Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Martens Latem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Martens Latem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Martens Latem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw aan-, uit en opbouw in Sint Martens Latem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Martens Latem:

Bestaande open haard renoveren

Open haard renoveren. Ik heb een open haard in mijn living die ik graag wil laten renoveren. Op zoek naar een vakman om de mogelijkheden te bespreken van hoe we dit kunnen aanpakken. Model staat los van de muur. Binnenwerk uit te halen en te vervangen.Vervangen met vuurvaste stenen.

Houtrot in veranda herstellen

In onze woonkamer is een keuken-veranda ingebouwd. Een hellende houten steunbalk voor glaspanelen vertoont houtrot bij de aansluiting met een horizontal houten ligger. Is het mogelijk om de plaats waar houtrot is opgetreden te herstellen zonder de hele veranda te moeten vernieuwen ?

van een bestaande leefbare bungalow een ...

van een bestaande leefbare bungalow een volledig verdiep bij te bouwen,waarvan er 3slaapkamers en een grote badkamer bij kunnen. de beneden verdieping dient ook volledig gereneoveerd te worden aangezien we daar ook veranderingen in willen. open keuken aansluitend aan de living. van de bestaande badkamer een instap douche te maken. en eventueel van de andere kamers een grote werk of speelkamer

Niet dragende binnenmuren,wc,lavabo ...

Niet dragende binnenmuren,wc,lavabo verwijderen.Nieuwe binnenmuur plaatsen,gepolierde beton gieten als vloerbedekking.Bourgondische sierschouw demonteren+deze muur opnieuw bezetten,keukenfaience weghalen+muur opnieuw bezetten.Carport 2wagens+opberhok tuingerei plaatsen.

Aanbouw van +/- 30m2, aanpalend aan ...

Aanbouw van +/- 30m2, aanpalend aan garage (25m2). Beiden omvormen tot keuken en bijkeuken. Grote ramen uitgevend op tuin. Optie van verdieping met aansluiting op dak en bestaande verdieping.

Renovatie open bebouwing. Plaatsen ...

Renovatie open bebouwing. Plaatsen centrale verwarming + condensatieketel. Openbreken vloer. Vloerverwarming installeren. Terug betegelen.

Voor verbouwing van een hoeve te ...

Voor verbouwing van een hoeve te Sint-Martens-Latem ben ik op zoek naar architect voor dakconstructie, advies en aanvraag benodigde vergunningen

Volledig appartement in te richten op 1e ...

Volledig appartement in te richten op 1e verdieping met 2 slaapkamers. ruwbouw staat er en is af, electriciteit is deels af (werfkeuring), ramen zijn ook geplaatst. Chaufage + loodgieterij dient geplaatst te worden, badkamer plaatsen + keuken voorzien voor aflopen en water. Chape over het gehele appartement, binnendeuren plaatsen, kleine plaats voorzien van gyproc en stuk appartement bezetten. Trap diet te worden bezet met natuursteen.

nieuwbouw open bebouwing zeker ...

nieuwbouw open bebouwing zeker laagenergiewoning, misschien zelfs passiefhuis. We willen een functioneel huis met een frisse indruk. kernbegrippen: ruimte en licht, gastvrij, uitnodigend tot beweging. Toekomstgericht en met oog voor toegankelijkheid. Geen tierelanteintjes, maar wel een gezellig en warm thuis voor ons en onze twee kinderen.

vernieuwen van dakgoot en bekleding van ...

vernieuwen van dakgoot en bekleding van gedeelte gevel tussen ramen op 1e verdieping