Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor schade aan veranda herstellen:

Schade aan veranda herstellen

Er is aan één schuifraam een isolatiestrip losgekomen. Zelf kan ik dit niet herstellen aangezien er geen speling is tussen het vaste raam en het schuifraam. Materiaal is pvc.
Offertes van aannemers voor verandabouw uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade aan veranda herstellen uit heel België:

Plafond en muren herstellen na waterschade

Ik heb waterschade opgelopen door een lekkende sifon of een toiletkraantje van mijn bovenbuur. Er is waterschade aan de plafond en muren in mijn berging. Alsook de verlichtingskap zat vol met water en de muur in de veranda begint ook schade te vertonen. Nu 15/1 komt er iemand voor een lek detectie. Voor de verzekering moet ik mijn bestek nog inleveren van de schade.

Polycarbonaat platen vervangen

I heb drie platen die vervangen zouden moeten worden op veranda want er is schade en de oude zijn niet meer lekvrij. 3 platen :880x4050, 90x4050, 810x 4050.

Glas veranda vervangen

In de dakramen van onze veranda zit er in 2 glazen een grote barst. 1 barst zit in een bovenste glaslaag, de andere in een bovenste. Om verdere schade en risico op vochtinsijpeling te vermijden moet dit hermaakt worden.

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Schade aan twee puntdaken in de platen van polycarbonaat. In de bovenste laag zijn gaten , maar niet geheel door de platen. Doch deze moeten vervangen worden. Het gaat om een tiental platen van zo een 2 meter lang.

Verandadak herstellen

Schade door hagel aan het dak in de veranda. Op zoek naar een dakwerker om de nodige herstelling te maken.

Verandadak en dakgoot herstellen

Het gaat over schade aan het dak van de veranda, dakgoot die weg is, schade aan dakkoepel en nog wat schade aan de zijde van mijn huis die bestaat uit kleine plaatjes .

Herstellen dak veranda, dakkoepel en dakgoot

Er is door hevige winden wat schade aan mijn huis en ik wil via verzekering werken om alles terug in orde te maken. Schade aan het dak van mijn veranda, aan een dakkoepel, dakgoot is afgebroken en platen die aan het huis waren bevestigd zijn ook afgebroken .

Veranda herstellen na stormschade

Door de stormschade is er veel schade aan de voorste profielen en glas van de veranda. Eveneens de dakplaten zijn aan vervanging toe. Glazen kapot en profielen beschadigd en ook het rubber is verschoven.