Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Temse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Temse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Temse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in Temse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Temse:

Kelder renoveren

Verf aan de muren is los en moet worden afgestoken, opnieuw met compactuna insmeren, overbodige muurtjes moet weg, extra muurtje bouwen, kabels electriciteit moet worden weggewerkt, osb platen voor afwerking trapwand, extra lampen hangen.

Deurgat maken in steunmuur

Deurgat maken tussen 2 zolderplaatsen in dragende muur onder dakgewelf.

Gat in buitenmuur boren voor airco

Gat van 15cm boren in gevel om luchtafvoer voor airco te installeren. Gewoon een eenvoudig gat en eenvoudige gevel.

Renoveren gelijkvloers

Wij hebben een oude fermette gekocht en zouden deze graag renoveren. We willen de gelijkvloerse verdieping renoveren: de (draag)muren tussen keuken en living verwijderen, de originele terracotta tegels verwijderen, vloerverwarming leggen en opnieuw betegelen, een nieuwe keuken installeren en eventueel ook de ramen vervangen. De totale oppervlakte van deze verdieping bedraagt ongeveer 120 m².

Plaatsen van poutrel

Ik zou graag een poutrel steken voor een stuk open te trekken aangrenzend aan keuken en living. De te overbruggen afstand is 4 meter .

Fundering leggen voor vrijstaande garage

Vakman voor een fundering voor een vrijstaande garage van 4,5m x 8,5m. De plaats waar de fundering moet komen is perfect bereikbaar via de straat. Wel helt de tuin serieus af na het stuk waar de garage moet komen.

Woning renoveren

Binnenmuren metselen. Woning van 230m². Volledige isolatie van vloer en muur. Elektriciteit vernieuwen. Gevelbekleding, zonnepanelen, ramen en deuren vernieuwen, cv vernieuwen, waterleiding vernieuwen, badkamer en keuken vernieuwen, bezetwerken.

Plaatsen 2 wanden in kantoorruimte

wij zoeken voor onze kantoorruimte een verdeling met 2 'muren' die in een hoek op elkaar staan en aansluiten op 2 vaste muren. Wij hadden graag één muur in glas gehad (+/-8m) en één muur in gyproc (of dergelijke) (+/-6m). In de muur (gyproc bij voorstel) dient een deur geplaatst te worden. Op de bijgevoegde foto is het grote vierkant de plaats waar de muren moeten komen. Onderaan (aan de halve ronde) gyproc (of gelijkaardig) en rechts glas.

Afwerken renovatieproject

Enkele werken uit te voeren in een renovatieproject: Plaatsing tweede toilet op gelijkvloers en installatie van een nieuwe keuken. Plaatsing raam in de keuken dat reeds is aangekocht, afmetingen zijn 2m67 x 3m50. Plaatsing gashaard in living, ingewerkt in wandmeubel. Elektriciteitswerken onder andere stopcontacten en schakelaars bijplaatsen en mogelijk extra voorzieningen maken. Plinten te plaatsen.

Fundering garage voorzien

Het gaat over het plaatsen van een fundering achter in onze tuin om later een garage of tuinhuis op te plaatsen. Totale oppervlakte zou rond de 35m² zijn en de totale oppervlakte mag gepolierd worden. Alsook mag de fundering voorzien worden van vorstrand (indien jullie dit nodig achten). De plaats waar de fundering zou moeten komen is perfect bereikbaar via de baan. Achter de fundering gaat de grond stijl naar beneden richting een gracht.