Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Kruis Winkel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Kruis Winkel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Kruis Winkel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in Sint Kruis Winkel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Kruis Winkel:

Bouwen nieuw schoolgebouw

Uitbreiding van schoolgebouw met 3 lokalen.Op korte termijn (start september) bouwen van 3 lokalen en een polyvalente zaal met alles er op en eraan. Plannen en voorschriften ter beschikking. Dossier en offerte op te maken ter goedkeuring

Vergroting van garagepoort

Vergroting van garagepoort. Nu zijn er 2 poorten moet 1 poort worden. Afmetingen :er moet een aanhangwagen kunnen geparkeerd worden.

Verbouwen garage en stalletje

In bijlage vind je het plan zoals de garage er nu uitziet. Eveneens vind je het plan zoals het zou moeten worden. Het is een pdf-bestand. Om de afmetingen te kunnen lezen zal je moeten inzoomen. 1) Momenteel bevat ons garage een schuin dak van golfplaten (geen zadeldak). Dit moet een zadeldak worden (eveneens met golfplaten –> stalen en geïsoleerd met wel een aantal doorzichtige golfplaten. De garage moet bepleisterd worden van binnen en het raam uitgewerkt. Eveneens dubbel glas in plaatsen. 2) Het stalletje moet afgebroken worden en er moet een houtskelet stal komen eveneens met zadeldak. .In zowel de garage als in het stalletje moet een houten zoldering komen. Afwerking in paddockplanken De deuren en poorten zouden we voorzien in hout.