Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Temse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Temse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Temse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw renovatie in Temse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Temse:

Fundering leggen voor vrijstaande garage

Vakman voor een fundering voor een vrijstaande garage van 4,5m x 8,5m. De plaats waar de fundering moet komen is perfect bereikbaar via de straat. Wel helt de tuin serieus af na het stuk waar de garage moet komen.

Woning renoveren

Binnenmuren metselen. Woning van 230m². Volledige isolatie van vloer en muur. Elektriciteit vernieuwen. Gevelbekleding, zonnepanelen, ramen en deuren vernieuwen, cv vernieuwen, waterleiding vernieuwen, badkamer en keuken vernieuwen, bezetwerken.

Plaatsen 2 wanden in kantoorruimte

wij zoeken voor onze kantoorruimte een verdeling met 2 'muren' die in een hoek op elkaar staan en aansluiten op 2 vaste muren. Wij hadden graag één muur in glas gehad (+/-8m) en één muur in gyproc (of dergelijke) (+/-6m). In de muur (gyproc bij voorstel) dient een deur geplaatst te worden. Op de bijgevoegde foto is het grote vierkant de plaats waar de muren moeten komen. Onderaan (aan de halve ronde) gyproc (of gelijkaardig) en rechts glas.

Afwerken renovatieproject

Enkele werken uit te voeren in een renovatieproject: Plaatsing tweede toilet op gelijkvloers en installatie van een nieuwe keuken. Plaatsing raam in de keuken dat reeds is aangekocht, afmetingen zijn 2m67 x 3m50. Plaatsing gashaard in living, ingewerkt in wandmeubel. Elektriciteitswerken onder andere stopcontacten en schakelaars bijplaatsen en mogelijk extra voorzieningen maken. Plinten te plaatsen.

Fundering garage voorzien

Het gaat over het plaatsen van een fundering achter in onze tuin om later een garage of tuinhuis op te plaatsen. Totale oppervlakte zou rond de 35m² zijn en de totale oppervlakte mag gepolierd worden. Alsook mag de fundering voorzien worden van vorstrand (indien jullie dit nodig achten). De plaats waar de fundering zou moeten komen is perfect bereikbaar via de baan. Achter de fundering gaat de grond stijl naar beneden richting een gracht.

Lek zoeken en gevolgschade herstellen na storm

Na het onweer van vorige week hebben we waterschade opgelopen aan de muur en de vloer in de keuken + de kamer er vlak boven. Zelf heb ik geen enkel idee langs waar het water binnenkomt.. De dakgoot is volledig vrij en volgens dat ik kan zien liggen er geen dakpannen verkeerd. Vloer is laminaat : 15 m². Muur van de keuken te herschilderen. Lek op te zoeken

Betonnen buitentrap vernieuwen en leuning plaatsen

Betonnen buitentrap vernieuwen (nieuwe laag beton) en nieuwe leuningen plaatsen ,woning is een bel etage.

Afwerken renovatieproject

Uit te voeren werken: - vinyl leggen - schilderen en behangen - vloer leggen - gyprocmuurtje zetten - deuren plaatsen.

Totaal zolderrenovatie

Het zou eigenlijk een chill ruimte moeten worden voor mij en mijn vrienden en heel graag zou ik er op 23 augustus mijn sweet 18 willen: Het is een oppervlakte van 107 m². Graag isoleren, en ook laminaat leggen. Graag ook een inloopdouche plaatsen. Graag een keukentje.

Betonnen trap plaatsen

Plaatsen van een trap (beton) naar 1e verdieping : 1e helft: muur tot muur. 2e helft: zwevende treden.