Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

Niet dragende binnenmuren,wc,lavabo verwijderen.Nieuwe binnenmuur plaatsen,gepolierde beton gieten als vloerbedekking.Bourgondische sierschouw demonteren+deze muur opnieuw bezetten,keukenfaience weghalen+muur opnieuw bezetten.Carport 2wagens+opberhok tuingerei plaatsen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Sint-Martens-Latem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Advies stabiliteit dak

Ik zou het dak van mijn woning moeten vernieuwen. Het betreft een hellend dak waar momenteel roofing plus een ijzeren overzetdak op ligt. De spanten zijn ook geplaatst voor dit type dak. Ik heb een spouwmuur maar geen dragende binnenmuren (alle muren zijn gyprocwanden). Ik zou graag willen weten of mijn constructie dakpannen zou kunnen dragen.

Niet dragende binnenmuren verwijderen en afwerken

Op de bovenste verdieping van een appartement moet men 2 niet dragende muren verwijderen. Muur 1: 2,90 x 2,80m & muur 2: 2,00 x 2,80m Na verwijdering ook de wanden afwerken.

Binnenmuren verwijderen

Twee binnen muren verwijderen:Ik zou graag op korte termijn een niet dragende binnenmuur op de 1 1 steste verdieping weghalen (badkamer uitbreiding). Een muur is niet dragend op eerste verdieping, en de tweede muur van de keuken op de beneden verdieping is een draagmuur. Lengte van muur op eerste verdieping is 3 meter. Op tweede verdieping is de muur 4 meter.

Bestaande aanbouw renoveren

We willen onze keuken op het gelijkvloers veranderen: de huidige achterbouw wordt verwijderd en er komt een glazen wand met schuifdeur zodat we vanuit de keuken direct in de tuin kunnen. Om dat te realiseren moeten naast de bestaande buitenmuur ook een tweetal binnenmuren verwijderd worden zodat een open doorgang ontstaat. De werken omvatten - verwijdering van huidige achterbouw in de tuin - uitbreken van buitenmuur en plaatsing van glazen wand + schuifdeur - plaatsing van glazen overspanning (zijkant: ong 6m²) - openmaken (en ondersteunen) van een dragende binnenmuur - verwijderen van een niet dragende binnenmuur - het uitbreken van de huidige plafonds en vervanging nieuwe plafonds in gipsplaat - het uitbreken van de bestaande tegelvloer en vervanging door een nieuwe vloer

Verbouwing villa naar 3 appartementen

Afbraak en opbouw garage/slaapkamer - Afbraak alle dragende constructies - Plaatsen steunbalken en poutrels - Metsen grote binnenmuren - Afbraak welfsels traphal - Bouw betonnen trappen - Dakwerken (dakkapellen, nooduitgang studio e. d. ) - De twee dakterrassen en ook de betonondergrond met isolatie voor het terras van appartement 1. - Afvoer puin - Metsen grote schouw

Renovatie - wegnemen binnenmuur

Voor binnenhuis renovatiewerken zoek ik een vakman die twee dragende binnenmuren op gelijkvloers kan wegnemen en steunbalk in de plaats kan zetten (lengte balk +- 3 meter)

Totaalrenovatie beschermd dorpszicht

Het betreft de totaalrenovatie van een beschermd dorpszicht. Het pand bevindt zich op een beschermde site dewelke volledig wordt opgewaardeerd. Het huis op zich staat langs binnen reeds volledig kaal, slechts 1 dragende binnenmuur op 110m² op gelijkvloers, op de eerste verdieping zijn geen binnenmuren aanwezig. De bedoeling is om het pand in verschillende fases af te werken (daar het budget momenteel max. 50.000€ bedraagt). Fase 1: bijgebouw afbreken, gevels opknappen, ramen renoveren, vloerplaat gieten, gelijkvloers bewoonbaar maken, eerste verdiep open laten voor latere uitbreiding. Er wordt zoveel mogelijk zelf gedaan (kwestie van besparen en ervaring op te doen), er is een bouwvergunning nodig.

Renovatie huis hoeveland

renovatie van 4 gevelwoning uit 1938 - nieuw raamopeningen maken / aanpassen (14 stuks) - binnenmuren aanpassen (dragend), poutrel/kokom zetten , nieuwe dragende muren metsen. - Kelder opvullen en afsluiten - aflopen en nutsleidingen aanpassen de plannen van de architect zijn klaar, de aanvraag voor bouwvergunning is ingediend. budget nog niet gekend , opgeggeven budget is zeer ruwe schatting