Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sint Niklaas heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sint Niklaas u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Niklaas of directe omgeving.

68 klanten uit Sint Niklaas bevelen een bij Casius in Sint Niklaas aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sint Niklaas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, renoveren van vierkantshoeve uit 1755, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, aanbouw slaapkamer en badkamer, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, woonkamer en keuken renoveren, renoveren kruipkelder, duplex volledig te renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Niklaas:

Herstellen muur en plafond ten gevolge van een waterlek

Ik wil graag mijn plafond laten repareren die open gemaakt is voor een waterlek (0,5 x 0,5 m groot). Tegelijkertijd zou de wand met afvoerleiding (die ook open gemaakt is voor dit waterlek) bepleisterd dienen te worden. De gelegde afvoerbuis tegen het plafond zou ik graag willen laten wegstoppen met een houten (gyproc? ) bekisting. (zie foto) Wat zou mij dit kosten? En kan dit zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Garage ombouwen tot slaapkamer

Ik wil een deel van de garage ombouwen tot slaapkamer het gedeelte slaapkamer zou een 15 m² tot 20 m². Zijn vloer aanpakken, isoleren/wanden zetten. Dakisolatie. Verwarming voorzien. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Carport aluminium met plat dak voor 1 wagen

Antraciet carport plaatsen met een plat dak. Voor 1 wagen.

Volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing

Het gaat om een woning met een beperkte gevelbreedte van 4,60 meter. De totale perceelgrootte is ongeveer 135m². Bouwplannen: 1. Inbouwen van een kleine garage. Doel is om vooraan in de woning een deel van de huidige woonkamer om te bouwen tot een kleine garage voor één wagen. Mogelijkheid om de voordeur met hal te behouden moet bekeken worden - mogelijks is de woning niet breed genoeg maar kan ook de tussenmuur niet afgebroken worden. Een andere woning in de straat heeft in de voorgevel een garage ingebouwd, met een poort met deur. Zo is de garage ook meteen de inkom. 2. Het tussengedeelte dat overblijft is dan nog groot genoeg om een volledig nieuwe keuken te zetten. Mogelijkheid bekijken om hier ook nog

Afbreken buitengevel, isoleren + crepi

Afbreken van een buitengevel van een open bebouwing, isolatie + crepie plaatsen.

Steken van 1 poutrel

Ik ben aan het verbouwen en zou graag 1 poutrel laten steken om de ruimte te laten "vergroten" maar ik zou graag weten wat mij dit gaat kosten bij jullie. Lijkt mij best dat er eens ter plaatse gekeken wordt.

Uitbouw bestaand tuinhuis

Betreft enkele wanden bij plaatsen om tuinhuis door te trekken ongeveer 1 meter bijkomt. Wij hebben recent een woning gekocht, maar het tuinhuis is te klein om al onze tuinspullen in op te bergen. Het tuinhuis leent zich ertoe om naar achter toe uit te bouwen. Hiervoor zoeken wij een handige klusjesman die weet hoe hij enkele weerbestendige wanden kan plaatsen, eventueel met een deur. Een dakconstructie is al aanwezig.

Steunmuur en schouw verwijderen

We willen de muur tussen keuken en living uitbreken + een schouw verwijderen van het gelijkvloers, via 1ste verdiep tot en met de zolder. De dragende muur zal onderstut moeten worden. Graag een offerte voor onderstaande : - Uitbreken en stutten van 3,4 meter lange draagmuur, 2,3 meter hoge in een rijwoning te Sint-Niklaas.

Plaatsen van ruwbouw

Ruwbouw plaatsen.Fundering is voorzien.Metselen met ytong balken en folie tussen de muur.Uitbouw van 6,5 m tot 7m. Muren moeten opgetrokken worden tot 3 meter van op de vloer. Uitgraven tot 30 cm.

Volledige renovatie van casco loft

Volledige verbouwing van een casco loft , uitgezonderd keuken.

Renovatie van mijn woning

Ik wil mijn woning renoveren - electriciteit - badkamer - enz.

Totaal renovatie / opbouw zolder

Totaal renovatie van zolder (elektriciteit doortrekken, isoleren, muur afbreken en verder opbouwen, 2 schuifdeuren en 2 kamers maken, plafonds leggen( op zolder en ook boven trap naar boven toe), kasten op maat onder de schuine wand. Gelieve via email te reageren, we zijn niet altijd thuis.

Platleggen en heropbouwen van achterbouw

Achterbouw bestaande uit keuken,badkamer en berging platleggen en opnieuw opbouwen. Totale lengte 10 m, breedte 4 m

Lek in hoeken van veranda

Twee jaar geleden hebben wij een veranda laten plaatsen in aluminium door een firma die ondertussen al failliet is. Nu eigenlijk waren er reeds van in begin problemen. Er verscheen condens op de ramen en sinds enkele dagen wanneer het regent stroomt het water langs de hoeken naar beneden. Ondertussen begint de ondervloer osb te rotten. In de veranda zelf ligt laminaat. Kan of wil u ons helpen?

Diverse renovatiewerkjes uit te voeren

In een rijhuisje : keukentje uitbreken en nieuwe Ikea-keuken plaatsen. Ook nieuwe keukenvloer leggen. Electriciteit is gedeeltelijk vernieuwd in het huisje, maar nog niet alles.

Vochtschade in 2 slaapkamers herstellen

Door lekkende dakgoten hebben we in beide slaapkamers vochtschade. Ook schade aan gevel en dak. De dakgoten worden op dit moment vervangen. We zoeken dus een aannemer die eerst de schade kan vaststellen en een offerte voor kan opmaken voor de verzekering en nadien het herstellen ervan. Gevolgschade in slaapkamer, dak en gevel te herstellen.

Fundering voor veranda

Hierbij de plannen voor veranda. Plannen ter beschikking.

Herstellen van gevolgschade

Heb waterschade opgelopen, en heb nu een bestek nodig voor de verzekering! Beschadiging van houten vloer en plafond, gyprocplaten, kast afzuigkap in keuken, herschilderen van muren

Renoveren van een villa

Het gaat om het verbouwen van een villa. Een garage en een stal aan te metselen volgens plan. Terras aanleggen alsook een voetpaadje rond de villa leggen. In de villa moet de waterleiding gedaan worden,de CV,de vloeren uitbreken ,beton gieten en dan nog het bezetwerk.

Woning verbouwen en achterbouw zetten

De werken omvatten het afbreken van een keuken, berging en schuur. Heropbouw en uitbreiding van keuken met berging en toilet, leefruimte met zicht op de tuin. De woning is 14m lang en dient uitgebreid te worden tot 18 à 20m (afhankelijk van goedkeuring) de breedte van de woning is 5. 20 en maakt een insprong van 2. 20m op 8. 20. We zouden graag de woning over de volle lengte uitbreiden tot 5. 20m

Plafond in woning vervangen

Graag een plafond te vervangen in laminaat of gyproc vervangen in een leegstaand huis. Oppervlakte 12m2

Zolder af te werken

Isolatie van zolder, dakvenster plaatsen, vloeren leggen en een vaste trap plaatsen.

Diverse werken uit te voeren

Dakisolatie van de zolder. 3 dakvensters plaatsen. 4 verwarmingen plaatsen. Een kleine opening voor een raam waar geen vergunning voor nodig is. Gasinstallatie van ketel verplaatsen. Opening maken in een dragende muur aan binnenkant. Plaatsen van een nieuwe voordeur all incl. Isolatie van een bijkamer.

Herstel van veranda

Door de hagelstorm van Pinksteren moeten alle platen (8tal) in polycarbonaat van de veranda worden vervangen. +/- 30m2 De veranda is vermoedelijk ouder dan 20 jaar. Geen idee wie de veranda geplaatst heeft, noch welke aluminium profielen werden gebruikt.

Veranda afbreken, dorpel plaatsen

Bestaande veranda in meranti moet afgebroken worden. Onderaan dorpel steken,nieuw dak leggen(glas en/of polycarbonaatplaten)en binnenin afwerken. Gratis en vrijblijvend offerte