Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Denijs Westrem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Denijs Westrem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Denijs Westrem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie renovatie in Sint Denijs Westrem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Denijs Westrem:

Renovatie kantoorruimte

De ruimte is momenteel open , en wat er moet gebeuren is het volgende: - Bouwen gyproc wanden zoals aangegeven op het plan + ingebouwde vensters waar nodig - Afwerking en verven van de gyproc wanden - Glazen wanden & deur + installeren aan de meeting rooms - Houten partities, te maken en installeren - Electriciteitsplannen installeren - Installatie lichtplan Het is een ruimte van 192 m².

Trap zandstralen

Trap zandstralen: Trap in volle eik met nog recente vernislaag. Leuning en spijlen nu in metaal. Ter plaatse komen kijken.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Wij zoeken een aannemer voor het gieten van een grondplaat voor ons tuinhuis. Het gaat om een standaard of polybeton plaat 15 cm dikte met beton net. Afmetingen zijn 400 x 250 cm. De grondplaat moet achteraan de tuin in braakliggend terrein komen (geen uitbraakwerken vereist). Uiterste opleverdatum: januari 2018.

Lichte renovatie van woning

Wij zoeken een aannemer die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren aan ons huis (huis is ongeveer 240m²) - plaatsen van nieuwe ramen en deuren - plaatsen van een nieuwe vloer - heraanleg tegels buiten - aanleg oprit

Kantoor in magazijn

In een magazijn loods willen we een kantoor maken. Kantoor van 10 bij 4,5 m : gyproc met deuren en ramen . Moet voor 11 juli klaar zijn.

Bestaand houten atelier in de tuin afbreken en garage bouwen

Houten atelier, geplaatst op betonvloer (ong. 4m x 7m), volledig afbreken (electriciteit en water aanwezig) en er een nieuwe garage/berging op plaatsen die hoog genoeg is om er een kleine caravan van 2. 38m hoog in te plaatsen met bergruimte voor stockopslag.

Scheuren herstellen

Herstellen scheuren zowel in de binnenmuur als in de buitenmuur.

living uitbreiden naar garage

living uitbreiden naar garage

Uitbreiding van keuken en badkamer, ...

Uitbreiding van keuken en badkamer, doortrekken van trap tot zolderverdieping, aanpassing van ramen en deuren, ombouw van garage tot hall, toilet, berging, herleggen van electriciteit en sanitair, eventuele aanbouw van veranda. Vloeren en parket, plaatsen dubbele beglazing, plaatsen open haard.

We hebben zojuist een vrijstaand ...

We hebben zojuist een vrijstaand herenhuis in Gent gekocht en willen deze volledig renoveren in den oude stijl maar met moderne tinten ZONDER dat het een volledige moderne inrichting krijgt. De renovatie betreft ongeveer 10 ruimtes: living, keuken, vestaire, 4 slaapkamers, dressing, badkamer en zolder (5de slaapkamer met badkamer). Dus... Van boven tot beneden.