Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing:

Volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing

Het gaat om een woning met een beperkte gevelbreedte van 4,60 meter. De totale perceelgrootte is ongeveer 135m². Bouwplannen: 1. Inbouwen van een kleine garage. Doel is om vooraan in de woning een deel van de huidige woonkamer om te bouwen tot een kleine garage voor één wagen. Mogelijkheid om de voordeur met hal te behouden moet bekeken worden - mogelijks is de woning niet breed genoeg maar kan ook de tussenmuur niet afgebroken worden. Een andere woning in de straat heeft in de voorgevel een garage ingebouwd, met een poort met deur. Zo is de garage ook meteen de inkom. 2. Het tussengedeelte dat overblijft is dan nog groot genoeg om een volledig nieuwe keuken te zetten. Mogelijkheid bekijken om hier ook nog
Offertes van aannemers voor renovatie uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing uit heel België:

Hellend dak renoveren en isoleren en zonnepanelen plaatsen (Sarkindak)

De bestaande woning dit is een alleenstaande woning in meer dan 100 jaar oud en er werd in het verleden al een renovatie gedaan. (Verstevigen van de bestaande houtconstructie) Nu is de oude constructie aangetast door houtworm. Vervangen van de bestaande constructie met leggen van de dakpannen of vernieuwen van het volledige dak met stalen dakplaten. Oppervlakte is 150 m². Geen dakramen plaatsen, deze zijn er al. Ook interesse in zonnepanelen plaatsen dus een dakwerker die ook eventueel zonnepanelen kan plaatsen.

Volledige en grondige renovatie van badkamer en toilet

Ik wil de badkamer + toilet laten renoveren. Inloopdouche, badkamermeubels, betegeling,belichting en het toilet vernieuwen met betegeling.

Badkamer renoveren

Onze badkamer is dringend toe aan een volledige renovatie. Wij hebben momenteel: bad, wc en dubbele lavabo (incluis badkamermeubel). Wij zouden graag een wc, badkamermeubel (mag 1 lavabo zijn), aparte douche en bad hebben. De afbraak werken kunnen wij zelf doen. Opbouwen (bezetten, tegelen, leidingen mogelijks verleggen, ... ) en plaatsen van het sanitair wensen wij te laten doen. De badkamer bevindt zich op het eerste verdiep. Oppervlakte: 2.8m op 3m

Badkamerrenovatie

Volledige renovatie van de bakamer. Nieuwe tegels plaatsen, inloopdocuhe moet er komen. Sanitair vernieuwd worden, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond, nieuwe vloer. Oppervlakte: 1. 70 m x 4 m

Muren benedenverdieping bepleisteren

Het is voor de benedenverdieping bij te werken en volledige muren te plakken. Het gaat om een renovatie. Vier kamers en twee gangen.

Inloopdouche plaatsen en betegeling

Volledige renovatie van doucheruimte: vloer en 2 wanden betegelen + inloopdouche plaatsen.Afbreken doet klant zelf.

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Ik wil een volledige renovatie van een bestaande (tegelvloer) oprit & terras. Het betreft een totale opp. 153m3. Huidig hoogteverschil terras met dorpels 9á10cm. Graag indoor betonvloer optisch laten aansluiten met outdoor. Kunnen huidige tegels buiten overgoten worden of moeten ze uitgebroken worden? Kleur outdoor muisgrijs.

Plannen tekenen en adviseren voor renovatie

Wij willen een hoeve kopen, gelegen in waardevol agrarisch gebied. Wij willen hier echter een bestemmingswijziging doorvoeren en een kleinschalige brasserie met ijssalon starten. Hiervoor nemen wij graag een architect onder de arm die wat gespecialiseerd is in de wetten en plichten van agrarisch gebied vs horeca. Wij hadden hiervoor graag plannen laten tekenen. Het gaat dus om een volledige renovatie van oude stallen naar een karakteristieke ijssalon / brasserie. De oude elementen wensen we waar mogelijk te restaureren of hergebruiken zodat het pand zijn eigen identieke karakter blijft behouden.

Partners

Partners van Casius