Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sint Niklaas heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sint Niklaas u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Niklaas of directe omgeving.

85 klanten uit Sint Niklaas bevelen een bij Casius in Sint Niklaas aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sint Niklaas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw HOB plaatsen, nieuwbouwwoning fundering en ruwbouw, aanbouw zetten aan handelszaak, aanbouw met 1 verdieping, aanbouw plaatsen met een verdieping en veel glas, houten aanbouw met veel glas, uitbreiding bovenbouw + gedeelte benedenverdieping, renoveren appartement, appartement moderniseren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, mantelzorgwoning bouwen, uitbreiden + renovatie keuken, totaal renovatie appartement, zolder inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, restauratie verbouwing in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Niklaas:

Opbouwen van woning

Het is een gestript huis, wat wil zeggen de basis ligt er al. Nu is het gewoon vanbinnen alles opbouwen, elektriciteit leggen en bezetten van muren, een volledig nieuw dak enzovoort. Dit wil zeggen ook een nieuwe keuken en badkamer. Wij hebben carte blanche op vlak van indeling tot afwerking. Dus nu moet ik ongeveer weten wat me dit allemaal gaat kosten. , Een toonzaalmodel als keuken is ook goed voor ons. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Ventilatie, Verwarming, Andere Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 25m² Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden

Balkon renoveren

Ik beschik over een appartement met een klein terras, deze zou moeten gerenoveerd moeten worden. Graag zou ik het terras volledig renoveren, dit door iemand met een frissen kijk om de beperkte oppervlakte ook optimaal te benutten. Oppervlakte terras 5 - 6 m².

Nieuwe badkamerplafond

Nieuw plafond: Het plafond van de badkamer is ingezakt door een lek in het dak (die ondertussen al een tijd gerepareerd is). Isomo plaatjes, gipswerk en een soort riet zijn eruit gevallen. De badkamer oppervlakte is ongeveer 12 m². Graag ter plaatse komen kijken.

Bouwen achterbouw in houtskelet

We zoeken een aannemer voor houtskeletbouw, het betreft een klassieke achterbouw van zo een 50 vierkante meter met badkamer bovenop. We starten graag in november. Alle technische gegevens vind je terug in bijlagen.

Steunmuur uitbreken

Ik wil graag een steunmuur uitbreken om zo meer plaats in de ruimte te creëren. De muur is 2m breed en is in een hoek van 120 graden. Werken uit te voeren in oktober.

Complete renovatie appartement

Renovatie van appartement. Ongeveer 60 m². Nieuwe vloer steken. Hvac plaatsen. Elektriciteit plaatsen. Schilderwerken. Nieuwe badkamer en keuken plaatsen.

Opening te maken om een deur erin te plaatsen

Wij willen een deur in een muur hebben van een slaapkamer. Dus opening maken en kozijn maken voor een gewone deur erin te plaatsen.

Verbouwing uitvoeren

Ik zoek een vakman voor de verbouwing die ik wil uitvoeren. De werken kunnen in principe midden juni starten( op dat moment zal ik mijn vergunning krijgen). Hierbij wat meer details; • Half openbebouwing • Afmeting: 3,55m op 6 meter. • Fundering ( zie planning) • Hefschuifraam te plaatsen van 4m 80. • Isolatie: 12cm dik ; volgens wettelijke normen • Dakwerken: platdak + geïsoleerd • Afwerking: Steenbuitenkant met voegen

Herstellen muur en plafond ten gevolge van een waterlek

Ik wil graag mijn plafond laten repareren die open gemaakt is voor een waterlek (0,5 x 0,5 m groot). Tegelijkertijd zou de wand met afvoerleiding (die ook open gemaakt is voor dit waterlek) bepleisterd dienen te worden. De gelegde afvoerbuis tegen het plafond zou ik graag willen laten wegstoppen met een houten (gyproc? ) bekisting. (zie foto) Wat zou mij dit kosten? En kan dit zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Garage ombouwen tot slaapkamer

Ik wil een deel van de garage ombouwen tot slaapkamer het gedeelte slaapkamer zou een 15 m² tot 20 m². Zijn vloer aanpakken, isoleren/wanden zetten. Dakisolatie. Verwarming voorzien. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Carport aluminium met plat dak voor 1 wagen

Antraciet carport plaatsen met een plat dak. Voor 1 wagen.

Volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing

Het gaat om een woning met een beperkte gevelbreedte van 4,60 meter. De totale perceelgrootte is ongeveer 135m². Bouwplannen: 1. Inbouwen van een kleine garage. Doel is om vooraan in de woning een deel van de huidige woonkamer om te bouwen tot een kleine garage voor één wagen. Mogelijkheid om de voordeur met hal te behouden moet bekeken worden - mogelijks is de woning niet breed genoeg maar kan ook de tussenmuur niet afgebroken worden. Een andere woning in de straat heeft in de voorgevel een garage ingebouwd, met een poort met deur. Zo is de garage ook meteen de inkom. 2. Het tussengedeelte dat overblijft is dan nog groot genoeg om een volledig nieuwe keuken te zetten. Mogelijkheid bekijken om hier ook nog

Afbreken buitengevel, isoleren + crepi

Afbreken van een buitengevel van een open bebouwing, isolatie + crepie plaatsen.

Steken van 1 poutrel

Ik ben aan het verbouwen en zou graag 1 poutrel laten steken om de ruimte te laten "vergroten" maar ik zou graag weten wat mij dit gaat kosten bij jullie. Lijkt mij best dat er eens ter plaatse gekeken wordt.

Uitbouw bestaand tuinhuis

Betreft enkele wanden bij plaatsen om tuinhuis door te trekken ongeveer 1 meter bijkomt. Wij hebben recent een woning gekocht, maar het tuinhuis is te klein om al onze tuinspullen in op te bergen. Het tuinhuis leent zich ertoe om naar achter toe uit te bouwen. Hiervoor zoeken wij een handige klusjesman die weet hoe hij enkele weerbestendige wanden kan plaatsen, eventueel met een deur. Een dakconstructie is al aanwezig.

Steunmuur en schouw verwijderen

We willen de muur tussen keuken en living uitbreken + een schouw verwijderen van het gelijkvloers, via 1ste verdiep tot en met de zolder. De dragende muur zal onderstut moeten worden. Graag een offerte voor onderstaande : - Uitbreken en stutten van 3,4 meter lange draagmuur, 2,3 meter hoge in een rijwoning te Sint-Niklaas.

Plaatsen van ruwbouw

Ruwbouw plaatsen.Fundering is voorzien.Metselen met ytong balken en folie tussen de muur.Uitbouw van 6,5 m tot 7m. Muren moeten opgetrokken worden tot 3 meter van op de vloer. Uitgraven tot 30 cm.

Volledige renovatie van casco loft

Volledige verbouwing van een casco loft , uitgezonderd keuken.

Renovatie van mijn woning

Ik wil mijn woning renoveren - electriciteit - badkamer - enz.

Totaal renovatie / opbouw zolder

Totaal renovatie van zolder (elektriciteit doortrekken, isoleren, muur afbreken en verder opbouwen, 2 schuifdeuren en 2 kamers maken, plafonds leggen( op zolder en ook boven trap naar boven toe), kasten op maat onder de schuine wand. Gelieve via email te reageren, we zijn niet altijd thuis.

Platleggen en heropbouwen van achterbouw

Achterbouw bestaande uit keuken,badkamer en berging platleggen en opnieuw opbouwen. Totale lengte 10 m, breedte 4 m

Lek in hoeken van veranda

Twee jaar geleden hebben wij een veranda laten plaatsen in aluminium door een firma die ondertussen al failliet is. Nu eigenlijk waren er reeds van in begin problemen. Er verscheen condens op de ramen en sinds enkele dagen wanneer het regent stroomt het water langs de hoeken naar beneden. Ondertussen begint de ondervloer osb te rotten. In de veranda zelf ligt laminaat. Kan of wil u ons helpen?

Diverse renovatiewerkjes uit te voeren

In een rijhuisje : keukentje uitbreken en nieuwe Ikea-keuken plaatsen. Ook nieuwe keukenvloer leggen. Electriciteit is gedeeltelijk vernieuwd in het huisje, maar nog niet alles.

Vochtschade in 2 slaapkamers herstellen

Door lekkende dakgoten hebben we in beide slaapkamers vochtschade. Ook schade aan gevel en dak. De dakgoten worden op dit moment vervangen. We zoeken dus een aannemer die eerst de schade kan vaststellen en een offerte voor kan opmaken voor de verzekering en nadien het herstellen ervan. Gevolgschade in slaapkamer, dak en gevel te herstellen.

Fundering voor veranda

Hierbij de plannen voor veranda. Plannen ter beschikking.