Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Niklaas:

Abreken van een bestaande stal en opnieuw opbouwen

Ik wil een stal laten afbreken en opnieuw opbouwen. Ongeveer 7 x 4 meter. Dak, bepleistering en chap en voorgevel . Elektriciteitswerken en loodgieterij doen we zelf. Daarna zal de ruimte omgebouwd worden tot badkamer.

Vervangen betonnen poutrel garagebox

Garagebox: Willen nieuw poort plaatsen, maar daar zijn eerst werken voor nodig. - Vervangen betonen potrel. - herstelling beton - plaatsen van nieuw dorpel

Poutrel plaatsen

Muur afbreken en poutrel plaatsen. Poutrel : 2 te zetten. totaal 4 m

Steunbalk steken en draagmuur afbreken

We willen de muur tussen keuken en eetplaats openmaken. Is een draagmuur dus we moeten een poutrelle steken. Muur is 3m25, hoogte 2m75. 1 deurgat van 85cm er rust 1 verdiep en puntdak op.

Schouw woonkamer verwijderen

Ik wens graag dat de grote sierschouw met inbouwhaard wordt verwijderd uit de woningkamer. Deze neemt alle ruimte in beslag, nu wil ik dit ook veilig laten verwijderen dat de schouw niet inzakt, instabiliteit enzovoort en er achteraf geen kopzorgen bijkomen.

Zolder isoleren en afwerken

Dak isoleren via binnenkant. Afwerking tot zolderkamer. Trap vervangen die gaat naar zolderkamer. Oppervlakte 30 m².

Herstellen betonrot appartementsgebouw

Achteraan het appartementsgebouw hebben we terrassen. Deze laten blijkbaar bij sommige water door omdat wij bij sommige terrassen stalactieten zien Betongedeelte is ook bij sommige aan het afbrokkelen. Appartementsgebouw met 4 verdiepingen en dakterras. Stelling plaatsen.

Woning laten renoveren

Vernieuwing, verbouwing van woning. Architect heeft plannen opgemaakt. Er dient een betonlaag te komen op 1 ste verdieping. Muur uitbrieden aan de kant van de tuin. Ook trap steken en andere werken. Ik wil beton leggen op de eerste verdieping,de muur van de kant van tuin,dieper maken,nieuwe trapen maken.

Renovatiewerken uitvoeren

Vernieuwing plat dak 25m² Opnieuw bezetten van muren die vochtschade hebben opgelopen door een lek in het dak. Chappen van de gelijkvloers 40m² Verdere afwerking van de badkamer (tegelen en voegen) Plaatsen van een gasleiding en het plaatsen van een boiler voor warm water en CV (chauffages al geïnstalleerd) Vernieuwing van de elektriciteitskast 3 nieuwe ramen plaatsen (5m² per stuk)

Muren uitbreken en steunbalken plaatsen

Wij zouden graag de muur tussen living en keuken openbreken. Ook de muur tussen keuken en veranda uitbreken. Er zouden dus 2 steunbalken geplaatst moeten worden. En de binnenmuren moeten ook opengebroken worden.