Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Lievens Houtem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Lievens Houtem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Lievens Houtem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw zolderverbouwing in Sint Lievens Houtem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Lievens Houtem:

Stabiliseren funderingen bestaande woning

Ons huis vertoont sinds een tweetal jaar horizontale scheuren in de binnenmuren, net boven de plinten en op twee meter hoogte. De scheuren zijn ondertussen 0,5cm tot 1,5 cm breed, dwars door de muur en over de gehele lengte. De scheuren zijn ook nog niet stabiel. We merken dat er nog scheuren bijkomen. Huis heeft oude funderingen, staat op kleigrond. Ook in de buitenmuren beginnen zich scheuren te vormen

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Ik wil mijn woning verbouwen en de muur tussen de living, keuken en veranda laten wegnemen en een draagbalk in de plaats steken.

Dichtmetsen van twee deurgaten en bijmaken van een deurgat

Het betreft het dichtmaken van 2 deuren in een binnenmuur. Daarna het verplaatsen van een deur naar een andere plaats voor 1 van de toegemaakte deuren.

Bijplaatsen van toilet op 1e verdieping

Het plaatsen van een toilet op de 1 verdieping maar er is geen afvoer voor het toilet daar. Dit extra toilet komt in de badkamer, onder de badkamer is het gastentoilet gelegen. Wat is de kost om deze installatie te plaatsen rekening houdend met een afvoer voor het toilet te moeten maken, dit kan naar het gastentoilet eronder en daar dan aansluit te maken op de afvoer voor de roilering. In de badkamer kan eventueel een bestaand bidet vervangen worden door een staand toilet. Deze opdracht zou liefst afgewerkt worden tijdens de maand juli.

Opbouw in houtskelet

Houtsekletbouw + dakconstructie+vloerconstructie opbouw 28m². Betreft het optrekken van de bestaande gevels van de garage met een volwaardige 2e bouwlaag, afgewerkt met een plat dak.

Uitbreiding woning in houtskelet

Bedoeling is om de woning (veranda die keuken wordt) uit te breiden met 20 m2. We hadden dit graag in houtskelet gedaan. Plan/schets ter beschikking.

Uitbreiding opbouw garage

Op de garage willen wij een houtconstructie optrekken van +/- 32m² (afgewerkt met een plat EPDM dak) om extra woonruimte te creëren. Ook dient er verbinding gemaakt te worden met de reeds bestaande bovenverdieping. Gevelbekleding nog te beslissen.

Zolderkamer te renoveren

Renoveren van zolder naar slaapkamer.Alles moet nog aangelegd worden, vloeren elektriciteit etc...

Verbeteringswerken in en rond huis

Graag hadden we aan ons huis een houten poort geïnstalleerd. Eveneens in de keuken willen we enkele keukenkasten (meubelen) laten plaatsen.

Heropbouw woning na brand

Mijn woning is volledig vernield door een brand. Ik ben op zoek naar een aannemer die mij kan helpen bij de totale heropbouw van mijn woning.