in beton.

Scheurende binnenmuur herstellen

Ik heb sinds wegenwerken van het stad een exponentieel groeiende scheur (in bakstenen) in mijn binnenmuur die nu helemaal tem het eerste verdiep doorloopt.

Verbouwingswerken uitvoeren

Wij zoeken een aannemer: - skeletbouw op een plat dak (badkamer) - bij maken van een ruimte voor een toilet - uitbreken van een muur en alles wat daarbij komt kijken. - vernieuwen van de riolering Uitbreiding : 12 m². En ruimte in de gang maken.

Benedenverdieping rijhuis verbouwen

Wij willen de huidige zitruimte wisselen met de keuken. Waardoor we de volledige benedenverdieping willen aanpakken: nieuwe vloer met vloerverwarming, nieuwe keuken, leidingen verleggen. Achteraan nieuw schuifraam. Eventueel berging verwijderen en ingemaakte grote kasten in de plaats. Vernieuwing plat dak met koepel. Oppervlakte van 100 m².

Beton van autoboxen te vervangen

Ik heb 20 autoboxen in twee rijen van tien en die zijn in beton maar moeten vervangen worden Zijn 65 jaar oud Ik zou graag een prijsofferte vragen voor die nieuwe wanden die Zijn ongeveer 5,20 Lang en 2,10 hoog oplopend tot 2,20

Trapgat en muuropening maken voor plaatsing nieuwe vaste trap

We willen een vaste trap van de 1e verdieping naar de zolder. Hiervoor moet er een trapgat op zolder gemaakt worden en een muuropening op de 1e verdieping.

Betonplaat gieten

Gieten van een betonlaag op volle grond als basis van mijn vloeropbouw. Oppervlakte = 30m² + 6m2 (ruimtes zijn verbonden).

Afbreken schouw gelijkvloers

Afbreken van een schouw in de woonkamer. Het gaat om een stenen schouw met klassieke schouwmantel. Stenen schouw met schouwmantel.

Betonplaat leggen voor jacuzzi

Wij zouden een betonplaat willen voor het plaatsen van een jacuzzi in de tuin. Via de oprit gemakkelijk toegankelijk. De plaat zou ongeveer 10 m² moeten zijn.

Bestaande aanbouw renoveren

We willen onze keuken op het gelijkvloers veranderen: de huidige achterbouw wordt verwijderd en er komt een glazen wand met schuifdeur zodat we vanuit de keuken direct in de tuin kunnen. Om dat te realiseren moeten naast de bestaande buitenmuur ook een tweetal binnenmuren verwijderd worden zodat een open doorgang ontstaat. De werken omvatten - verwijdering van huidige achterbouw in de tuin - uitbreken van buitenmuur en plaatsing van glazen wand + schuifdeur - plaatsing van glazen overspanning (zijkant: ong 6m²) - openmaken (en ondersteunen) van een dragende binnenmuur - verwijderen van een niet dragende binnenmuur - het uitbreken van de huidige plafonds en vervanging nieuwe plafonds in gipsplaat - het uitbreken van de bestaande tegelvloer en vervanging door een nieuwe vloer